|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: po březen 23, 2015 2:50 pm Předmět: |
|
|
sraz bych dal na 9.30h Než se všichni dostaví a než se vyprdelkujeme bude 10h. Trénink sprcha, přechod na jídlo cca 2,5h. Restauračku ybch viděl na 12.30 až 13h. Už to mám takto několikrát zkušený, že ten čas to zabere. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: po březen 23, 2015 3:51 pm Předmět: |
|
|
Tak to se omlouvám, ale asi nedorazím. Mám to něco kolem 2,5 hodin cesty (v ideálním případě), 217 km. A když to bude takhle brzy, musel bych navíc ještě vstávat v 6 hodin - to už fakt nedám. Takže snad se příště domluvíme na srazu v Praze  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 23, 2015 3:55 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | Tak to se omlouvám, ale asi nedorazím. Mám to něco kolem 2,5 hodin cesty (v ideálním případě), 217 km. A když to bude takhle brzy, musel bych navíc ještě vstávat v 6 hodin - to už fakt nedám. Takže snad se příště domluvíme na srazu v Praze . |
Nedelej princezno :D Kdyz se dospis se mnou na zinence _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 23, 2015 6:14 pm Předmět: |
|
|
Muzem se tam misto treninku zdrimnout vsuchni, ze jo :D a obed pak bude takova pozdni snidane :D
Jako ja uz to naznacil na minule strance, ze bych taky radej uvital pozdejsi cas. Vzdy srazy zacinaly okolo poledne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: po březen 23, 2015 6:59 pm Předmět: |
|
|
Cizo uz mi naznacoval, ze bychom si mohli udelat vylet. Ale vstavat driv nez do prace je hodne kruty, kor jestli se mame po 2 hodinach cesty jeste jakkoliv hnout.  Tak pockame, jak se to tu vyvrbi a uvidime.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: po březen 23, 2015 8:13 pm Předmět: |
|
|
Sraz v 13h, trénink od 13.30h do 15h. Odchod na jídlo a příchod do restaurace 15.30h.
Takhle by to pasovalo? _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: po březen 23, 2015 8:41 pm Předmět: |
|
|
Za mě jsem pro tu jedničku jako kompromis.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 23, 2015 9:16 pm Předmět: |
|
|
| mirus napsal: | Sraz v 13h, trénink od 13.30h do 15h. Odchod na jídlo a příchod do restaurace 15.30h.
Takhle by to pasovalo? |
Prazaci to asi uvitaji, Brnakum a lidem z blizkosti VM ( krome me :D ) to bude asi jedno, pokud nemaji osobni duvody, proc udelat sraz drive, coz nekteri maji.
Btw kdo z Brna bere vubec auto? a nejaky seznam ucastniku uz se rysuje? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út březen 24, 2015 10:01 pm Předmět: |
|
|
Chtěli jsme s Ikee dorazit, ale přišlo mi do toho něco, co nejde přesunout, takže snad příště. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st březen 25, 2015 4:01 pm Předmět: |
|
|
Prijede vubec nekdo? :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: st březen 25, 2015 8:17 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Prijede vubec nekdo? :D |
Nějak to tu zhaslo a moc lidí se tu nevyjádřilo jestli teda přijedou na 13h. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: st březen 25, 2015 8:21 pm Předmět: |
|
|
Nakonec tam budu jen já, draper a Jarda Paseka  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|