Pohyb, síla, kondice: Very StrongFirst/KB5/FuTr

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 37, 38, 39  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pohyb, síla, kondice: Very StrongFirst/KB5/FuTr  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Pohyb, síla, kondice: Very StrongFirst/KB5/FuTr
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
PetkaB

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gusep napsal:
PetkaB napsal:
Budu se opakovat, ale máš můj obdiv - napsané to vypadá tak nevinně, ale odcvičit tohle vůbec není sranda! (nebude nějaký video? )

Tak to pekne ďakujem :) Musím povedať, že 2 cykly programu sú tak akurát aby mal toho človek už plné kecky, teším sa na zmenu. Ale TT som vďačný za veľký posun presne v tom podľa čoho je program pomenovaný - totálna tenzia celého tela.
Čaká ma posledný tréning programu, no neviem, či je čo ukazovať na videu :)

Rozhodně je co ukazovat, takže se za video přimlouvám :-)
PMKB5

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PetkaB napsal:
To pro mě třeba nikdy vůbec nebylo směrodatný, kolik dám na pět opakování pro to, kolik dám na jedno. Zbyněk se mi vždycky smál, že jsem schopná dát s něčím pět nebo tři opakování, ale sedne mi na činku moucha a nedám to

Přesně tak, každý to má jinak. Dle (nejen mých) zkušeností je to u žen především u jakékokoliv pressu (BP, MP). U mě přetavení pětek do trojek a do jedniček docela spolehlivý.

citace:
A když už jsme na tom kulturistickém foru, včera mi jeden známý psal: "..mně se ten tvůj trénink docela líbí, ale momentálně chci cvičit spíš něco, aby se mi trochu rozšířily záda..."

aha...hmmmmm.... (foto je aktuálka, záda je asi jedna z mála částí mého těla, se kterou bych dokázala být spokojená :-))) )

Najs. Mojí odpověď "na záda" znáš :-)
Bezcukrik

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PetkaB: krásný záda
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PetkaB

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9.4.2015 - tr. č.53

Válec, resety
mobilita (kyčle, hrudník, ramena)

DL
5x62,5kg, 3x72,5kg, 1x80kg
3x3x90kg

Radost, velká. Pocitově stejné jako minulý trénink, možná o kapku lepší. Jsem na váze, se kterou jsem dávala před začátkem tohoto cyklu dvojky prasotechnikou klasikou a střídavým úchopem, dneska hezky sumem a nadhmat. Opakovat si pořád dokola - nezabírej nahoru, ale naval to na sebe, ono se to rozjede samo, evidentně zabralo

Docvička - strečink, válec

Naposledy upravil PetkaB dne čt duben 09, 2015 9:15 pm, celkově upraveno 1 krát
Bezcukrik

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petro, byl to dneska krásnej pohled. Dokonce to už vypadalo, že to máš těžký :)

Tak tedy můj skrovný trénink:

9.4. 2015 č. 146 (od začátku, co chodím, tak ať mi to sedí s notýskem)

Váhy odpovídají tomu, že se po dost nevydařeném čtvrt roce (nejdřív odpálený loket a rameno, pak chřipka, pak tři týdny rozhašená záda a pak hned další nemoc) vracím opatrně na původní úroveň. Mám od fyzio zakázané jednoruční drily, dokud se silově nedostanu trochu výš.

Válec, rozcvička.
TGU sedvič 12-16-12-12-12 (16 s jištěním, o dost lepší než minule, kdy mi lítala jak praporek. Zřejmě zabralo vědomí, že na Bětku to prostě nesmím pustit.)
Přítahy na TRX 4x1+4 (3./4. stopa od stěny, pro maximální přesnost - mám dvaačtyřicítku musím si psát i takto malé pokroky, protože TRX mi vůbec nejdou) + dřepy 4x5 s 12 kg (ladění techniky, zas mi jdou kolena dovnitř)
Kliky 3x5 na nejvyšším stepu, v pauzách resety.
Obouruční swingy 10x10 s 12 kg.

Dneska i pěkně jídlo, mám radost.
PMKB5

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hezký. Tzv. "vklínění" (wedge) je pro deadlift jedna z klíčových dovedností, ve výuce u ní trávíme u DL asi nejvíce času - viz foto Viktora, co jsem sem nedávno dával. Ono už pak "jen" stačí pokračovat ve vklínění, a ono "se to samo" zvedne. Někdy se mi to podaří, a fakt to jde samo, jindy ne, a najednou je to těžký. Jak říká Pave T. - technika je nejjednodušší způsob, jak zesílit (a nerakvit se/nezrakvit se).

Dobrá práce Péťo - vsadím svoje boty, že časem překonáš svoje max, a navíc parádní technikou. Není kam spěchat.
PetkaB

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, Markét, přesně to mě dneska napadlo - vzpomněla jsem, jak mi Justy před časem pořád říkala, abych aspoň předstírala, že to mám těžký (čili abych to jela pomalu odspoda). Dneska se to zpomalilo tak nějak samo

A dnešní jídlo - šlo to

PetkaB

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PMKB5 napsal:
Hezký. Tzv. "vklínění" (wedge) je pro deadlift jedna z klíčových dovedností, ve výuce u ní trávíme u DL asi nejvíce času - viz foto Viktora, co jsem sem nedávno dával. Ono už pak "jen" stačí pokračovat ve vklínění, a ono "se to samo" zvedne. Někdy se mi to podaří, a fakt to jde samo, jindy ne, a najednou je to těžký. Jak říká Pave T. - technika je nejjednodušší způsob, jak zesílit (a nerakvit se/nezrakvit se).

Dobrá práce Péťo - vsadím svoje boty , že časem překonáš svoje max, a navíc parádní technikou. Není kam spěchat.

Děkuji

Který, který???
PMKB5

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můžeš si vybrat - Viva anebo pětiprsty :-)

----

Jo a mám hezký fotky z přednášky o FMS a silové/kondičním tréninku, kterou jsem měl pro budoucí fyzioterapeuty, tak tady je jedna, která je důkazem, že jsem by s akcí spokojený :-)

Kolik lidí se schválně řídí FMS mottem? Kolik cvičenců, a kolik trenérů?

Zítra jdu mj. na kafe s naším "dvorním fyzio" Martinem Svitkem (mj. 4. dan taekwondo), těším se - vyžádal si moje poznámky z loňského Strength Convention v Itálii o roli a funkci jazyka v rehabilitaci a silovém tréninku. Fakt, nekecám, přednáška přes 2 hodiny, a spousta zajímacího infa.
Olejnas

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PetkaB napsal:
A dnešní jídlo - šlo to

Ahoj Petko, bylo by mozne u tech jidel davat kratky popisek, o co se jedna? Hledam inspiraci v ramci whole30 jidelnicku a tyhle tvoje "vytvory" jsou super, radost pohledet.
PetkaB

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
PetkaB napsal:
A dnešní jídlo - šlo to

Ahoj Petko, bylo by mozne u tech jidel davat kratky popisek, o co se jedna? Hledam inspiraci v ramci whole30 jidelnicku a tyhle tvoje "vytvory" jsou super, radost pohledet.

Jasně
1. vajíčka na kokosovém oleji s ledovým salátem, uzený losos, jablko
2. vepřové kousky na slanině pečené v pomalém hrnci, špagety z mrkve a bílé ředkve, ledový salát, opět na kokosovém oleji
3. medvědí česnek na kokosovém oleji, vajíčka, jablko, jahody

Na svém FB profilu mám album "Jídlo", je tam nafocený celý vývoj mého stravování od vyřazení lepku až k dnešku, tak bys taky možná nějakou inspiraci našel
Bezcukrik

PříspěvekZaslal: pá duben 10, 2015 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

chtěla jsem vám sem dát obrázek snídaně, ale že prý nemám ještě deset příspěvků, tak budete ochuzeni :)
Olejnas

PříspěvekZaslal: pá duben 10, 2015 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petko moc dekuji. Obrazku a inspirace (a tim spise snidani) neni nikdy dost! :)
PetkaB

PříspěvekZaslal: pá duben 10, 2015 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
Petko moc dekuji. Obrazku a inspirace (a tim spise snidani) neni nikdy dost! :)

Není zač :-)

Co se týká ispirace, doporučuji stránky, které dělá právě Markéta - možná je budeš znát, já tam chodím na recepty:

http://www.paleolifestyle.cz/o-webu/
PetkaB

PříspěvekZaslal: pá duben 10, 2015 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10.4.2015 - tr. č.54

Dneska ještě ve znamení šetření kolena

Rozcvička a shyby jako jindy, ale double drily bez dřepů, tedy jen clean a press, žebříky 1,2,3. Jela jsem to 20 minut jako obvykle, celkem 7 žebříků.

Swing (24) 10x10

Trochu na mě padla únava z celého týdne, domů jsem se courala (taky bylo hezky, že..) a teď bych sebou nejradši plácla do vany..ale budu na sebe přísná a udělám si nejdřív večeři.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pohyb, síla, kondice: Very StrongFirst/KB5/FuTr Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 37, 38, 39  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: