|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: pá březen 27, 2015 10:48 pm Předmět: |
|
|
tiez sa pridam k davu  ja to idem len na paralel, tricepsy rastu zatial, ked skusam ist nizsie tak uz mi protestuju lakte _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: pá březen 27, 2015 11:17 pm Předmět: |
|
|
Přikláním se k turakamovi, kliky sem jezdíval až na doraz a taktéž kombinace benčpressu a bradel byl můj celý trénink prsou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá březen 27, 2015 11:32 pm Předmět: |
|
|
Takovejto rozsah je podle me naprosto spravnej, jednou das i 1x bw+bw )
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so březen 28, 2015 8:53 am Předmět: |
|
|
 Videl som ludi robit drepy, pri ktorych nesli takto hlboko
Ta tvoja tlakova sila je motivujuca! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so březen 28, 2015 8:16 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | Rok od roku lepší |
vdaka, starý bráchu, ale min. rok som bol veru inde, to bolo asi živ. nat. forma hehe (benč 160, mrťák 220, drep 175, military 102,5 pri cc 85-7kg:)) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne březen 29, 2015 7:47 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
zadné drepy
os x 12
60 x 5
60 x 5
80 x 5
100 x 3
100 x 3
120 x 3
140 x 3
150 x 1
160 x 1
170 x 1 dobrý grinder hehe
drepy s dosedom na lavičku
140 x 2
140 x 2
140 x 2
military press
os x 10
40 x 5
50 x 5
60 x 3
70 x 2
80 x 2
90 x 2
95 x 1
70 x 5 stopky
slušné nato, že som šiel tlaky až po drepoch, ale aspoň stred tela, hlava a pod. boli dobre zaktivizované
rozpažky s jednoručkami v predklone
2,5ky x 12
2,5ky x 12
5ky x 12
5ky x 12
výborné, skvele bralo, kontrolované opáčka
facepulls
3 série x 12 reps v každej
brucho
3 série
dlhočizný, ale parádny tréning, aktuálna váha osciluje okolo 84,5kg _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: ne březen 29, 2015 8:02 pm Předmět: |
|
|
nějak jsem pořád žil v domění, že máš maxko na mrtvolu 240 _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: po březen 30, 2015 6:02 pm Předmět: |
|
|
nevadí i tak jsi můj vzor _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st duben 01, 2015 7:39 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
dnes v robote totálny blázninec, ako fakt nám decká teda posledný deň pred prázdninami dali riadne zabrať, pred tréningom som bol riadne nervózny, ale dobre, že som šiel, krásne sa všetko odplavilo.
benč + zhyby nadhmat naširoko
os x 15 + ja x 5
60 x 8 + ja x 5
60 x 8 + ja x 5
100 x 5 + ja + 10kg x 3
100 x 5 + ja + 10kg x 3
120 x 3 + ja + 20kg x 3
120 x 3 + ja + 20kg x 3
140 x 1
145 x 1 + ja + 20kg x 3
105 x 8 + ja + 20kg x 3
105 x 8 + ja + 20kg x 3
105 x 8 + ja x 8 stopky
105 x 8 + ja x 8 stopky
milujem toto kombo, úžasná pumpa, váhy aj opakovania, všetko + cítim, ako mi to parádne zaberá, priateľka vraví, že som jak beton, tak sa nebudem hádať, cítil som sa ozaj dobre nabitý , pri zhyboch totálna kontrola, to je radosť
supersérie tricepsové stlačovanie kladky + bicepsové zdvihy s vytáčaním
x 12 + 7,5ky x 12
x 12 + 10ky x 10
x 12 + 12,5ky x 12
x 12 + 12,5ky x 12
x 12 + 12,5ky x 12
možno bola ešte jedna, neviem
brucho
3 supersérie
výborný tréning, súčasné osekané trenále nato, čo je ozaj potrebné a berie, mi skvele sedia, teším sa z pohybu, že môžem cvičiť, že môžem navyšovať váhy, vyľaďovať techniku atd., nebojím sa už vôbec, že keď nepôjdem dva-tri dni cvičiť, alebo, že keď nebudem držať stravu, že sa niečo stane, nestane sa nič hrozného a vrátim sa silnejší _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt duben 02, 2015 8:44 am Předmět: |
|
|
Krásná práce. Taky bych si dal tenhle antagonistický trénink, mám ho moc rád, ale do mého současného rozpisu bohužel vůbec nepasuje, takže ti trochu závidím. Formu máš parádní, ať se pořád zlepšuje! _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt duben 02, 2015 9:05 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Krásná práce. Taky bych si dal tenhle antagonistický trénink, mám ho moc rád, ale do mého současného rozpisu bohužel vůbec nepasuje, takže ti trochu závidím. Formu máš parádní, ať se pořád zlepšuje! |
Dík Cizo, keď sa tak zamyslím, tak prvýkrát som niečo podobné vyskúšal práve inšpirovaný tvojím vtedajším logom. Samozrejme, sledujem aj teraz, makáte parádne obaja a hlavne má aj nežné pohlavie možnosť sledovať, ako nato s rozumom a bez strachu z váh, či základných cvikov. Moja priateľka si už tréning tiež nevie predstaviť bez drepov, benčov, mŕtvych či tlakov v stoji, hehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|