Harleen´s Log-Ponyfitness :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 137, 138, 139  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Harleen´s Log-Ponyfitness :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Turakam

PříspěvekZaslal: pá březen 27, 2015 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to je inak veľmi dobrý nápad, sám to rád zaradujem a tie záverečné série berú úžasne, hlavne mi tak sedia zhyby a benč
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zlata

PříspěvekZaslal: pá březen 27, 2015 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

27.3. Ramena, kardio
po včerejších nohách :D mazec. bolí mě sedět, bolí mě stát, bolí mě chodit :D jediný co jde je ležet :D ale to mi v práci jako omluvenku nevemou tak to jdem rozhejbat :D hihi

Výrazy osy
10x
10x
8x pomalu spouštět
8x pomalu spouštět
7x poslední 4 už se zhoupnutím v nohách
6x
pauzy 20s aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Upažování v sedě + ve stoje s jč
10x 5kg + 5x 5kg
10x 6kg + 5x 6kg
8x 6kg + 5x 6kg ...snaha o podržení v horní pozici a pomaličku spouštět
8x 6kg + 5x 6kg
8x 6kg + 5x 6kg
pauzy jen na vydýchání

předpažování s lanem na spodní kladce
10x 30lbs
8x 40lbs
8x 40lbs
8x 40lbs
8x 40lbs
hrozne me tenhle cvik bavi

předpažování s kotoučem
12x 5kg
12x 5kg
10x 10kg
8x 10kg
8x 10kg
hezky kontrolovaný pohyb aby ramena ani na okamžik "nevypnula" , ale byla neustale zapojena...nahoru dynamicky, spouštět pomalu....

Zadní delty na protismernych kladkach
10x 30lbs
10x 30lbs
10x 30lbs
10x 30lbs
aaaarrrgh

Trenink za 20minut hotovo :)

Kardio 40minut pás

Jídlo dneska báááááájooooooooo., po včerejší nule :D dneska
160g vloček rozloženým ráno a po treninku
450g kančí masínko a 60g rýže
4vajííčkáá (2celá, 2bílky)
20g makadamiových oříšků

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zlata

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 12:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

28.3. Horní končetiny

Dnešní trenink mě čekal s vyjimečným, převelikým, oooo mocným, bájným a šíleným Drejprem Je to pro mě obrovská pocta, že si se mnou zatrenoval!! Ale ještě víc mě teda překvapilo, že se snažil ukecat abychom trenovat nešli :D :D ale nééé....to neexistuje....takhle Drejpr přece nemluví, takový přece neníí, Drejpr jakyho tu všichni známe je dříč z jiné galaxie . A přitom tak milý člověk :)

V Blue Gymu byla tak rozkošná obsluha, že se mé našetění a nadšení z treninku jen stupnovalo

Bála jsem se ale upřímně, aby Drejpr nebyl zklamaný z treninku co pojedeme, když vím, že je zvyklý na delší pauzy a bžilion serii a cviků :) ale riskla jsem to :)

1. superserie: bicepsovy zdvih JR + stahovani tricepsove kladky podhmatem
12x 7,5kg vs 12x 25kg
12x 10kg vs 12x 30kg
10x 10kg vs 10x 35kg
8x 12,5kg vs 8x 37,5kg vše s podržením v kontrakci
hihi byla to sranda jak jsme jeli na stejno, bez pauziček, bavilo mě sledovat jak se začínáme žilnatět :D

2. superserie: tricepsovy tlak na MP + Arnoldova 21ka
12x 20kg lehký vs 21x 20kg (7 do poloviny, 7od poloviny nahoru, 7celý rozsah)
12x 30kg vs 21x 20kg
10x 35kg vs 21x 20kg
10x 35kg vs 21x 20kg těžký už prostě!!!! ale s dopomocí to jde o poznání jinak, žadný šudlání techniky, hezky pěkně s duvěrou, že mě Drejpřisko nenecha padnout

12x 40kg vs 21x 15kg psýýýýýýchooooooooo hihi..natlakovaný jako blázen, miluju jednadvácu :D
A přála bych vám vidět jak děsivě brutální jsou po tom žíly mého dnešního sparinga... nekonečný housenky. A mě nebyly vidět žádný

fu tak jo...tak jooooo ted rychle vymyslet co dál hihi jednadvácu jsem si prosadila já a další super serka byla poskladanaaa drejpreeeeeeeeem hahaa porad nemužu uvěřit, že jsme fakt trenovali :D ale bolest prednich tlapin mi to rychle připomene

