Nakopávače

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nakopávače  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Nakopávače
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
dzanystr

PříspěvekZaslal: út duben 07, 2015 7:51 pm    Předmět: Nakopávače Odpovědět s citátem

Čau,
vyzkoušel jsem 2 nakopávače - Explosin od Nutrendu a Beast Virus od Czech Virusu. Měl jsem pouze vzorky v předepsaných dávkách (Exp. 9g, Beast 13g). Nevím proč, ale ani jeden mě nezabral a nic jsem z něho necítil. Poradí někdo proč? Zda dělám něco špatně, je potřeba zvýšit dávku a nebo patřím k těm, na které to prostě nefunguje?

Dal jsem to před tréninkem, spolu s 2g kreatinu, 2 hodiny před tréninkem pevné jídlo (150g kuře, 100g rýže, olej), jídelníček mám napsaný od profíka. Po vypití jsem šel na 5 min zahřívačku na pásu, potom asi 10 min 3 cviky na břicho, dál těžké cviky. Čekal jsem během břicha nástup (má být kolem 15 min), ale nic jsem prostě necítil, žádná změna. Akorát u Beast Virusu jsem asi hodinu po tréninku cítil velkou únavu a musel jsem si na pár minut lehnout... Má někdo nějakou radu, co dělám špatně? Jinak nebývám při tréninku unavený, ale čekal jsem od toho něco víc.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 07, 2015 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na nekoho takhle (ne)pusobi, viz treba na me. Nemel jsem asi nikdy zadny NOcko nebo jiny predtreninkac, o kterem bych mohl rict, ze mi pri treninku dal neco pozitivniho.
Maximalne tak nejaky ECA nebo kofein + synephrine pri kardiu, tam citim vetsi vnitrni teplo a lepe to spaluje, ale nejaky stimul na silovy trenink, to mne nikdy zadny nakopavac neprinesl.

Pijes kafe nebo jine vyrobky s obsahem kofeinu. ?
karlwanhov

PříspěvekZaslal: út duben 07, 2015 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nakopnuti se z vetsiny bohuzel odviji od davky kofeinu, takze zalezi na toleranci, ale standardne 200mg +, coz v jedne odmerce nebyva
Study

PříspěvekZaslal: út duben 07, 2015 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkusím hádat, nechal ses unést kecy pana F. G. a koupil sis proto Czech Virus stejně tak jídelníček máš, hádám, od něj.

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Torry

PříspěvekZaslal: út duben 07, 2015 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl jsem BV ještě před tou tragickou událostí, než začali spolupracovat s Grznárem...
Musím říct, že takle napumpovanej jsem dlouho nebyl, sice po delší době nakopnutí odpadlo, protože si tělo zvyklo, ale jako pumpa je to vynikající produkt
holota

PříspěvekZaslal: út duben 07, 2015 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

doporučuju čistou guaranu v prášku, stačí samotná - půlka až celá čajová lžička a vystřelí tě to na měsíc :D
Royi

PříspěvekZaslal: út duben 07, 2015 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

holota napsal:
doporučuju čistou guaranu v prášku, stačí samotná - půlka až celá čajová lžička a vystřelí tě to na měsíc :D

Na mě nefunguje snad žádnej nakopávač a ani guarana, zkoušel různý dávky a nikdy jsem nic extra necítil. A to s kofeinem prakticky nepřijdu do kontaktu. Asi jsem divnej
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út duben 07, 2015 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

K čemu nakopávače? Jediné použití vidím v dietě. V objemu bych se zamyslel co to znamená, že i přes kalorický přebytek potřebuji nakopnout na trénink.
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 07, 2015 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

presne jak pise deadlift. v objeme "cpat" do seba nakopavace pri vyssom kalorickom prijme mi prijde zbytocnost. jedine zeby si siel cvicit po nocnej-ale to je dalsia hlupost.
nakopavac ked tak v dietke, ked mas nizsi prijem sacharidov a unava je fakt citit.

pripadne jak pise draper - ECA, ale to je trochu ina kapitola
I.N.G.

PříspěvekZaslal: út duben 07, 2015 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
K čemu nakopávače? Jediné použití vidím v dietě. V objemu bych se zamyslel co to znamená, že i přes kalorický přebytek potřebuji nakopnout na trénink.

