|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
PetkaB

|
Zaslal: čt březen 19, 2015 8:59 pm Předmět: |
|
|
19.3.2015 - tr. č.42
Rozcvička a příprava pohybu
DL
5x60kg, 3x70kg, 1x75kg
3x3x82,5kg
Parádní trénink, rezerva na jedno opakování při udržení korektní techniky. Tyhle tréninky, kdy jedu málo opakování a můžu/musím dělat dlouhé pauzy mi prostě sedí. Oproti tréninku před týdnem neskutečný rozdíl.
Docvička - strečink, mobilita, resety plus aktivní vis - dohromady cca 20 minut, prostě sem se tomu hodně pověnovala, nakonec válec. _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
PMKB5

|
Zaslal: pá březen 20, 2015 11:33 am Předmět: |
|
|
Dnešní trénink:
- Resety, s důrazem na ramena a hrudní páteř
- Benchpress, lehký den, 5x4 @55 kg, pohodička
- Power Stretching, s důrazem na gymnastický most
Odpo čínské bojovky + MMA! Lehké dny jsou v silovém tréninku bájo.
A teď mažu vytisknout čerstvě dokončený Combative Strength CS1 manuál - jeho napsání trvalo pouze 7 let :-) _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Gusep

|
Zaslal: pá březen 20, 2015 3:38 pm Předmět: |
|
|
Dnes konečne po týždni tréning. Koleno si vyžiadalo pauzičku, takže som musel upustiť od všetkých drepov, pressov aj swingov (bavil som sa plankami a klikmi atp.) Program chcem ale dokončiť, takže s tým budem trošku laborovať. Dnes som po pauze začal presovacím dňom - namiesto drepu +1row
rozcvička
-resety
double KB komplexy (2x24kg)
1 x clean, 1 x press, 2+2 row
1 x clean, 2 x press, 2+2 row
...
1 x clean, 6 x press, 2+2 row
1 x clean, 5 x press, 2+2 row
...
1 x clean, 1 x press, 2+2 row
60x jednoruč swing (32kg) _________________ Jozef Vanko | KB5 Slovensko
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: so březen 21, 2015 7:25 pm Předmět: |
|
|
| Gusep napsal: | Dnes konečne po týždni tréning. Koleno si vyžiadalo pauzičku, takže som musel upustiť od všetkých drepov, pressov aj swingov (bavil som sa plankami a klikmi atp.) Program chcem ale dokončiť, takže s tým budem trošku laborovať.
|
Tak držím palce, ať tě koleno moc nezlobí! _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: so březen 21, 2015 7:30 pm Předmět: |
|
|
V pátek jsem se vůbec necítila na trénink, nebylo mi dobře a motala se mi hlava už při TGU, tak jsem trénink strávila protahováním, válením a dopomocí při shybování ostatních..
Dneska už mi bylo fajn, takže jsem šla dělat společnost svému nejoblíbenějšímu a nejhrozivěji vypadajícímu kamarádovi na jeho trénink. Protože tam nemají kettle, které bych potřebovala na double drily, dala jsem si takový lehčí trénink.
Hodně protahování, resetů, TGU, goblet dřepy, nějaké shyby s dopomocí a swingy.
Pepa trochu vyvalil oči, když jsem mu oznámila, že tenhle trénink se budu věnovat převážně mobilitě kyčlí - až jsem ho musela ujistit, že to zvládnu sama, že ho k tomu jako nepotřebuju _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: ne březen 22, 2015 9:17 am Předmět: |
|
|
Dnes více než zasloužený odpočinkový den, lehjý strečink (dnes rozštěp sekvence), a odpo koupání ve Vltavě. Počasí nám přeje - zatím nesněží :-)
Níže foto ze včerejšího Combative Strength semináře pro instruktory Krav Maga. 8 hodin bez přestávky, uffff, ale velmi dobrá parta, spokojenost!
_________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: ne březen 22, 2015 3:00 pm Předmět: |
|
|
Výběr z víkendového menu:
pečené krůtí stehno, zelenina na ghí
zmrzlina z kokosového mléka a mražených jahod
vepřová pečeně, vejce, zeleninové špagety
lívance (banán, vejce, kokosové mléko) přelité kokosovým mlékem s rozmixovanými jahodami
káva, káva, káva :-)
_________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
HanzZz
|
Zaslal: ne březen 22, 2015 5:04 pm Předmět: |
|
|
Odkaď kupuješ kokosové mléko? _________________ Život je maratón, ne stometrový sprint.
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: po březen 23, 2015 9:34 am Předmět: |
|
|
Dnešní trénink:
- Resety
- Zercher dřep, 5x5 @80 kg
Odpo bude ještě strečink, s důrazem na most.
No a Lory ráno jel deadlift, 3x3 @150 kg, holomek.
_________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: po březen 23, 2015 9:40 am Předmět: |
|
|
Začínám se na Tactical Strength Challenge těšit, asi to bude hezká podívaná :-) _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: po březen 23, 2015 1:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: po březen 23, 2015 1:38 pm Předmět: |
|
|
Tu znám tu znám! :-) _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: po březen 23, 2015 1:40 pm Předmět: |
|
|
| PMKB5 napsal: | | Tu znám tu znám! :-) |
Tu rozcvičku? :-) _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: po březen 23, 2015 2:23 pm Předmět: |
|
|
Tu taky. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|