3.supereserie: tricepsovy tlak na stroji + bicepsovy zdvih JR - kladiva 12x 30kg vs 12x 7,5kg
12x 30kg vs 12x 7,5kg
10x 30kg vs 10x 7,5kg
Shazovana 7x 35kg, 8x 25kg, 11x 15kg vs 8x 10kg, 10x 7,5kg, 14x 5kg
áááááááááááááááááááááááááá!!!! Doktoreee to pálí pálí pálííííí noo...a hotovo :D :D
Zážitek pro mě :D přebíhat ze stanoviště na stanoviště, mihnout se okolo drejpra, plácnout si a takový ten soucitný pohled kdy víme jak to zatraceně bolí :D
[/i]

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zlata

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29.3. Kardio

Zlata

PříspěvekZaslal: po březen 30, 2015 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

30.3. Nohy - Mordor s Filipem Steinarem
trenink nohou proste nějak nedávám odjet sama a potřebujuu toho řádnou buzeraci, řev, výhružky a dnes mi na treninku dělal společnost velký bijec, celý pokreslený ornamenty s hlasem jako když se tříští skály ...přišla jsem si vedle něj dost méněcenně ale tvrdej drill bez slitování potřebuji. Tak jo....4kapsle Argininu, 2lžičky Beta alaninu od NUtri.Defence ....polknutí....a do boje!!

Předkopy

15x 60lbs
13x 75lbs
10x 105lbs spodržením
10x 105lbs opet s podržením
5x klasicky, 5x špičky od sebe, 5x špičky k sobě, 5x klasicky 90lbs to už musel hodně pomáhat...neskutečná nakrvenost..dolu pomaličku, nahoru explozivně..
8xšpičky k sobě, 8x špičky od sebe 90lbs

dobrý, přežila jsem první cvik.....hahah....

Hackeny

samotná plošina je fakt těžka nevim kolik muže mit, odhad 60kg
15x rychle
12x ....dolu počítal pomalu 3..2...1.. par vteřin stopka a na TED! Explozivně nahoru
12x to samé rozklepany nohy...
12x znovu to stejné...bože.kde je kos??! nechával mě dole podusit pěkně dlouho...zadek na kasi

Legpress
z toho šel respekt...lehnu si na legpress...pohoda...Filip si ke mě sedl..a proběhla motivační řeč...potichu, ale drsně mluvil o tom, že ted...chce at předvedu jak moc toužim po vítězství, at jedu do padnutí, at klidně řvu, brečim, zvracim, ale at to nevzdam dokud neřekne, že stačí...zvíře ve mě chtělo tahat už!! ::D
15x 95kg
12x 95kg dolu pomalu, nahoru explozivně
12x 95lbs to samé dopomahal
10x co nejrychleji...
pak to rozpojil....a jela jsem každou nohou zvlast, střídavě bez přestavky, nohy se míjel v puli cesty, jako písty..myslela jsem, že umřu, nohy a zadek v jednom ohni...a jen řev filipa at prostě makam!!!!
22x na stridačku...
vypadla jsem z legpressu v domnění že už je konec :D :D ale nee-eee

Výpady
24x + 10 výpadů vzad na miste
24x + 10výpadů vzad
24x + 20výpadů stranou
24x + 20 výpadů stranou

Hamy na hyperextenzi
6x
6x
5x
5x
nesmysl..už jsem tam plandala na tom :D sileny tempo zase....minimalni pauzy v celym treninku...
.
jinak v tomhle tejdnu musim stihnout:
Drejpříkův rozpis treninku - splněnoo
Pročištovaci půst - splněnooo
konečně si udělat REGISTRACI sakraa!!!!!
focení s Kubíčkem Šubrtem téééma je přísně tajné zatím hihi - přesunuto o měsíc
odtrenovar zbytek těla
be fabulous :D :D

Naposledy upravil Zlata dne st duben 01, 2015 6:48 pm, celkově upraveno 1 krát
Zlata

PříspěvekZaslal: út březen 31, 2015 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

31.3. Triceps/Biceps Opět s Filipem :D Neumřela jsem třeba :D Nechodim jak Rambo třeba :D

Uzký bench
15x osa
10x 30kg
10x 35kg pomaličku dolu, dotknout se, dynamicky nahoru
8x 40kg to samé, lokty držet co nejvíc u těla :)
8x 40kg

