|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: pá březen 20, 2015 8:55 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | Já když už bych teda jel, tak toho 11.4, protože 12 mám narozeniny a vy byste mi měli přinést kupu dárků |
Takze v tom pripade pak platis hospodu komplet za vsechny jo? :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne pá březen 20, 2015 9:25 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá březen 20, 2015 8:59 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: pá březen 20, 2015 11:06 am Předmět: sraz |
|
|
Tak stanovte přesný datum a začnou se zapisovat přihlášení lidi. Navrhuju toho 11.4. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá březen 20, 2015 11:42 am Předmět: |
|
|
OK, děkuji za pochopení, jsem rád, že to cítíte stejně.
Je tu trochu potíž, že 4.4. si zvolilo již 6 lidí. Prosím Vás, tedy ty, kteří si zvolili 4.4., aby pochopili, že zase mažu hlasování a nechávám hlasovat jen o účasti 11.4.. Spíše kvůli restauraci a rezervaci míst.
Pokud budete mít chuť, zapište i sem něco jako JEDU nebo tak.
Dík _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá březen 20, 2015 11:45 am Předmět: |
|
|
JEDU _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: pá březen 20, 2015 11:48 am Předmět: sraz |
|
|
JEDU _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá březen 20, 2015 11:49 am Předmět: |
|
|
Mirku a Maerlyn0 , vy to máte dle vašich slov buď u huby, nebo kousek. Prosím Vás o informaci o nějaké restauraci tak pro 15-20 lidí, dle historie bývá takováto účast. Dále Vás prosím o zhodnocení, zda je nutné náš příjezd nějak ohlašovat v té posilce. Pokud ano, ohlašte nás, zase v tomto počtu. Plus mínus 5 lidí nehraje roli, jen aby neměli plánovanou třeba odstávku elektriky, tak to udělejte radši co nejdřív.
Díky moc _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: pá březen 20, 2015 12:08 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Mirku a Maerlyn0 , vy to máte dle vašich slov buď u huby, nebo kousek. Prosím Vás o informaci o nějaké restauraci tak pro 15-20 lidí, dle historie bývá takováto účast. Dále Vás prosím o zhodnocení, zda je nutné náš příjezd nějak ohlašovat v té posilce. Pokud ano, ohlašte nás, zase v tomto počtu. Plus mínus 5 lidí nehraje roli, jen aby neměli plánovanou třeba odstávku elektriky, tak to udělejte radši co nejdřív.
Díky moc |
Dneska tam jdu, tak se zeptám Jinak z restaurací bych doporučoval, jak už tu bylo řečeno "U Bílého koníčka", ta je hned naproti, nebo "Restaurace Nový Svit". Tam by bylo potřeba to zamluvit určitě.
EDIT: Jinak nebude se dávat nějaká zmínka na mainweb?
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: pá březen 20, 2015 12:16 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Mirku a Maerlyn0 , vy to máte dle vašich slov buď u huby, nebo kousek. Prosím Vás o informaci o nějaké restauraci tak pro 15-20 lidí, dle historie bývá takováto účast. Dále Vás prosím o zhodnocení, zda je nutné náš příjezd nějak ohlašovat v té posilce. Pokud ano, ohlašte nás, zase v tomto počtu. Plus mínus 5 lidí nehraje roli, jen aby neměli plánovanou třeba odstávku elektriky, tak to udělejte radši co nejdřív.
Díky moc |
nemám tu u huby, jedu až od Slavkova. Na ohlášení tu je právě ten Jarda Paseka co by to tam domluvil, dělá tam. A restaurace naproti je ideální. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: pá březen 20, 2015 1:12 pm Předmět: |
|
|
Kdyby jel někdo od Břeclavi či Hodonína tak se asi taky přidám. Jinak bych musel vlakem, to se mi moc nechce :D
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá březen 20, 2015 2:04 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | EDIT: Jinak nebude se dávat nějaká zmínka na mainweb? | To je spíš na Martina ronnieho :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá březen 20, 2015 2:15 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | U mě teda záleží, jestli se z Prahy s někým svezu autem, nebo popř. že by se 3 lidi svezli se mnou, takže Pražáci, kteří jedete na sraz, tak se sem kdyžtak prosím ozvěte |
ja s nim jel...jeho auto klidne, ale jestli bude za volantem, budiz vam nebe milostivo... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|