Objemovka mi jde do bricha.

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Objemovka mi jde do bricha.  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Objemovka mi jde do bricha.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Radek551

PříspěvekZaslal: út duben 07, 2015 12:37 pm    Předmět: Objemovka mi jde do bricha. Odpovědět s citátem

Ahoj merim 181cm ,vaha 83kg jsem ektomorf takze blbe nabiram.Cvicim 3 roky cca a moje strava byla vzdycky o nicem.Od unora jsem si nechal sestavit jidelnicek objemovej ,ktery daval za den 350g sacharidu a 190g blikovin.Sachry mi prisli malo,tak jsem si je navysil na 450-500g denne a zacal jsem pribirat.Jidelnicek sem zacal drzet od unora (+trenink korte) ,kdy jsem vazil 76kg (ted 83kg) 7kg nahore ,hlavne stehna ,zadek no a nejvic bricho.Vubec jsem to necekal ze mi to pujde zrovna do bricha jakouto ektomorfovy ,kterej mel vzdycky brisaky videt.Nejde mi o to ze je ted nemam videt ,ale spis o to ,ze bricho mam hrozne nafoukle a docela dost tuku a vypada to jak bricho dlouholeteho pivaře :D .Ted k tomu mojemu jidelaku: vzhledem k tomu ze jsem 10hodin denne v praci tak sem vetsinu sacharidu mel z ovesnych vlocek (z tech typuju to bricho) pak gainery no a zbytek ryze,testoviny,brambory (obed) a maso,protein.Ovesny vlocky drtim a vypiju je s proteinem rano k snidani 150g a pak 150g k svacine.Takze nekdy sem za den klidne snedl 400g vlocek.Takze nevim zda li snizit ty vlocky ,nebo sacharidy,nebo gainery jako rychly cukry,nebo kalorie.Problem je,ze kdyz to snizim prestanu nabirat na vaze.Tak prosim o nejake rady zkusenejsich.A omlouvam se za chyby v textu.Diky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Olejnas

PříspěvekZaslal: út duben 07, 2015 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen kratce. Ektomorf pro 181/83 zrejme nejsi ani nahodou, proste jen spatne jis. Vsechna kouzla se toci okolo rovnice prijem vs vydej. Tuk se usazuje nejsnadneji na brise, to je proste fakt. Pribiras, protoze mas vetsi kaloricky prijem nez vydej. Zkus se podivat na kaloricke tabulky a spocitat si co vlastne jis a kolik toho jis a tomu pak uprav jidelnicek, o kterem si defakto nic nenapsal a z toho mala co jsi napsal, bych vyhodil gainer. Taky by neuskodilo inbody, abys pochopil jak na tom vlastne jsi, protoze je rozdil mit 75kg pri 10% tuku a 85kg pri 17%.
Radek551

PříspěvekZaslal: út duben 07, 2015 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

181/83 mam momentalne ,kdyz jsem zacinal cvicit mel jsem nakych 59kg a vyska byla skoro stejna jako ted,mozna o malinko min.Strasne blbe jsem pribiral.Ted muj kaloricky prijedm denne je cca 14000-15000 kj.Pravda je ze gainer piju 3x denne.Proste sem nepribiral ,kdyz sem tohle do sebe nerval.Jenze ted sem sice nabral ale to bricho je fakt hrozne.Na inbody bych zasel docela.
bolgi

PříspěvekZaslal: út duben 07, 2015 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Idealne by bolo, keby si vedel kolko si mal cm cez brucho predtym a kolko teraz. Spolu s ostatnymi partiami, aby sme videli v akom pomere si kde pribral. Pokojne moze byt problem aj to, ze skratka jes privela sacharidov (400g vlociek a 3x gainer je hodne velka naloz) a mas to brucho skratka nafuknute a zaliate a nemusi byt v nom ani tolko tuku (ale moze). To by vysvetlovalo ten efekt "bricho dlouholeteho pivaře".

Ja by som na tvojom mieste na 1-2 dni utal sacharady na 100-150g a uplne vynechal vlocky a gainer (daj si len ryzu, cestoviny alebo zemiaky) a zistil by som, ako velmi to brucho splasne a potom by som to riesil dalej.

Moje skusenosti s Korte su take, ze aj ked som zral ako kon, tak z brucha som skor zhadzoval kvoli tomu obrovskemu treningovemu objemu.

Kazdopadne sa vobec nezmienujes o tukoch, ako si na tom s nimi? lebo na priberanie ti bohate staci 300g sacharidov a do kalorickeho prebytku sa vies dostat tukmi (ktore ta tak nenafuknu ani nezavodnia).
sk

PříspěvekZaslal: út duben 07, 2015 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to jeste nekdo dneska sestavi 80kg typkovi jidelnicek se 190g bilkovin ?
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: út duben 07, 2015 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gainer 3x denně, 400 g vloček, já bych tušil, kde je problém...
Pokedex

PříspěvekZaslal: út duben 07, 2015 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
prijedm denne je cca 14000-15000 kj

na netu je video jak Robert Oberst (180kg) rika ze denne sni od 15-20kj :D
Radek551

PříspěvekZaslal: út duben 07, 2015 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tuky na tech si moc nezakladam ,denne prijmu tak 30-50g ,nemam vylozene jidla specializovane jen na tuky.Jeste jsem zapomel napsat ze beru monohydrat 5g denne.Bilkoviny taky urcite nemam tech 190g ,cca 130-140g.Chtel bych do prazdnin tak 90kg ,ale bojim se ,ze moje bricho bude jak bricho spekouna a ne nekoho kho cvici 3 roky :D obvod pasu kdyz vydechnu mam 87cm.Treba prez ruce sem za ty dva mesice skoro nenabral ,nevim proc.Mozna tim ze sem jel korte a tam sou ruce jen jako doplnkovy cvik.
Zacatecnik Anthony

PříspěvekZaslal: st duben 08, 2015 7:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mel jsem (jeste trochu mam) asi podobny problem a co nejvice pomohlo tak uz kveceru a vecer uplne bez sachru a zaradil jsem 3x tydne kardio po treninku 25-30 min a myslim ze to jde dolu hezky,pomalu,ale jde.Bricho jde zkratka asi vzdycky nejhur.Tak treba ti to pomuze.
Olejnas

PříspěvekZaslal: st duben 08, 2015 8:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Napis sem jidelnicek (vcetne gramaze a casu kdy jis) a cviceni (vcetne vah) za uplynuly tyden. At mame prehled o prijmu a vydeji, jinak se porad bavime o nicem. Z meho pohledu nemas jidelnicek zadnej, rves do sebe nesmyslne hromadu sacharidu a pohybu mit moc nebudes (kladky 3x tyden ve fitku za pohyb nepovazuji), takze mas nesmyslne vysokej kalorickej prijem z toho prezirani. Ja to na jednu stranu chapu, vetsina tech nasypanejch oslu ve videich rika - zer co to jde, jinak nikdy nebudes velkej, na druhou stranu mas svuj rozum, zapoj ho do hry.
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: st duben 08, 2015 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tu nie je velmi co riesit, energeticky prijem na urovni zhruba 3500 kcal v treningovy aj netreningovy den... 400g vlociek a 3x denne gainer, co ine sa da cakat?
Kolko energie moze zozrat jeden Korte trening v maximalnom nastaveni? 500-700-1000 kcal? Proste vychadza to na jasny energeticky prebytok a kam inam ako do sadla to ma ist? Nafuknute brucho je dalsia vec, ale pri spominanom mnozstve vlociek by som sa nedivil.
DH9

PříspěvekZaslal: st duben 08, 2015 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, mám taky dotaz, nechci zakládat nové téma. Též mám problém se spíše nafouklým břichem, bez viditelných břišáků. 173cm / 78kg. Momentální příjem cca 500g S denně (+130g B a 50g T). Jde mi o to, že až v létě pojedu na dovolenou, tak se nechci stydět za břicho. Myslíte, že má smysl např. 1-2 měsíce před dovolenou snížit sachry na +- 250G a zařadit po tréninku 4x týdně kardio? např. rychlá chůze na pásu, 20 min.. Děkuji za každou radu. Jinak trénink cvičím momentálně těžko lehký split.
Radek551

PříspěvekZaslal: st duben 08, 2015 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze snidane 150g ovesne vlocky +protein 80% v 7:00
9:00 to same a netreninkovej den 3vajicka se sunkou cca 80g
12:00 obed sacek ryze +maso 150g
14:00 carborelease (komplex sachry) v den treninku gainer pred posilkou
16:00 bud gainer po posilce +ovesny50g ,v den volna zitny chleb 150g+sunka cca 90G
18:00 vecere tunak 170g se zeleninou
A pak jeste pozdni vecere vetsinou tvaroh nebo jogurt recky+ naky orisky.
Behem dne zeru vitaminy a kreatin5g
Trenink jsem jel korte kde jsem na konci 5. tydne koncil na benchi 90kg ,mrtvola 100kg, drep 80kg (nohy mam strasne slaby) ted chci ject bear routine.
Moje maximaly jentak pro info bench 130kg,drep nevim presne ale tak cca 90kg a mrtvola 140kg.Ty maximalky jsou po ukonceni korteho !Jidelak sice napicu ale nemam cas furt varit a zrat rejzi a maso tak jsem to prave nahrazoval vlockama.Taky to tak dopadlo :D

Rychle na stránku:

Přejdi na: