Očkování a trénink?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Očkování a trénink?  Úvodní stránka -> Trénink -> Očkování a trénink?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
RavenStalker

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 3:41 pm    Předmět: Očkování a trénink? Odpovědět s citátem

Zdravím

V pátek jsem dostal tetanovku a nějak jsem to neřešil (nikdo mi nic neřekl) a tak jsem šel v sobotu cvičit a trénink stál za prd, dneska stál taky za prd, únava jako blázen (podle jídla a ostatních věcí to měly být skvělé tréninky...) to místo kam jsem dostal injekci je nateklé a bolí a taky mám zduřelou nejbližší tříselnou uzlinu.

Dotaz zní: Může to být tou injekcí? Můžu být po očkování oslabený? Měl jsem po očkování necvičit?

Děkuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ToVor

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, pravděpodobně to bude tou injekcí, možná taky proto všichni doporučujou vyhnout se po očkování sportu nicméně, já to taky dvakrát neřeším, teďko ve středu jsem byl taky - ráno, a odpoledne jsem normálně na trénink šel. Je fakt že to za moc nestálo no... ale druhej den už to bylo v pohodě...
jirdano

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já byl nedávno na encefalitidě, dva dny na to sem šel cvičit a do tejdne sem lehnul s chřipkou, podle všeho tam byla souvislost
Mablung

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 11:07 pm    Předmět: Re: Očkování a trénink? Odpovědět s citátem

RavenStalker napsal:
Zdravím

V pátek jsem dostal tetanovku a nějak jsem to neřešil (nikdo mi nic neřekl) a tak jsem šel v sobotu cvičit a trénink stál za prd, dneska stál taky za prd, únava jako blázen (podle jídla a ostatních věcí to měly být skvělé tréninky...) to místo kam jsem dostal injekci je nateklé a bolí a taky mám zduřelou nejbližší tříselnou uzlinu.

Dotaz zní: Může to být tou injekcí? Můžu být po očkování oslabený? Měl jsem po očkování necvičit?

Děkuji

Zamysli se nad tím co to vlastně to očkování je

Správně, očkování je (Ok, další verzí očkování je dodání přímo protilátek, ale to nechme na pokoji abychom nemátli hlavy) o tom že onemocníš slabou verzí nemoci a vytvoříš si protilátky. Jinými slovy, teď jsi nemocný (jak se k čertu skloňuje tetanus? :-) Tetanem? ) a nemocný bys neměl cvičit zrovna moc intenzivně, protože tvůj imunitní systém má jiné starosti.
duke.dukem

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jirdano napsal:
já byl nedávno na encefalitidě, dva dny na to sem šel cvičit a do tejdne sem lehnul s chřipkou, podle všeho tam byla souvislost

Dnes v poledne jsem byl na x-tem preockovani proti klistove encefalitide, ptal jsem se pritom doktorky a ta rikala, ze muzu lehce cvicit uz dnes vecer. Dnes ale radsi trenink vynecham, ale kdyz pujdu zitra vecer cvicit beznou treninkovou zatez, tak doufam, ze nedopadnu stejne....
kamilz

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám za sebou několik (možná desítek) očkování a ještě se mi nestalo, aby mi doktoři nedoporučili klid. U mrtvých vakcín vetšinou 1-2dny, u živých 2-3 (i déle). Po očkování na žloutou zimnici jsem byl stejně rád, že jsem v klidu. Možná jsem pako, ale dodržuji to. Stejně jako necvičím, když mám antibiotika a tělo se pere s nějakým virem.
Cmeni

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V neděli jsem byl na očkování proti klíšťové encefalitidě a zítra bych chtěl jít konečně cvičit. Jestli si někdo myslíte, že to ještě není dobrý nápad, tak to prosím napiště do cca 9:00. Dík
Draper

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja bych cvicit sel, protoze doktory neposloucham :) pokud by me nebylo fakt zle, vy si delejte co uznate za vhodne, coz bude asi ve vetsine pripadu dat si par dni oraz.
Zlata

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ja bych cvicit sel, protoze doktory neposloucham :) pokud by me nebylo fakt zle, vy si delejte co uznate za vhodne, coz bude asi ve vetsine pripadu dat si par dni oraz.

sakra, předběhls mě, chtěla jsem napsat něco podobného

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po 2-3 dnech už bych klidně šel cvičit, opak mi nikdy doktoři po očkování netvrdili. Tohle ale platí pro ty běžný očkování.

EDIT: Ale abych někomu neposral zdraví, tohle je můj názor založený čistě na tom, co bylo vždycky řečeno doktorem mně.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2015 4:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
Draper napsal:

sakra, předběhls mě, chtěla jsem napsat něco podobného

tak jsem tady dobre
vcera ocjovani,dneska jsem si privstal a trening
Cmeni

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2015 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hmm jssem moc rád, že ze čtyř lidí co napsali jsou tři největší magoři na foru

ale když to řiká i jedna kompetentní osoba, ta do toho jdu

Rychle na stránku:

Přejdi na: