|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
RavenStalker

|
Zaslal: ne březen 18, 2012 3:41 pm Předmět: Očkování a trénink? |
|
|
Zdravím
V pátek jsem dostal tetanovku a nějak jsem to neřešil (nikdo mi nic neřekl) a tak jsem šel v sobotu cvičit a trénink stál za prd, dneska stál taky za prd, únava jako blázen (podle jídla a ostatních věcí to měly být skvělé tréninky...) to místo kam jsem dostal injekci je nateklé a bolí a taky mám zduřelou nejbližší tříselnou uzlinu.
Dotaz zní: Může to být tou injekcí? Můžu být po očkování oslabený? Měl jsem po očkování necvičit?
Děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ToVor
|
Zaslal: ne březen 18, 2012 4:30 pm Předmět: |
|
|
Jo, pravděpodobně to bude tou injekcí, možná taky proto všichni doporučujou vyhnout se po očkování sportu  nicméně, já to taky dvakrát neřeším, teďko ve středu jsem byl taky - ráno, a odpoledne jsem normálně na trénink šel. Je fakt že to za moc nestálo no...  ale druhej den už to bylo v pohodě...
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: ne březen 18, 2012 10:00 pm Předmět: |
|
|
já byl nedávno na encefalitidě, dva dny na to sem šel cvičit a do tejdne sem lehnul s chřipkou, podle všeho tam byla souvislost
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne březen 18, 2012 11:07 pm Předmět: Re: Očkování a trénink? |
|
|
| RavenStalker napsal: | Zdravím
V pátek jsem dostal tetanovku a nějak jsem to neřešil (nikdo mi nic neřekl) a tak jsem šel v sobotu cvičit a trénink stál za prd, dneska stál taky za prd, únava jako blázen (podle jídla a ostatních věcí to měly být skvělé tréninky...) to místo kam jsem dostal injekci je nateklé a bolí a taky mám zduřelou nejbližší tříselnou uzlinu.
Dotaz zní: Může to být tou injekcí? Můžu být po očkování oslabený? Měl jsem po očkování necvičit?
Děkuji |
Zamysli se nad tím co to vlastně to očkování je
Správně, očkování je (Ok, další verzí očkování je dodání přímo protilátek, ale to nechme na pokoji abychom nemátli hlavy) o tom že onemocníš slabou verzí nemoci a vytvoříš si protilátky. Jinými slovy, teď jsi nemocný (jak se k čertu skloňuje tetanus? :-) Tetanem? ) a nemocný bys neměl cvičit zrovna moc intenzivně, protože tvůj imunitní systém má jiné starosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: po březen 19, 2012 3:14 pm Předmět: |
|
|
| jirdano napsal: | | já byl nedávno na encefalitidě, dva dny na to sem šel cvičit a do tejdne sem lehnul s chřipkou, podle všeho tam byla souvislost |
Dnes v poledne jsem byl na x-tem preockovani proti klistove encefalitide, ptal jsem se pritom doktorky a ta rikala, ze muzu lehce cvicit uz dnes vecer. Dnes ale radsi trenink vynecham, ale kdyz pujdu zitra vecer cvicit beznou treninkovou zatez, tak doufam, ze nedopadnu stejne....
|
|
| nahoru |
|
 |
kamilz
|
Zaslal: po březen 19, 2012 7:28 pm Předmět: |
|
|
Mám za sebou několik (možná desítek) očkování a ještě se mi nestalo, aby mi doktoři nedoporučili klid. U mrtvých vakcín vetšinou 1-2dny, u živých 2-3 (i déle). Po očkování na žloutou zimnici jsem byl stejně rád, že jsem v klidu. Možná jsem pako, ale dodržuji to. Stejně jako necvičím, když mám antibiotika a tělo se pere s nějakým virem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: út březen 24, 2015 10:31 pm Předmět: |
|
|
V neděli jsem byl na očkování proti klíšťové encefalitidě a zítra bych chtěl jít konečně cvičit. Jestli si někdo myslíte, že to ještě není dobrý nápad, tak to prosím napiště do cca 9:00. Dík _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 24, 2015 10:40 pm Předmět: |
|
|
Ja bych cvicit sel, protoze doktory neposloucham :) pokud by me nebylo fakt zle, vy si delejte co uznate za vhodne, coz bude asi ve vetsine pripadu dat si par dni oraz. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út březen 24, 2015 10:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: út březen 24, 2015 10:59 pm Předmět: |
|
|
Po 2-3 dnech už bych klidně šel cvičit, opak mi nikdy doktoři po očkování netvrdili. Tohle ale platí pro ty běžný očkování.
EDIT: Ale abych někomu neposral zdraví, tohle je můj názor založený čistě na tom, co bylo vždycky řečeno doktorem mně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 25, 2015 4:58 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: st březen 25, 2015 9:00 am Předmět: |
|
|
hmm jssem moc rád, že ze čtyř lidí co napsali jsou tři největší magoři na foru
ale když to řiká i jedna kompetentní osoba, ta do toho jdu _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|