Francouzský tlak hlavou dolu
6x 20kg...těžkýýýýý přepálený málem rozkříslá lebka,kdyby to Filip nechytil jak mi vyply lokty :D mam pěknej šrámek od toho
10x 15kg
3xklasicky s dotekem, 3x pomalu dolu,, 3x pomalu nahoru, 3 rychlý s 15kg
3x klasicky, 3x na tři fáze se stopkami dolu, 3x na tři fáze se stopkami nahoru, 3 klasický áááááááááááááá smrt!
3x klasicky, 3x na tři fáze se stopkami dolu, 3x na tři fáze se stopkami nahoru, 3 klasický

fuj...zabijarna

Kladka
12x 60lbs
15x 50lbs pohrát si s tim, každých 5 opáček trochu pod jinym uhlem
15x 50lbs to samé + 10x podhmatem (u8.opáčka to hrozně ztěžklo, nemohla jsem už, a filip zařval :D prej..pokud to nedoděláš, tak na tebe už seru a nebavim se s tebou...a nelez ani na ty prkna) uvnitř..panika! Kurna.... vi jak na mě :D hazlik!
10x 60lbs zas ruzne styly uchopu, na uzko, na široko, "valcha" + 10podhmatem

Bicepsový zdvih s ezetou
12x 20kg
12x 20kg pomaličku spouštět do proplých rukou
10x 20kg bez cheatu, precizní technika, v polovině se stopkou..smrt!!
10x 20kg to samý..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
8x 20kg + 8x 10kg smrrrt!!! božeee a Filip řval "kurva pokud nechceš vyhrat tak to nedělej!"

Scotowka
20x 15kg
5x rychle, 3x pomalu holu, 3x pomalu nahoru, 5x rychle 15kg
5x na 4 fáze spouštět dolu, 5x na 4fáze nahoru, nahoře stisknout na 2 vteřiny + 5 rychle 15kg
5x na 4 fáze spouštět dolu, 5x na 4fáze nahoru, nahoře stisknout na 2 vteřiny + 5 rychle 15kg

nateklost neskutečná

bleskovej trenink :D minimalni pauzy...nahecovanost.

Zlata

PříspěvekZaslal: st duben 01, 2015 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1.4. KARDIO
20minut schody
30minut pás incline
průměrná tepovka 155-pohoda, ale zpocená jak myš

Zlata

PříspěvekZaslal: čt duben 02, 2015 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

¨2.4. Ramena, Kardio
Dnešním dnem počínaje už vyřazuju oříšky, protože se mi jejich konzumace poslední tyden vymykala z rukou zpusobem, který se mi ani trochu nelíbí. takže všechny jsem rozdala :D a už nové kupovat nebudu a jestli jo, tak si dam par facek .. jinak dnešní trenink jsem si odjela sama, opět ve vysoké intenzitě s pauzičkami okolo 20-25 sekund mezi seriemi a cca minuta mezi jednotlivými cviky :)

Výrazy osy
snaha o precizní techniku, lokty směřující dopředu, pomalé spouštění dolu, dynamicky nahoru.
10x 20kg
8x 20kg
8x 20kg
8x 20kg
8x 20kg*a13*

Upažování v sedě
8x 6kg + 5x 6kg ve stoje s procítěním v horní pozici
8x 6kg + 12x 3kg ve stoje..co nejpomaleji spouštět
8x 6kg + 12x 3kg ve stoje..co nejpomaleji spouštět
uuuuuuááááá DELTOSAURUS!!!! Miluju Arginin, Miluju Beta-Alanin

Předpažování na spodní kladce s lanem
10x 30lbs
8x 50lbs s podržením
8x 50lbs
8x 50lbs co nejpmaleji dolu
8x 50lbs

Facepulls s rovným adaptérem
17x 40lbs
15x 50lbs
13x 70lbs
12x 80lbs
12x 80lbs

Zapažování s čelem na laviččce s jč
8x 6kg + 12x 3kg
8x 6kg + 10x 3kg
8x 6kg + 10x 3kg
8x 6kg + 10x 3kg

Nateklá ramínka, nemohla jsem se ani napít :D sprchování vypadalo asi jako by se sprchoval Tyranosaurus Rex :D :D s Pidi pacinkama :))

Kardio
20minut schody lvl 15
40minut pás, incline

Zlata

PříspěvekZaslal: pá duben 03, 2015 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3.4. Záda

Dneska zas s Filipem, jen co přišel už jsem podle jeho výrazu poznala, že to nebude jen tak, že ma neco za lubem, a že to bude hodne drsný. hihi A taky že jo...

Mrtvý tah
kompletně mě přeučil techniku, málokdo o něm ví, že byval rozhodčí v ipf a další federaci pro powerlifting, tak mi vše krasne vysvětlil, ukazal a drezuzoval...uzasny presně vědět co a jak ma být.
12x 30kg
8x 50kg

dvě zahřávačky za námi, dle něj technika precizní, rychle chápu a baví mě to :) je na čase to zkusit z těžší vahou :)
4x 70kg pořád držim, vše v poho, jen musim si hlídat abych šla více do záklonu a propínala kolena.
3x 80kg liftersky, vždy pustit, srovnat se a vytáhnout, nepinkat o zem, ale zajet si novou správnou techniku.
tak...přitvrdime
3x 90kg fuf..lehke zaváhání u prvního opakování...nešla jsem z takového podřepu jak bys se Filipovi líbilo, tak jsem pak další dva udělala jak nejprecizněji jsem mohla...bože taková radost!!!! a ještě k tomu bez pásku!!
Tak a ted mi řek..že vytahnu 100kg ve me hrklo, nevim prostě mam z těch stovek nějaky blok...řekla jsem mu o tom...ale prostě namotivoval mě, řekl že vše je to v hlavě, že se z toho nesmim posrat, že sílu na to mam tak at to sakra srovnam v ty hlavě...že to dam prostě..fuf..tak ju..
0x 100kg FAIL BOJIM.. .."víš co, o nic nejde, vyser se na to, jde delat neco jinyho, nemarni muj čas..." (vzdalil se..) ááááááááááááá !!!! nechod pryc ! :D koukej!
1x 100kg !!!!! PR!!!!!! srovnat nohy, uchopit, propnout ruce, stisknout, prodýchat, hluboký nádech do břicha, podřep, ramena dozadu, zpevnit se a ZABER!"!!! ááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! radost jak malý dítě :D slzičky v očích kurvňa jo je to tam ! :D :D dobre sice pro ted bezpredmetny ale hrozně mě to nastartovalo do zybtku treninku a na celej den a na všechno a jsem štastna a jupi! :D jsem štastna, že jsem udržela rovný záda a neudělala pozici kakajícího psa :D jediny co mi vyčetl že by chtěl příště abych šla hlouběji. a příště to udělam tak abych byla spokojena jak já tak i Filip... ...uf..tak jo..aáááááááááááá mam fakt silenou radost :D v povzdálí začal jeden klučina tleskat :D to mě dostalo
tak a ještě "domrdávečka", abych se ujistila v technice
21x 50kg

Shyby s dopomocí na široko
12x dolu pomaličku
10x
8x
8x

Superserie přítahy hammeru podhmatem v sedě / přítahy osy nadhmatem v předklonu
10x 40kg / 8x 30kg
8x 40kg / 10x 20kg
8x 40kg / 10x 20kg
20x 20kg / 10x 20kg

Veslo s jednoručními adaptéry a vytáčením
12x 55kg
10x 55kg
10x 55kg
8x 55kg
vše krásně procítěně, spouštění pomaličku, dynamicky k sobě, podržení v kontrakci..natekla zadicka

Naposledy upravil Zlata dne so duben 04, 2015 7:48 am, celkově upraveno 1 krát
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá duben 03, 2015 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata

PříspěvekZaslal: so duben 04, 2015 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

4.4. po X dnech Volno ...možná :D
dělam do 22.hodin, tak že bych si po zaviračce hodila ještě kardio? :D uvidím.

DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so duben 04, 2015 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takhle to vypadá, že máš vršek dost neúměrně velkej oproti spodku, ale třeba se mi to jenom zdá
karlkanas

PříspěvekZaslal: so duben 04, 2015 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hustá forma je to moc dobré ;) (y) Měli bysme to někdy protáhnout :P
Zlata

PříspěvekZaslal: so duben 04, 2015 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Takhle to vypadá, že máš vršek dost neúměrně velkej oproti spodku, ale třeba se mi to jenom zdá

no..moc nezda..vždycky jsem měla nohy jak tyranosaurus (vyjádření Vládi Pajiče :) :D :)) tak jsem se víc zaměřila na vrch těla abych to dohnala a hlavně vrch udržela, protoze ma tendence padat proste :D mno...a je z toho tohle...ted uz toho moc nenadelam par tydnu do zavodu, tak se aspon vynasnažim at to je hezke..

ygg

PříspěvekZaslal: so duben 04, 2015 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:

Vršek bude mít dobrý vždy, protože má relativně úzký pas a široká ramena, slušně klenutý hrudník a velmi vyvážený poměr délky trupu a nohou, takže min dobrá silueta tam i při minimu snahy bude vždy. Nohy .... snad krom délky .... nemá cenu vůbec řešit. Ne pokud jsou v elastických leginách a navíc černých. To kdyby tu fotku měla ustřiženou v kyčlích, tak by to mělo úplně stejnou vypovídací hodnotu.

Pro modelku a obdivovatele bych jen rád zdůraznil, že to je čistě technická poznámka:-))) .. a přerostlé děcko vypadá jinak velmi hezky!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 137, 138, 139  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: