Posilovny v Brne

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 83, 84, 85  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Posilovny v Brne  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Posilovny v Brne
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jnerez

PříspěvekZaslal: so březen 21, 2015 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A propo dal by někdo vecer spolecnej trenal?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hulkie

PříspěvekZaslal: so březen 21, 2015 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:
Draper napsal:
Pockat, tak Milos uz neni ve Valcu a je zase zpatky na Boby?

Vypada to, ze ano.

Hulkie: ja to chápu uz. Ty me proste chces nasrat a beres mi na nadeji na něco nového na boby .

Pavle, když jsi ke mně chodil cvičit do fitka, tak jsi tak kurážný nebyl. Jsem upřímně rád, že ti
narostlo sebevědomí. Měl jsem o tebe trochu strach, když jediné, co z tebe vypadlo bylo polohlasné "jeden višňový" a "Dobrý den" nebo "Nashledanou".
Ne, nechci tě nasrat, boby je příjemná posilovna, velká rozlohou, na dobrém místě, s dobrým parkováním. Činky vostočky, dá se tam cvičit mrtvý tah, s cejchovanou činkou /něco pro Drapera, když to nemá tak daleko:), dva stojany na dřepy a celkem slušné jednoručky. Takže i kdyby se nic nezměnilo, bylo by to v pohodě.
S tím Milošem je to překvapení, před časem byl "v novém kabátě" Valc, nájem dle jeho slov na deset let a teď tohle? Každopádně, pro mně trochu vzteku, když jsem se před 3 měsíci na boby ptal, jestli budou otevírat, ať si zbytečně nekupuju roční do Goldu, a bylo mi řečeno, že ještě ne...
jnerez

PříspěvekZaslal: so březen 21, 2015 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
jnerez napsal:
Draper napsal:
Pockat, tak Milos uz neni ve Valcu a je zase zpatky na Boby?

Vypada to, ze ano.

Hulkie: ja to chápu uz. Ty me proste chces nasrat a beres mi na nadeji na něco nového na boby .

Pavle, když jsi ke mně chodil cvičit do fitka, tak jsi tak kurážný nebyl. Jsem upřímně rád, že ti
narostlo sebevědomí. Měl jsem o tebe trochu strach, když jediné, co z tebe vypadlo bylo polohlasné "jeden višňový" a "Dobrý den" nebo "Nashledanou".
Ne, nechci tě nasrat, boby je příjemná posilovna, velká rozlohou, na dobrém místě, s dobrým parkováním. Činky vostočky, dá se tam cvičit mrtvý tah, s cejchovanou činkou /něco pro Drapera, když to nemá tak daleko:), dva stojany na dřepy a celkem slušné jednoručky. Takže i kdyby se nic nezměnilo, bylo by to v pohodě.
S tím Milošem je to překvapení, před časem byl "v novém kabátě" Valc, nájem dle jeho slov na deset let a teď tohle? Každopádně, pro mně trochu vzteku, když jsem se před 3 měsíci na boby ptal, jestli budou otevírat, ať si zbytečně nekupuju roční do Goldu, a bylo mi řečeno, že ještě ne...

Hele nevim kdo jsi, jen tak trochu tusim, ale muj poslední příspěvek nebyl minen kurazne ani sebevedome, ale uz v celkem pratelskem duchu. Tak prosim nehodnot.
Jo a k tomu boby sem se od tebe stejne nic nedovedel. V tom starem sem cvicil mockrat a bylo to tam dycky celkem fajn.
Draper

PříspěvekZaslal: so březen 21, 2015 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:
A propo dal by někdo vecer spolecnej trenal?

Pred par lety mne tvy neposedny ruce zkurvily maximalku na benchu a tenkrat to mohl bejt muj zivotni vykon , fakt jsi me nasral :D a za to uz s tebou nikdy nikam cvicit nepujdu

Ale Hulkie treba pujde, vsak si mate co rict, trosku se hecnete , udelate si par osobaku :-) a pak muze zajit i na pivko a stejk... a kdo vi, treba z toho nakonec bude celonocni jizda po brnenskych diskotekach :D

A k boby, byl jsem tam jednou pred par lety, posilovna na me udelala velky dojem jak prostredim tak i vybavenim a kdyby me srdce napatrilo Blue Gymu, tak chodim asi tam.
Hulkie

PříspěvekZaslal: so březen 21, 2015 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No není mi jasné proč nebyly v přátelském duchu i ty ostatní, však jsem nic ošklivého nenapsal. A troufnu si tvrdit, že to v reálu bude úplně jak jsem tvrdil.
jnerez

PříspěvekZaslal: so březen 21, 2015 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie: tak nacertil si me uz nazacatku tim, ze si napsal, ze to je zavreny, když sis ani nic o tom nezjistil nebo nevedel.

Draper: no spis sem te zachranil, dyt te to malem uz zavalilo .
Hulkie

PříspěvekZaslal: so březen 21, 2015 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

boby má dvoje stránky, na těch, které na mně vyskočily v googlu první, o tom nebyla ani zmínka.
Hulkie

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak prej jsou tam nový jednoručky ještě.
jnerez

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 8:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
tak prej jsou tam nový jednoručky ještě.

Ty mas informace jak z blesku. Jedna babka povidala... .

V sobotu sem tam byl. Perfektni to tam ted je. Trenink masakr.
Hulkie

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A lepší to s těma informacema nebude, když submisivní trpaslík napíše "perfektni to tam ted je"
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dalibor už netrénuje v Goldu?
Pr!nc

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedávno jsem viděl Dalibora Hájka trénovat klientku v Big1 Fitness na Václavské.
jnerez

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
A lepší to s těma informacema nebude, když submisivní trpaslík napíše "perfektni to tam ted je"

Si tam zajdi a prestan me otravovat. Nejsem na tebe zvedavej.
Ander

PříspěvekZaslal: čt duben 02, 2015 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím,
dotaz na ty, kteří chodí na MUNI a jsou ubytování na jejich kolejích. Na kterých kolejích jste a kam chodíte do posilovny (pokud tu někdo takový je)? Nějaké tipy kam je to blízko, popř. levné? Náročný nejsem, stačí mi stojan na dřepy, osy a bench.
mirus

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2015 11:04 am    Předmět: někdo trénink? Odpovědět s citátem

Zítra je svátek, jedu do Brna trénovat. Přidal by se někdo jako sparing? Odpoledne, dopo nemůžu. Chci jít zkusit stroje do Velký Průvan nebo MišMaš.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Posilovny v Brne Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 83, 84, 85  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: