|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
PMKB5

|
Zaslal: ne březen 29, 2015 5:09 pm Předmět: |
|
|
Aneb "jak Pejsek s kočičkou vařili dort" program ("program"). _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Olejnas

|
Zaslal: ne březen 29, 2015 5:22 pm Předmět: |
|
|
Pejska s kocickou bych z toho nevinil, ty narozdil od FrajeraLuka shybujou :)
Ale zase nemaj brisaky, takze se to vastne nepocita...
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: ne březen 29, 2015 5:45 pm Předmět: |
|
|
No urcite buds vypadat jako chlap z cviceni bricha,kliku apod...  jako chlap budes vypadat kdyz budes drepovat,tahat,benchovat apod.. a samozrejme zrat _________________ Život je prilis kratky na to,abychom zvedaly male vahy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne březen 29, 2015 6:13 pm Předmět: |
|
|
Namísto rýpání byste mu mohli poradit, sice si nenašel zrovna nejvhodnější trénink, ale snaha byla
Najdi si na ronnie "Malý tréninkový průvodce nejen pro začátečníky" a přečti si všechny díly, nejenže se trochu poučíš, ale ve třetím je i rozpis tréninku, kterým by ses mohl řídit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne březen 29, 2015 6:54 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | Maerlyn0 napsal: | Namísto rýpání byste mu mohli poradit, sice si nenašel zrovna nejvhodnější trénink, ale snaha byla |
Uprimne... Tebe tyhle vecne dotazy ala cvicil sem mesic bricho podle manika z televize a porad sem sracka, poradte co s tim..neserou? Co mu chces radit? Kdyz si dokazes nagooglit uplne nesmyslmy homoprogramy ala miliarda kliku a bude ze me chlap, tak myslis, ze mu treba odumrela cast mozku, ktera ma jedinou ulohu a to zadat do googlu "trenink pro zacatecniky"? Prijde mi, ze tyhle nenaplneny touhy po brisakach vedou po case k nejakemu druhu mentalni poruchy... |
Mě serou lidi, co nevyvinou žádnou vlastní snahu a chtějí, aby jim ostatní všechno udělali - což tenhle případ není, týpek si na ronnie nebo kde našel článek o tréninku pro začátečníky, a už jaksi nemůže za to, že je zrovna od Smejkala Že toho někdo neví o cvičení moc, to mě nesere, každej někdy začínal a dělal úplný kraviny. Jo, ten úvodní příspěvek byl možná blbej, ale taky jsem mu tady nejen já přesně to napsal, a napsali jsme, ať si o tom najde víc. Příjde mi nesmyslný dávat člověku, který se v tom nevyzná, za vinu skladbu tréninku, který je pojmenovaný jako pro začátečníky.
|
|
| nahoru |
|
 |
FrajerLuke
|
Zaslal: ne březen 29, 2015 7:13 pm Předmět: |
|
|
jo díky za kritiku ta mě ještě více vyhecuje :D to je to co jsem potřeboval!!
hrazdu doma nemám, ale nějáké shyby podhmatem bych dal , ale nadhmatem s širokým uchopem fakt nevim....
z mé strany to fakt není to žádná touha po "břišácích", jde o to že mi pomalu začalo růst břicho tak jsem začal ze sebou něco dělat! a vidím že to jde že už za 3 měsíce vidím pokrok, ted do toho chci zapojit celé tělo, prvních osm týdnů si si dát nějáký poctivý základ,
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: ne březen 29, 2015 8:48 pm Předmět: |
|
|
pokud ti je 27 tak hadam pracujes tak bych nevahal a zaplatil si par lekci s trenerem nic lepsiho nevymyslis
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|