Heh poslední dobou se mi stává čím dál tím víckrát, že něco napíšu, kolikrát i docela dlouhýho a už se chystám kliknout na odeslat, ale vždycky si to rozmyslím a řeknu si, že to nemá cenu.
Turakam napsal:
ľudom chýba nahdľad, nemajú radi ani konštruktívnu kritiku od nikoho a tobôž nechcú počuť pravdu, radšej sa uzavrú do sebailúzií a obklopia yes manmi, sebareflexia je slovo, ktoré by si mnohí mali vyhľadať v slovníku.
RESPEKT ZA TENTO NÁZOR
Deadlift napsal:
Hezké, ta hloubka by mi odpálila ramena. Jedu tak lehce pod paralel. Ale síla tam teda je!:o)
mimochodem opatrně na tu hloubku, veškerou váhu a zatížení který taháš prsama a tricepsem při nejnižší hloubce přebírají manžety rotátorů, který jsou dost "malý". Taky jsem to jezdil tak hluboko (a to do max 40 kg) a s těžkýma benchama, dotlakama atd jsem si ty manžety (no spíš jednu - levou) totálně odrovnal. Teď ve velkým "žeru" kloubní výživu a dávám si bacha, shyby jezdím lehce pod paralel (video mám jen na fb, to asi nerozjedete) a jsem spokojenej. Rekord mám 60 kg 2x.
Ale 65-3x tak hluboko - respekt :) ale jak píšu - opatrně
vdaka, a aj za skúsenosť, ono sám som zažil niečo podobné, preto teraz jazdievam podobné ťažké kliky už sporadickejšie, ale ako som písal, toto som šiel ešte o fúz hlbšie kvôli videu
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
čelné drepy atg
os x 10
60 x 3
60 x 3
60 x 3
80 x 3 2-3 sekundové stopky
80 x 3 2-3 sekundové stopky
100 x 3
100 x 3 2-3 sekundové stopky
110 x 1 2-3 sekundová stopka
110 x 1 2-3 sekundová stopka
parádny záber z celého chodidla
silové premiestnenia
60 x 2
60 x 2
70 x 2
70 x 2
80 x 2
90 x 2
mŕtvy ťah
60 x 4
100 x 4
140 x 4
nadhmat, rýchlovka, technicky
bulhary
ja x 4 série x 10 reps v každej
brucho
6 sérií
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
military press
os x xy
40 x 10
40 x 10
60 x 5
60 x 5
70 x 3
80 x 3
90 x 2
95 x 1
75 x 5
75 x 5
75 x 5
na videu pučím 95ku:)
rozpažky s jednoručkami v predklone
2,5ky x 12
5ky x 12
5ky x 12
5ky x 12
cvik na posilnenie rotátorov ala čínska repre
3 série x 5 reps v každej
benč na úzko
os x 10
60 x 5
80 x 5
100 x 5
120 x 3 stopky
120 x 3 stopky
brucho
3 supersérie
"Conor Bless"
"Conor Bless"
Zamakaj na image, taka zlata kocka s takym zarastenym pobudom!
Pssst, tak sa jej to páči.
"Conor Bless"
Si tlakovy freak, to je neodskriepitelne. Tiez ma zaujal ten uzky uchop. Takto to chodis vzdy?
áno a ďakujem
"Conor Bless"
Tak co som pozeral videa a cital clanky o zlepseni v military, odporuca sa drzat to na taku sirku, aby predlaktia smerovali kolmo k zemi. Takze Turakam to drzi dobre a zjavne to funguje
Snad Turek odpusti, tento obrazok tu uz raz bol, ale je trefny, tak snad pomoze:
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Treningy uplne super jednoduche, efektivne a prinasaju vysledky. Tento pristup sa mi velmi paci. Samozrejme tlakova sila je nadpriemerna, klobuk dole . Niekedy postni video uzkych benchov. Drzim palce, len tak dalej.
ďakujem, ok, úzke benče mám rád, tak nato budem myslieť
"Conor Bless"
Treningy uplne super jednoduche, efektivne a prinasaju vysledky. Tento pristup sa mi velmi paci. Samozrejme tlakova sila je nadpriemerna, klobuk dole . Niekedy postni video uzkych benchov. Drzim palce, len tak dalej.
V cem vysledky v sile? No dobre na zatvrzeleho naturala ma tlakovou silu lehce nadprumernou, ale s ohledem na to, jak dlouho uz cvici to taky zadny zazrak neni, to zase jako budme uprimni. Pokud jde o formu, tak jsem tu nikdy jeho fotku krome jeho oblibene chrbatove nevidel a docela by me to zajimalo, at vim jaky prinos takovyto jednoduchy a celkem stereotypni trenink co se formy tyka ma. A myslim , ze forma a dobra kondice je to, o co vetsine lidi, co chodi do posilovny, jde.
Neber to jako rypani ani reakci na nase drobne spory v mem logu. Jen me to tak napadlo, kdyz uz tu mluvite o vysledcich.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru