|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ygg
|
|
nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: út březen 24, 2015 9:25 pm Předmět: |
|
|
ygg napsal: | johndelamax napsal: | haha, bavím se :-D Draper a ty jsi ten osobní trenér v BG, když o něm píšeš jako o "našem" fitku? |
Ne, Draper je součást inventáře |
Presne tak :D .
Myslim, ze tam nikdo krome personalu nestravil v souctu vic hodin a nevypotil tolik potu nez ja, je to pro me druhy domov a i kdyz to fitko teda moje neni, dobre, tak na nej ale od nikoho plivat jedy nenecham. Ze ma mnoho svych chyb , to uznavam a v tom jsem objektivni , ale miluju ty kritiky, co tam byly jednou v zivote a hned odsuzuji. Ostatne pred 2 lety byla v ramci jednoho brnenskeho radia anketa o nejoblibenejsi posilovnu v Brne a hadejte kdo vyhral
A jak jsem psal vyse, cim min vas tam bude opruzovat, tim lip _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: út březen 24, 2015 9:45 pm Předmět: |
|
|
Draper napsal: | ygg napsal: | johndelamax napsal: | haha, bavím se :-D Draper a ty jsi ten osobní trenér v BG, když o něm píšeš jako o "našem" fitku? |
Ne, Draper je součást inventáře |
Presne tak :D .
Myslim, ze tam nikdo krome personalu nestravil v souctu vic hodin a nevypotil tolik potu nez ja, je to pro me druhy domov a i kdyz to fitko teda moje neni, dobre, tak na nej ale od nikoho plivat jedy nenecham. Ze ma mnoho svych chyb , to uznavam a v tom jsem objektivni , ale miluju ty kritiky, co tam byly jednou v zivote a hned odsuzuji. Ostatne pred 2 lety byla v ramci jednoho brnenskeho radia anketa o nejoblibenejsi posilovnu v Brne a hadejte kdo vyhral
A jak jsem psal vyse, cim min vas tam bude opruzovat, tim lip |
což dokazuje, že tamní cvičenci navíc poslouchají jen jedno divné rádio...
|
|
nahoru |
|
 |
Kavarník
|
Zaslal: po listopad 30, 2015 11:12 am Předmět: |
|
|
Nova posilovna je na Běhounské 22 (City Gym)Je velká a úplně nová.Zkusil jsem a není to vůbec špatný:)Múzu doporučit.
|
|
nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: po listopad 30, 2015 2:12 pm Předmět: |
|
|
Kavarník napsal: | Nova posilovna je na Běhounské 22 (City Gym)Je velká a úplně nová.Zkusil jsem a není to vůbec špatný:)Múzu doporučit. |
škoda, že člověk autem zaplatí o 40 korun navíc minimálně... že je Grun v pohodě je známá věc.
|
|
nahoru |
|
 |
to je on
|
Zaslal: po listopad 30, 2015 4:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
 |
Kavarník
|
Zaslal: út prosinec 01, 2015 12:44 am Předmět: |
|
|
To není tak úplne pravda,když zaparkuješ v parkovacím dome na Moraváku a na recepci v city gymu si necháš dát razitko na park.lístek.Tak pak platíš v garažích půlku běžné ceny.Hodka tuším 15 kč a s tím se dá vyrovnat:)
|
|
nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út prosinec 01, 2015 8:03 am Předmět: |
|
|
Nedokazu z parkovaciho domu dojit do fitka, odcvicit, osprchovat se a vratit se za hodinu.
Ale v pohode, je to pro jiny druh klientu.
|
|
nahoru |
|
 |
Pitro

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2015 7:57 am Předmět: |
|
|
Zdar,
vie niekto poradit ako je to s Big One Fitness Club na Benesovej ? Mam to z prace par minut ale vo virtualnej prehliadke to vyzera takmer ako planet fitness. Nevedel som tam najst drepovaci stojan atd.
|
|
nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2015 7:59 am Předmět: |
|
|
je tam drepovaci stojan minimalne jeden _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
nahoru |
|
 |
Pitro

|
Zaslal: pá prosinec 11, 2015 8:10 am Předmět: |
|
|
Dakujem za info, takze zakladne cviky s velkou cinkou a hrazda sa tam da zacvicit v pohode ? Mismas mam hrozne od ruky tak hladam alternativu.
|
|
nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá prosinec 11, 2015 11:00 am Předmět: |
|
|
Musíš tam mít členství.
A nesmíš jim tam stím u stojanu moc házet bp se jinak propadneš o patro níž. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
nahoru |
|
 |
JeyJ
|
Zaslal: čt leden 02, 2020 9:33 am Předmět: Posilovna v Brně |
|
|
Zdravím,
potřeboval bych poradit. Nedávno jsem zjistil, že mi zdražili fitko. Vzhledem k tomu, že to není kdo ví co a chodil jsem tam hlavně kvůli té nízké ceně, rozhodl jsem se zkusit něco jiného.
Zajímalo by mě jestli někdo neví v Brně o nějaké posilovně, kde je k dispozici třeba víc klecí na dřepy. Hodně tady ty stanoviště využívám a jsem schopen tam odcvičit celý tréning a rád bych snížil šance toho, že si tam s někým budu překážet.
|
|
nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po leden 06, 2020 2:33 pm Předmět: Re: Posilovna v Brně |
|
|
JeyJ napsal: | Zdravím,
potřeboval bych poradit. Nedávno jsem zjistil, že mi zdražili fitko. Vzhledem k tomu, že to není kdo ví co a chodil jsem tam hlavně kvůli té nízké ceně, rozhodl jsem se zkusit něco jiného.
Zajímalo by mě jestli někdo neví v Brně o nějaké posilovně, kde je k dispozici třeba víc klecí na dřepy. Hodně tady ty stanoviště využívám a jsem schopen tam odcvičit celý tréning a rád bych snížil šance toho, že si tam s někým budu překážet. |
v jake casti Brna konktrétně? Pokud je to jedno , pak bych doporucil Hulk Gym, stojanu a kleci je tam dost a je to asi největší posilovna s nejvíce moznostma v Brne _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po leden 06, 2020 3:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|