No, já třeba někdy jsem večer po blbým dni v práci fakt unavenej, i když spíš mentálně, než fyzicky, a zjistil jsem, že v takové situaci mi nakopávač kupodivu pomůže se probrat a zkoncentrovat na trénink, což se třeba u dřepů nebo MT docela hodí. Takže i když jsem si taky dlouho myslel, že jsou tyhle srandičky k prdu, tak jsem změnil názor.
Mablung

PříspěvekZaslal: út duben 07, 2015 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Royi napsal:
holota napsal:

Na mě nefunguje snad žádnej nakopávač a ani guarana, zkoušel různý dávky a nikdy jsem nic extra necítil. A to s kofeinem prakticky nepřijdu do kontaktu. Asi jsem divnej

Já subjektivně kofeinovou tabletku vůbec necítím (a kofein nemám ani vůbec v ničem). Kdyby mi někdo namíchal kofein do pití, nepoznal bych to. Při normální činnosti. Ale když si srovnám výkon v posilce s a bez kofeinu, tak je tam malý, ale viditelný rozdíl. Když si srovnám koncentraci v zápase badmintonu s a bez kofeinové tabletky, je tam také rozdíl viditelný.
Podle mě je otázka, kolik lidí, kteří tvrdí, že nakopávač necítí, prostě jen neposlouchá své tělo. A nebo od něj nečekají, že je vystřelí na měsíc, jako kdyby sjeli lajnu ...
dzanystr

PříspěvekZaslal: út duben 07, 2015 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
Zkusím hádat, nechal ses unést kecy pana F. G. a koupil sis proto Czech Virus stejně tak jídelníček máš, hádám, od něj.

Pro test produktu Czech Virus jsem se rozhodl po propadáku Explosinu, kamarád mě BV doporučil, protože na něj skvěle funguje. Dostal jsem přímo od Czech Virusu zdarma vzorky na testování (tímto bych chtěl poděkovat za ochotu). Je to jedna z mála vstřícných firem, které se starají o své zákazníky. Nicméně na mě tento produkt taky nezabral... jídelníček mám od zkušeného trenéra z okolí (opravdu to není Grznár, ikdyž mě jeho videa baví, nicméně jeho stravování dle mě pro nenasypance a neektomorfa nemá význam). :-)

Draper: kafe jsem pil párkrát v životě... nechutná mi, takže kofein navíc v ničem nepřijímám, nicméně při mém objemovém jídelníčku a pravidelném stravování únavu nepociťuji.

Asi máte pravdu, vhodnější je to do diety, vyžahnu si svůj poslední vzorek, až budu před tréninkem výrazně unavený a seru na to. :-)
dzanystr

PříspěvekZaslal: út duben 07, 2015 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě se chci zeptat... je vhodný zařadit při objemu BCAAčka během tréninku? Nevím, jestli to není zbytečné, když mám za den třeba půl kila masa a další zdroje bílkovin... Jediné, v čem mě to pomáhá, tak trošku zasytí v půlce tréninku :D (normálně piju vodu). Jinak nějaký výrazný rozdíl nepozoruji... po tréninku mám do 15 min protein s kreatinem a vločkama. Pokud jsou BCAAčka málo využitelné v objemu, rád bych je vyřadil... Vaše zkušenosti?
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: út duben 07, 2015 10:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dzanystr napsal:
Ještě se chci zeptat... je vhodný zařadit při objemu BCAAčka během tréninku? Nevím, jestli to není zbytečné, když mám za den třeba půl kila masa a další zdroje bílkovin... Jediné, v čem mě to pomáhá, tak trošku zasytí v půlce tréninku :D (normálně piju vodu). Jinak nějaký výrazný rozdíl nepozoruji... po tréninku mám do 15 min protein s kreatinem a vločkama. Pokud jsou BCAAčka málo využitelné v objemu, rád bych je vyřadil... Vaše zkušenosti?

Jasně, že je to zbytečný, tohle neřeší ani profíci, co se chystají na soutěž, natož abys musel ty...i v dietě jsou pro tebe BCAA málo důležitý
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 08, 2015 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dzanystr napsal:
NE

Rychle na stránku:

Přejdi na: