začátek

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - začátek  Úvodní stránka -> Začátečníci -> začátek
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
FrajerLuke

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 11:33 am    Předmět: začátek Odpovědět s citátem

Dobrý den,
začal jsem pomalu, v lednu jsem začal klikovat pomocí aplikace "9 minutes chest workout"
do dneška jsem udělal asi 4500 kliků a pocituju větší silu na tricepsech a hlavně růst prsních svalů , toto mě motivovalo zapojit i břicho, opět pomocí aplikace "caynax A6W" z pouhého 6 minutového cvičení je naráz 50 minut 44 denní výzva na břicho pomocí této aplikace skončila, mám dotaz který se týká jestli můžu břicho cviči každý den nebo jen 3 krát týdně, na břichu opravdu pocituju změny po malou vrstvou podkožního zuku už se rýsují kostky :)
přátelé mě motivují abych začal bouchat v posilovně full body, četl jsem vaši mini knihu "Základy tréningu a sportovní výživy , hodně mě to motivovalo, stravu sice nedodržuji ale aspon se omezuji a nejím ve faast foodech, dále mě zajímá jestli mám prví 6-8 týdnů cvičit jen tak? nebo už používat proteiny? děkuji za rady Luke

Naposledy upravil FrajerLuke dne ne březen 29, 2015 12:09 pm, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

prosim cti
http://kulturistika.ronnie.cz/zacatecnici
vlkisekk

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 11:44 am    Předmět: Re: začátek Odpovědět s citátem

FrajerLuke napsal:
Dobrý den,
začal jsem pomalu, v lednu jsem začal klikovat pomocí aplikace "9 minutes chest workout"
do dneška jsem udělal asi 4500 kliků a pocituju větší silu na tricepsech a hlavně růst prsních svalů , toto mě motivovalo zapojit i břicho, opět pomocí aplikace "caynax A6W" z pouhého 6 minutového cvičení je naráz 50 minut 44 denní výzva na břicho pomocí této aplikace skončila, mám dotaz který se týká jestli můžu břicho cviči každý den nebo jen 3 krát týdně,
přátelé mě motivují abych začal bouchat v posilovně full body, mám prví 6-8 týdnů cvičit jen tak? nebo už používat proteiny? děkuji za rady Luke

Hlavne by sis mel taky najit nejaky program na nohy.Pri takovem cviceni protein urcite ne e, asi ho nebudes potrebovat dalsich 5 let. Kolik ti je let?
FrajerLuke

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je mi 27 , v květnu mi bude 28, vážím 85 kg a měřím 188 cm, nemám vyloženě špatnou postavu, jen nemám žádnou silu v rukách protože nedělám fyzicky namáhavou práci, ve volném čase hraju street ball nebo in-line brusle,
ano četl jsem tipy pro začátečníky na vašich stránkách, vím že to bude dlouhá cesta která může trvat i několik let, ale můj dotaz byl hlavně jestli můžu břicho cvičit everyday, nebo nechávat 48 až 72 hodin pro regeneraci
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo muzes a klidne i 2x denne
ale jestli to nebudes kompenzovat cvicenim na zada budes mit zdravotni problemy
PMKB5

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FrajerLuke napsal:
můj dotaz byl hlavně jestli můžu břicho cvičit everyday, nebo nechávat 48 až 72 hodin pro regeneraci

Co si představuješ pod "cvičit břicho"? 100 zkracovaček a třeba 3x5 V-přednosů na žebřinách jsou dva různé vesmíry.
FrajerLuke

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nemám vplanu žrát kreatin a podobné sračky , nechci být kreatura jak někteří šašci co začali hned žrář creatin a mají strie po celém těle, chci jen vypadat jak chlap ne jak kluk, protein je přece výživa svalů takže pokud chci aby rostly měl bych jim dát výživu ne?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nebo vyssi levely planku, pripadne L-sit
dragoon fly

ted par kliku co jsi udelal to nevytrhne
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FrajerLuke napsal:
nemám vplanu žrát kreatin a podobné sračky , nechci být kreatura jak někteří šašci co začali hned žrář creatin a mají strie po celém těle, chci jen vypadat jak chlap ne jak kluk, protein je přece výživa svalů takže pokud chci aby rostly měl bych jim dát výživu ne?

Tak hnedle je mi jasný, že ty strie co mám jsou z kreatinu. A já si říkal, kde je háček
FrajerLuke

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

peter tech par kliků mě motivovalo do toho zapojit celé tělo, citím se o hodně lépe než před 2-3 měsici, diky za rady hlavně ty záda a nohy zapojit do procesu, zítra začínám fullbody trening protože cvičení doma není ono, původně jsem myslel že jsem začal dobře, protože střed těla jsem myslel je základ, irituje mě když vidím lidi co posilojí ruce a nohy a přitom mají bachor :D :D
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bricho je ale jenom cast stredu tela
kde budes cvicit?
co budes cvicit?
kdo ti dela kontrolu provedeni?
PMKB5

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FrajerLuke napsal:
protože střed těla jsem myslel je základ, irituje mě když vidím lidi co posilojí ruce a nohy a přitom mají bachor :D :D

Střed těla je základ, každopádně:

- vysekaný břišáky neznamenají silný střed
- spousta lidí "s bachorem" mají neskutečně silný/funkční střed - jsou jen více či méně obézní.
- "střed" = to, jak je propojené celé tělo od hlavy k patě, ne six pack
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja myslim, ze by sis mel nejdriv precist tady na ronnie vic clanku o cviceni pro zacatecniky, protoze v tom mas gulas Moje pritelkyne ma vyrysovanejsi bricho nez ja, pritom zvladne sotva tretinu cviku, co ja. Poradne to prostuduj a pak sem napis, jak by sis to predstavoval a my uz ti to zkorigujem
FrajerLuke

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Samozřejmě že v tom mám trochu guláš těch onformací je spousta a každý radí něco jiného, proto budu ze začátku cvičit podle knihy od Jana Smejkala fullbody pro začátečníky respektive:

- Přednožování v sedě na rovné lavici do uhlu 45 stupnů 2 serie max
- metronomy 2 serie na max
-sedy lehy se zapřenými patami 2 serie na max
-stahování kladky širokým uchopem v sedě 3 serie 12-15 opakování
-přitahy jednoruční činky v předkonu 2 serie 12-15 opakovaní
- rozpažování s jednoručkami na šikmí lavici 3 serie 12-15 opakovaní
-pullover napříč lavice s jednoručkou 2 serie 12-15 opakovani
-upažování ve stoji 3 serie 12-15 opakovani
-tlaky na legpressu 3 serie 12-15 opakovani
- výpady s jednoručními činkami 3 serie 20-24 opakovaní
-bicepsové zdvivy vsedě s jednoručkami 3 serie 12-15 opakovani
-tricepsové stahovani kladky ve stoji 3 serie 12-15 opakovani

pořadí cviků ještě upravím, popřipadě si budu přidávat jiné cviky nebo počty opakovaní,
Study

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle Jana Smejkala? Jeho články sou jak z Muscle&Fiction... radši vyhledávej ostatní autory na ronnie.

A na klasické cvičení břicha stylem - zkracovačky apod se vykašli. Pekáč je jen otázka podkožního tuku.

https://www.instagram.com/studynkapetr/

Rychle na stránku:

Přejdi na: