Zdar, viděli jste někdo Ghoula? Byl jsem včera s přítelkou v kině, hodně mi to připomnělo Blair Witch nebo Dyatlov Pass Incident (přítelce zase Paranormal). Je to takový horor s prvky dokumentu, ale lekačka jako blázen. Myslím, že na českého režiséra super film.
Vyšší moc - docela hezké, jen na to musí být nálada.
Teorie všeho - pro mě super film
Cesta ven - lehce zklamání
Díra u Hanušovic - asi si to budu muset pustit ještě jednou, rozporuplné pocity.
pěkný názor na americké vojáky ... "motherfucker american soldiers =war criminals,they just killing innocent people everywhere where they go, assholes"
Tak jsem dneska trochu opožděně shlédnul Interstellar a můžů říct, že je to super film. Na to, že má skoro 3 hodiny jsem se ani na okmažik nenudil. Sice má trošku pomalejší začátek a prvních 30-40 minut člověk vůbec "neví" co se bude dít, ale opět film, který je na představivost dost složitý a Nolan to opět podal luxusně. Za mě rozhodně 8/10 , protože poslední dobou se kolem sci-fi točí jen samej blockbuster, ale výsledek 0. Chyběla mi tam ještě tak hodina další akce
To mi připomíná, že mám už rok v počítači film Gravity a ještě jsem si to nepustil :)
Matthew McConaughey - na výbornou, Matt Daemon - docela mě zklamal (ale i překvapil)
Vcera so zenou na ''The voices''. Ona vyberala. Mala to byt komedia. Hovoriace zvieratka a tak. Po prvej scene ked sa odrezavali casti ludskeho tela odislo par ludi. Pri dalsich scenach bodania a odrezavania hlav masivny exodus . Titulky videlo asi 50% povodnych divakov. WTF Have I Just Watched.
Pre mna to bol nudny film, ale chapem, ze pre casual divacky 50 shades to bol sok.
Sice starší záležitost, ale "Taken" s Neesonem mě včera dost potěšilo. Dle recenzí druhé a třetí pokračování těžce pohnojili (kam zmizel ten topic?), tudíž nemám motivaci se na ně podívat, ale určitě si stáhnu (pardon, koupím) alespoň aktuální "Non-stop".
Nejvíc "kulervoucí" z Taken je ten slavný monolog Neesona do telefonu únoscům. K tomu není co dodat, snad jen http://www.videacesky.cz/talk-show-rozhovory/seth-macfarlane-perli-u-grahama-nortona (od 5:20 )
_________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
pre mňa najočakávnejší film roka, dúfam, že to bude poriadne postapo šialenstvo a odvaz
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Fast Furious 7. Jezis Maria tie dialogy im snad pisal Uwe Boll. Strasna konina, mozog vypnut pred prichodom do kina, ale dobry popcorn film.
Zajtra sa tesim na Blade runnera v kine, este som ho nevidel
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru