Neviem sa vynadívať na klipy a testy nového Méďu G500 4x4² (6x6 bolo tiež paráda, ale toto mis edí ešte o fúz viac:), proste sen:
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
byl jsem včera na koncertě ve Vagónu, vůbec jsem se neožral, po koncertě jsem jel hned domů, ještě jsem se stavil v KFC vedle, není mi špatně, je mi fajn...
No já díky svejm koutům taky nevypadám na 25 :D .... nejhorší je, když mě pěkný holky řeknou dobrý den ... ty vole ... :D no co už, přítelkyni mám, tak už nepotřebuju dělat psí kusy
Dámy a pánové, přátelé, kamarádi a všichni příznivci silového trojboje! Dnes, v předvečer velikonočního pondělí už Vám můžu s hrdostí oficiálně oznámit, že náš oddíl SK Ironbulls Domažlice bude reprezentovat další špičkový sportovec! Není jím nikdo jiný, než nejsilnější čech historie a držitel jednoho z nejvyšších totalů silového trojboje RAW celosvětově, brutální, obří, monstrózní, Petr Petráš!!!!! Je mi obrovskou ctí Tě Petře přivítat v našem oddíle a pevně věřím, že se nám společnými silami podaří prolomit magickou hranici 1100 kg RAW!!! Hezký večer všem! Lajkujte, sdílejte...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru