Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 594, 595, 596 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 9:18 am    Předmět: Ghoul Odpovědět s citátem

Zdar, viděli jste někdo Ghoula? Byl jsem včera s přítelkou v kině, hodně mi to připomnělo Blair Witch nebo Dyatlov Pass Incident (přítelce zase Paranormal). Je to takový horor s prvky dokumentu, ale lekačka jako blázen. Myslím, že na českého režiséra super film.
Buchy

PříspěvekZaslal: po březen 16, 2015 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

že prý Ghoul je docela kentus film a některá kina ho dokonce odmítají promítat...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po březen 16, 2015 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Horor plný lekaček nemůže být dobrým hororem, ale dnešní filmy se dělají za účelem zisku a ne kvality z požitku a spokojenosti diváků.
Freimen

PříspěvekZaslal: po březen 16, 2015 6:04 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Horor plný lekaček nemůže být dobrým hororem, ale dnešní filmy se dělají za účelem zisku a ne kvality z požitku a spokojenosti diváků.

http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/problem-s-horory-dneska

Ale samozřejmě souhlasím, také mám raději horory, kde se buduje atmosféra atd., než laciné lekačky.

Jinak, co mě teď naposled velmi mile překvapilo, bylo Pojedeme k moři . To jsem skutečně nečekal, po letech pořádný a hezký český film.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po březen 16, 2015 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyšší moc - docela hezké, jen na to musí být nálada.
Teorie všeho - pro mě super film
Cesta ven - lehce zklamání
Díra u Hanušovic - asi si to budu muset pustit ještě jednou, rozporuplné pocity.
vlkisekk

PříspěvekZaslal: po březen 16, 2015 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Americky sniper fakt super
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po březen 16, 2015 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Viděl někdo film Jack Reacher? Prý je to dobrá americká propaganda ...

Asi nejlepší film co jsem teď viděl není nový, je to jeden z top akčních filmů ... Dirty Harry
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po březen 16, 2015 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:
Americky sniper fakt super

pěkný názor na americké vojáky ... "motherfucker american soldiers =war criminals,they just killing innocent people everywhere where they go, assholes"
Barthel

PříspěvekZaslal: út březen 17, 2015 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem dneska trochu opožděně shlédnul Interstellar a můžů říct, že je to super film. Na to, že má skoro 3 hodiny jsem se ani na okmažik nenudil. Sice má trošku pomalejší začátek a prvních 30-40 minut člověk vůbec "neví" co se bude dít, ale opět film, který je na představivost dost složitý a Nolan to opět podal luxusně. Za mě rozhodně 8/10 , protože poslední dobou se kolem sci-fi točí jen samej blockbuster, ale výsledek 0. Chyběla mi tam ještě tak hodina další akce

To mi připomíná, že mám už rok v počítači film Gravity a ještě jsem si to nepustil :)
Matthew McConaughey - na výbornou, Matt Daemon - docela mě zklamal (ale i překvapil)
Chadzi

PříspěvekZaslal: pá březen 20, 2015 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem zvědav...
xnewstedx

PříspěvekZaslal: so březen 21, 2015 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vcera so zenou na ''The voices''. Ona vyberala. Mala to byt komedia. Hovoriace zvieratka a tak. Po prvej scene ked sa odrezavali casti ludskeho tela odislo par ludi. Pri dalsich scenach bodania a odrezavania hlav masivny exodus . Titulky videlo asi 50% povodnych divakov. WTF Have I Just Watched.
Pre mna to bol nudny film, ale chapem, ze pre casual divacky 50 shades to bol sok.

http://www.csfd.cz/film/343028-hlasy/
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sice starší záležitost, ale "Taken" s Neesonem mě včera dost potěšilo. Dle recenzí druhé a třetí pokračování těžce pohnojili (kam zmizel ten topic?), tudíž nemám motivaci se na ně podívat, ale určitě si stáhnu (pardon, koupím) alespoň aktuální "Non-stop".
Nejvíc "kulervoucí" z Taken je ten slavný monolog Neesona do telefonu únoscům. K tomu není co dodat, snad jen http://www.videacesky.cz/talk-show-rozhovory/seth-macfarlane-perli-u-grahama-nortona (od 5:20 )
Gohan

PříspěvekZaslal: út březen 31, 2015 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím jak vy, but my body is ready
Turakam

PříspěvekZaslal: čt duben 02, 2015 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pre mňa najočakávnejší film roka, dúfam, že to bude poriadne postapo šialenstvo a odvaz
xnewstedx

PříspěvekZaslal: so duben 04, 2015 11:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fast Furious 7. Jezis Maria tie dialogy im snad pisal Uwe Boll. Strasna konina, mozog vypnut pred prichodom do kina, ale dobry popcorn film.
Zajtra sa tesim na Blade runnera v kine, este som ho nevidel

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 594, 595, 596 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: