|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st březen 25, 2015 10:58 pm Předmět: |
|
|
Tak je nás pět, já, Zlata, Darkkiller a rodina Diamondova. :-)
Za jízdy nepijte, nekuřte, nezvracejte na záda řidiče a neposlouchejte Evu a Vaška.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: st březen 25, 2015 11:22 pm Předmět: |
|
|
Mozna, mel bych mit volnej vikend. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 26, 2015 5:21 am Předmět: |
|
|
Fajn, tedy trénink na 13:00 a restaurace na 15:30. Zarezervuju restuaraci už dnes.
Přijel bych s dovolením taky :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 26, 2015 5:32 am Předmět: |
|
|
Ok, v prvním příspěvku jsem vytvořil prozatimní seznam účastníků. Pokud jsem na někoho zapomněl nebo přehlédl, napište. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt březen 26, 2015 7:45 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Ok, v prvním příspěvku jsem vytvořil prozatimní seznam účastníků. Pokud jsem na někoho zapomněl nebo přehlédl, napište. |
Tož, rád bych se zastavil, ale zrovna v ten den ve 3 mám být na Masarykově okruhu na závodech běžeckých...uvidíme jak to vymyslím:)
Někdo by vás tam měl sekýrovat že cvičíte na prd:D _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt březen 26, 2015 7:53 am Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | daymoon napsal: | | Ok, v prvním příspěvku jsem vytvořil prozatimní seznam účastníků. Pokud jsem na někoho zapomněl nebo přehlédl, napište. |
Tož, rád bych se zastavil, ale zrovna v ten den ve 3 mám být na Masarykově okruhu na závodech běžeckých...uvidíme jak to vymyslím:)
Někdo by vás tam měl sekýrovat že cvičíte na prd:D |
Sakra, esli tam pojedes a ja ne (kvuli praci zrovna na 11.4.) tak me to bude dvojnasob stvat, protoze bych mohl vyuzit prilezitost, aby se s me mrkl na zada. A nerikej, ze i jen z 5 min podivani, by si nevyvodil zavery a rady pro me
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: čt březen 26, 2015 9:23 am Předmět: |
|
|
Poslušně hlásím
Já + moje drahá ... 2 kousky celkem
:) _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 26, 2015 9:49 am Předmět: |
|
|
Restaurace u bíleho koníčka má plno. Máte nějaký další tip na restauraci? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 26, 2015 10:05 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Restaurace u bíleho koníčka má plno. Máte nějaký další tip na restauraci? |
Pod zamkem, ale nevari tam dobre, nedavno jsem tam byl a nevybral jsem si vubec nic
Pak jeste Jelinkova vila, tam je to pekne a vari vyborne a je to taky par metru od Sypatcha.
http://www.jelinkovavila.cz/ _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|