testosteron...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - testosteron...  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> testosteron...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zlata

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to se dozvídám věci

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
to se dozvídám věci

jj je to blby, cim vic jsem vyzdimanej z treninku tim min zivota je tam dole :D
Nepekna umernost :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Royi

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě by docela zajímalo do jaký míry testosteron ovlivňuje chuť na to. Jestli je to přímá úměra nebo to zas tak podstatný není.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TST ovlivňuje chuť na sex a to velmi zásadně přeci:o) Proto to chlapi chtějí a ženy bolí hlava ( mají méně testosteronu) :o))))
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teda az na tych, co drepuju a tahaju mrtvolu :)

Edit: ak si toto precita moja draha, s posilkou som skoncil
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rád bych se zeptal ještě...veškerý tuk co mám, se mi ukládá v okolí břicha, má to taktéž souvislost s nízkým T?, hodně píšou že to je jeden z důsledků právě...

jinak ruce nohy, vršek zad, krk...čisto, minimálně aspoň v porovnání samozřejmě
prochm

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
smik napsal:
Přidávám se k Judsonovi.
Jak do toho začnu šlapat, těžce dřepy a MT tak to libido de do kopru. Jestli to má souvislost třeba s odpálenou CNS nevím.
Když jsem nemohl cvičit tak do 2 týdnů se to srovná a mám chuť 2xdenně i ve 42letech.

Je to tak, mam to uplne stejne. Ono je to myslim zpusobeno hlavni tim, ze telo produjuje vic kortizolu a meni se tak pomer tst / kortizol.

To nechápu. U mě je to přesně naopak. Těžké tréninky s těžkýma váhama u základních cviků a byl jsem nadrženej jak králík:) Já měl za to, že takový trénink naopak tělo vyburcuje k větší produkci testosteronu laicky řečeno. Naopak teď jak jsem měl pauzu a cvičil jsem jen málo a spíš kondičně tak jsem takovou chuť na sex neměl.
Draper

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm napsal:
Draper napsal:
smik napsal:
Přidávám se k Judsonovi.
Jak do toho začnu šlapat, těžce dřepy a MT tak to libido de do kopru. Jestli to má souvislost třeba s odpálenou CNS nevím.
Když jsem nemohl cvičit tak do 2 týdnů se to srovná a mám chuť 2xdenně i ve 42letech.

Je to tak, mam to uplne stejne. Ono je to myslim zpusobeno hlavni tim, ze telo produjuje vic kortizolu a meni se tak pomer tst / kortizol.

To nechápu. U mě je to přesně naopak. Těžké tréninky s těžkýma váhama u základních cviků a byl jsem nadrženej jak králík:) Já měl za to, že takový trénink naopak tělo vyburcuje k větší produkci testosteronu laicky řečeno. Naopak teď jak jsem měl pauzu a cvičil jsem jen málo a spíš kondičně tak jsem takovou chuť na sex neměl.

To ano, pokud je to tezky trenink, ktery te ale nerozcupuje a doprejes telu dostatek casu k regeneraci, to ma pak takove ucinky, jake popisujes. Neco jineho je, kdyz cvicis jak magor kazdy den 2 hodiny do totalniho vyzdimani , malo spis a malo regenerujes, tak to se pak uz na testosteronu projevuje pekne (chapej nepekne :D ) a svoji roli zacnou hrat kortizoly.
Pr!nc

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě by teda zajímalo, jestli na těch "pohádkách" o zvýšení hladin anabolických hormonů při provádění nějakých konkrétních specifických vícekloubových cviků vůbec něco je a jestli to není spíš jen "pohádka" pro začínající cvičence, aby tyto cviky prováděli. A to myslím i ve spojitosti se "zázračným" schématem 5x5.

http://www.lookgreatnaked.com/articles/postexercise_hypertrophic_adaptations.pdf
Turakam

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak ono štúdie skôr potvrdzujú, že podobnou tréningovou cestou ozaj k žiadnemu zvýšeniu prirodzenej hladiny tst nedochádza, dlhodobým tréningom, stresom, nedostatočnou regeneráciou a spánkom dôjde skôr k opaku
prochm

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
To ano, pokud je to tezky trenink, ktery te ale nerozcupuje a doprejes telu dostatek casu k regeneraci, to ma pak takove ucinky, jake popisujes. Neco jineho je, kdyz cvicis jak magor kazdy den 2 hodiny do totalniho vyzdimani , malo spis a malo regenerujes, tak to se pak uz na testosteronu projevuje pekne (chapej nepekne :D ) a svoji roli zacnou hrat kortizoly.
[/quote]

Jo tak to je možný. Zase až tak do mrvta jsem v posilovně nikdy necvičil.
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc, Turakam:

aby ste nezhoreli na hranici inkvizicneho ohna
Royi

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xakrurychle napsal:
rád bych se zeptal ještě...veškerý tuk co mám, se mi ukládá v okolí břicha, má to taktéž souvislost s nízkým T?, hodně píšou že to je jeden z důsledků právě...

Myslím, že ne. Snad většina chlapů včetně kultíků (i těch na šťavě) co znám má problém s tukem převážně na břiše.
prochm

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
Mě by teda zajímalo, jestli na těch "pohádkách" o zvýšení hladin anabolických hormonů při provádění nějakých konkrétních specifických vícekloubových cviků vůbec něco je a jestli to není spíš jen "pohádka" pro začínající cvičence, aby tyto cviky prováděli. A to myslím i ve spojitosti se "zázračným" schématem 5x5.

http://www.lookgreatnaked.com/articles/postexercise_hypertrophic_adaptations.pdf

Nevím, jestli je na tom něco pravdy. Jsem to kdysi dáávno někde četl tuším, že v muscle and fitness.:)
Ale měl jsem za to, že to tak je, protože to mám prostě na sobě vyzkoušené. Ale rozhodně to není jen v používání určitých základních cviků. Stačí, když cvičím pravidelně a víc intenzivně a ani to nemusím nějak exta přehánět s váhama a mám na to prostě větší chuť, než když necvičím.
Draper

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Royi napsal:
xakrurychle napsal:

Myslím, že ne. Snad většina chlapů včetně kultíků (i těch na šťavě) co znám má problém s tukem převážně na břiše.

Myslim, ze myslis spatne. Nizka hladina testosteronu muze mit u muzu vliv na ukladani tuku v oblasti bricha.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - testosteron... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: