Chtěl jsem jít dneska cvičit, ale z těch změn počasí na mě sedla nějaká nemoc, takže nejspíš do úterý volno (snad jen do úterý). Já jen aby si někdo nemyslel, že se flákám
Taková malá poznámka, udělám si tady z toho svůj deníček
Jsem NASRANEJ! Furt jsem nachcípanej, takže se ke cvičení dostanu až kdo ví kdy, forma jde do hajzlu a navíc nevím, jestli se dostanu v sobotu na ronnie training day, máme oslavu narozenin mamky
Po delší době si zapíšu trénink, i když jen stručně
pátek 24.4.2015
zvedání do front leveru
shyby s jakýmsi masivním řetězem na krku
kliky na kruzích
pokus o rozpažky na kruzích
výpady
hodně incline kliky na TRX
skin the cat
zkouška dragon flag (tak tři opáčka už tam vytáhnu )
mlácení do pytle
strečink
za začátku jsem to jel po 5 sériích, asi po půlce sníženo na 3
Ale jo, na to, jak na to cvičení teď kašlu to celkem jde, docela znatelně mi zesílil střed těla na úroveň, jakou jsem ještě neměl
Tak sem zase hodím nějakou nic neříkající aktuálku, i když teď cvičím jako moje babička
Říkal jsem si, že to na léto bude nějak vypadat, ale poslední dva měsíce žeru naprosto všechno, takže na sobě mám stejně děsně tuku
rozpažování na TRX + bulharské dřepy s 8 kg kettlebely
3 nebo 4 série po 10
kliky na jedné ruce/archer push ups + výpady s 15 kg míčem nad hlavou
3 sérky
glute ham raise na TRX
3 sérky
kliky na bradlech
3 sérky po 5 s 20 kg extrémně pomalu
Dobrej trénink, musel jsem ho zkrátit, protože půjdu cvičit i zítra, takže jsem si nedal fullbody, jinak jsem se strašně potil, jak je teď vedro, děsný, aspoň v něčem jsem trochu jako Draper
Tak sem zase hodím nějakou nic neříkající aktuálku, i když teď cvičím jako moje babička
Říkal jsem si, že to na léto bude nějak vypadat, ale poslední dva měsíce žeru naprosto všechno, takže na sobě mám stejně děsně tuku
...
Kolik vážíš/měříš? Trocha tuku tam asi bude Nic ve zlém... já taky teď přešel na volnou stravu a mojí formě to taky nesvědčí
...
Kolik vážíš/měříš? Trocha tuku tam asi bude Nic ve zlém... já taky teď přešel na volnou stravu a mojí formě to taky nesvědčí
V pohodě, tam je tuku jako prase Stravu teď fakt neřeším, takže to tak vypadá (resp. jsem zvyklej jíst obecně celkem zdravě, docela mi to chutná, ale teď se nějak kupí ty excesy ) . Jinak měřím cca. 177 cm a vážím 74,5 kg.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru