|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 10, 2015 6:44 am Předmět: |
|
|
Už zítra, nezapomeňte :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirus

|
Zaslal: pá duben 10, 2015 1:54 pm Předmět: sraz |
|
|
Těšíme se _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 10, 2015 4:24 pm Předmět: |
|
|
Drapere, s kým teda jedeš? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá duben 10, 2015 4:32 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Drapere, s kým teda jedeš? |
Nevim, asi si udelam peknej pesi vylet. Zachvilku vyrazim, at tam zitra v poledne jsem _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 10, 2015 4:34 pm Předmět: |
|
|
Solidní tůra po jedný noze :-) Pokud budeš nejpozději v 11:30 na Záhřebské (bus 44, 84, 67, trol 30), můžeš jet se mnou a rejpavým fyzoušem. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá duben 10, 2015 4:41 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Solidní tůra po jedný noze :-) Pokud budeš nejpozději v 11:30 na Záhřebské (bus 44, 84, 67, trol 30), můžeš jet se mnou a rejpavým fyzoušem. |
To jo , ale ja bych to dal :D
Tak pokud preci jen nevyhraje romantika nad pohodnosti, tak tam budu . _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: pá duben 10, 2015 5:47 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | daymoon napsal: | | Solidní tůra po jedný noze :-) Pokud budeš nejpozději v 11:30 na Záhřebské (bus 44, 84, 67, trol 30), můžeš jet se mnou a rejpavým fyzoušem. |
Tak pokud preci jen nevyhraje romantika nad pohodnosti, tak tam budu . |
Já slyšel, že zákon gravitace pro tebe neplatí... Tak proč neletíš...
Technická.. bude někdo tak hodnej a ukáže mi cviky na střed těla + "silové" dýchání ? _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá duben 10, 2015 5:53 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | daymoon napsal: | | Solidní tůra po jedný noze :-) Pokud budeš nejpozději v 11:30 na Záhřebské (bus 44, 84, 67, trol 30), můžeš jet se mnou a rejpavým fyzoušem. |
Budu jak andílek:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá duben 10, 2015 5:58 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: |
Technická.. bude někdo tak hodnej a ukáže mi cviky na střed těla + "silové" dýchání ? |
Nestyď se a řekni rovnou, že Poman
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá duben 10, 2015 6:05 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Draper napsal: | | daymoon napsal: | | Solidní tůra po jedný noze :-) Pokud budeš nejpozději v 11:30 na Záhřebské (bus 44, 84, 67, trol 30), můžeš jet se mnou a rejpavým fyzoušem. |
Budu jak andílek:) |
Jj jedno slovo na me koleno, loket a nebo celkovy muj vitalni vzhled a vystupujes _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: pá duben 10, 2015 6:11 pm Předmět: |
|
|
já se ráda nechám prohlídnout :D abych zjistila jestli vubec mam něco v pořádku _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: so duben 11, 2015 9:22 am Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | Nějaký sázky, hecy, challenge ? Draper by moh předvést 250 na mrtvej |
Já mám prasečák, takže můžeme dát nějakou challenge v jídle
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so duben 11, 2015 5:16 pm Předmět: |
|
|
Tak co jsme slysel, tak Ronnieho ani Drapera doma nepustili
kdo da fotoreport, at se kouknu, kdo vlastne prisel, s cim cvicil, kdo koho za rohem pomlouval atd? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|