|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dejvinho
|
Zaslal: čt duben 09, 2015 9:28 am Předmět: |
|
|
Zkus zaradit fullbody treninky, od ty doby co to jedu, tak bych vojel i skaredou tlustou holku, a agresivita taky o dost vetsi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mikard
|
Zaslal: čt duben 09, 2015 9:33 am Předmět: |
|
|
Tak si se starou uzivej jen rano :D ale tak hlavni ze to ráno funguje. Jinak ty komplexni cviky drepy,bench, mrtvej tah atd... prave maji pozitivni vliv na hormony tak to zkus. A hlavne musis mit dostatek stravy jestli ses v kalorickym deficitu tak se nediv, a zer cely vejce z cholesterolu se tvorej hormony. _________________ Nikdy, nerikej nikdy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt duben 09, 2015 9:38 am Předmět: |
|
|
U me to funguje nejak naopak, cim vic a tvrdeji cvicim, tim min mam na TO chut. Ale taky v 35ti uz je to jine nez v 20ti.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt duben 09, 2015 9:41 am Předmět: |
|
|
vítej v klubu mužů, kteří mají křečové žíly v šourku, ono se to vlastně ani nepozná, když tě ty varlata nebolí, ale průvodní jev je nižší hladina testosteronu a horší kvalita spermií, schválně si běž nechat vyšetřit spermie, budeš nemile překvapen, abys nemusel nic nikomu vysvětlovat běž k urologovi, že tě bolí varlata, on to stejně němůže nijak poznat a pošle tě na ultrazvuk, tam ti zjistí křečové žíly v šourku a možná i reflux, pak můžeš jít na operaci, to na chvilku pomůže...
samoléčba:
ginko biloba forte, rutin, mazat šourek každý den přípravkem proti křečovým žilám, hodně zinku a ono to pomůže, ten pocit, že ho má člověk při erekci jak z betonu a masturbuje 3-4 denně k nezaplacení...
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: čt duben 09, 2015 10:14 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | U me to funguje nejak naopak, cim vic a tvrdeji cvicim, tim min mam na TO chut. Ale taky v 35ti uz je to jine nez v 20ti. |
To já zase čím víc cvičím tím víc jsem nadržený a nejvíc po cvičení, když přijdu domů z posilovny. Jinak musím potvrdit, co se týče té erekce tak tak ten tribulus jsem cítil dost. Pil jsem čaj 2x denně. Zkoušel jsem ho jen jednou a to kvůli svalům, abych něco nabral, ale nezaznamenal jsem žádné zlepšení a to ani v síle. Jenom mezi nohama to bylo teda celkem poznat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Royi

|
Zaslal: čt duben 09, 2015 10:29 am Předmět: |
|
|
| xakrurychle napsal: |
za další, tréninky částé ani extra tvrdé nedělám...ono to ani nemá smysl, prostě to neroste, takže to dělám jen proto, že mě to baví.. Není tam prostě ten T faktor : ( |
Osobně si myslím, že pěkná postava se dá udělat i s nízkým Téčkém, rozhodně člověk nebude profi kulturista, ale rozhodně bych kvůli tomu nepřestával nebo tak něco ;) _________________ "Train smart. Eat right. Sleep 10 hours day" - Jay Cutler
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt duben 09, 2015 10:44 am Předmět: |
|
|
| Royi napsal: |
Osobně si myslím, že pěkná postava se dá udělat i s nízkým Téčkém |
To je pravda, spousta holek ma peknou postavu
|
|
| nahoru |
|
 |
Royi

|
Zaslal: čt duben 09, 2015 10:47 am Předmět: |
|
|
Tak jsem to nemyslel zase :D _________________ "Train smart. Eat right. Sleep 10 hours day" - Jay Cutler
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt duben 09, 2015 11:03 am Předmět: |
|
|
Tak ja nerikam ze koncim nebo tak, ale silove zadnej zazrak, objemove taky ne, proste mi prijde ze tomu neco chybi...
Cvičím proto, ze me to bavi ale clovek se neubrani srovnávni s okolim
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: čt duben 09, 2015 11:35 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | U me to funguje nejak naopak, cim vic a tvrdeji cvicim, tim min mam na TO chut. Ale taky v 35ti uz je to jine nez v 20ti. |
Tohle mam stejný, jakmile hodně cvičim, tak na to nemam moc chut a energii. Ted jsem ale pár dní ležel kvůli nemoci a málem jsem si ho utrhnul. _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt duben 09, 2015 1:59 pm Předmět: |
|
|
| xakrurychle napsal: | Tak ja nerikam ze koncim nebo tak, ale silove zadnej zazrak, objemove taky ne, proste mi prijde ze tomu neco chybi...
Cvičím proto, ze me to bavi ale clovek se neubrani srovnávni s okolim | Jeden banální dotaz. Není to pozůstatek špatné PCT po cyklu?:o))) Nedávno jsem řešil podobný problém a mladík se pak přiznal, že si zobal methan, utnul to a divil se, že je psychicky dole, vše z něho slezlo a má nízký TST. U Tebe to nepředpokládám, ale pro jistotu:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: čt duben 09, 2015 2:00 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | xakrurychle napsal: | Tak ja nerikam ze koncim nebo tak, ale silove zadnej zazrak, objemove taky ne, proste mi prijde ze tomu neco chybi...
Cvičím proto, ze me to bavi ale clovek se neubrani srovnávni s okolim | Jeden banální dotaz. Není to pozůstatek špatné PCT po cyklu?:o))) Nedávno jsem řešil podobný problém a mladík se pak přiznal, že si zobal methan, utnul to a divil se, že je psychicky dole, vše z něho slezlo a má nízký TST. U Tebe to nepředpokládám, ale pro jistotu:o) |
na PCT nezbyly prachy _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt duben 09, 2015 2:02 pm Předmět: |
|
|
už se mě na to někdo ptal po sz, sdělím to tedy i veřejně:
žádné steroidy jsem nikdy nebral , ani o ně nemám zájem. Rád bych ale měl test nějak normálně a ne jak starej dědek..
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: čt duben 09, 2015 2:36 pm Předmět: |
|
|
Přidávám se k Judsonovi.
Jak do toho začnu šlapat, těžce dřepy a MT tak to libido de do kopru. Jestli to má souvislost třeba s odpálenou CNS nevím.
Když jsem nemohl cvičit tak do 2 týdnů se to srovná a mám chuť 2xdenně i ve 42letech.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt duben 09, 2015 2:39 pm Předmět: |
|
|
| smik napsal: | Přidávám se k Judsonovi.
Jak do toho začnu šlapat, těžce dřepy a MT tak to libido de do kopru. Jestli to má souvislost třeba s odpálenou CNS nevím.
Když jsem nemohl cvičit tak do 2 týdnů se to srovná a mám chuť 2xdenně i ve 42letech. |
Je to tak, mam to uplne stejne. Ono je to myslim zpusobeno hlavni tim, ze telo produjuje vic kortizolu a meni se tak pomer tst / kortizol. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|