|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kubaz

|
Zaslal: pá duben 10, 2015 10:00 am Předmět: |
|
|
Vsechno spatne  ale je pravda ze na tento trenink to clovek musi uz mit clovek hodne srovnane v hlave a nehnat se nikam prave naopak, takovy cisty klid v dusi a osobni relax _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
šmajdy
|
Zaslal: pá duben 10, 2015 12:57 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | daymoon napsal: | | Peťo, nenech si uložit do mysli negativní dohody. Já se ti pokusím vložit do té úrodné půdy lepší myšlenky. Ten trénink je výborný a bude se ti líbit. Přinese ti výborné zlepšení a užiješ si to, budeš mít radost. Takový trénink jsi určitě ještě necvičil a dá ti hodně. Hovořím se své zkušenosti. |
Ano souhlasím, aby ne :)
Na druhou stranu takto vysoká frekvence základních cviků je už pro hodně pokročilé, kteří ví jak pracovat se svým tělem, ví jak mají dýchat, jak se zpevnit, jak správně technicky zvedat a mají vůbec dostatek informací. Rozhodně bych tento trénink nedoporučoval začátečníkům, a jsem trochu zděšen jak se tu toho tolik vyrojilo, a už i četl v nějakém logu, že si u toho cítíl záda. Ony ty lehké váhy mají tendenci člověka trochu to "ojebávát". Naprostá koncetrovanost musí být. Takže není to úplně tak zřejmé. Ty jako pokročilý si tím fascinován, ale začatečník může pohořet. |
to jsi četl určitě u mě,ale není to že bych to cítil z tréninku a nějak to přehnaů,ale měl jsem zranění a vše vypadlo po dlouhé době v klidu, že už je to v pořádku a jak se ukázalo se že to tak není a je tam asi větší problém bež jsem si myslel...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: pá duben 10, 2015 1:23 pm Předmět: |
|
|
Magion, Kubaz:
To jste mě hoši moc nepotěšili..takže radíte se vrátit zpět, podseknout a přidávat pomalu? _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá duben 10, 2015 3:16 pm Předmět: |
|
|
Vyuzij zakladni cviky nejlepe mrtvolu zadni drep a benc/military zacni s takovyma vahama ktere bys dal opravdu i 10x , a pojedes s tim 2x5 , pridavej opravdu tak pomalu, aby to nebylo tezke ani treba po 20ti dnech, ten program mas i koncit s tim, ze vahy ani poslednich treninku nebudou na krev, napr ja mam 1rm na zadni drep okolo 140kg, po 30ti dnech v programu jsem stale cvicil 2x5 s vahou okolo 85-90kg, nemen ten koncept
podivej se do meho logu nebo od daymoona, jak jdou ty dny a serie/opakovani za sebou, nevynechavej shyby, bricho, ale nejezdi niceho min, ale ani vic! _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
HanzZz
|
Zaslal: pá duben 10, 2015 3:34 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | jak jdou ty dny a serie/opakovani za sebou, |
Se sériemi a opakováním to vypadá takto:
2×5 – základní trénink co cvičíš nejčastěji. Tajemstvím tohoto plánu je to, že ty nižší váhy by se měli stát lehčími a lehčími (když posuneš hranici 50% 1RM z 50kg na 70kg, tak se 100% 1RM změní ze 100kg na 140kg). Takže těchto 2×5 by mělo být stále lehčí, a až ti činka lítá z ruky tak přidáš.
5-3-2 – 5 opakování s váhou z 2×5, na 3 přidáš a pak solidní dvojka kde opět přidáš. Musíš to dát!
6×1 – jednoduché, pokaždé přidej a hlavně to dej!
1×10 – tonický trénink po 6×1 (ten by měl být nejtěžší)
a cvičíš to takhle den 1: 2×5, 2: 2×5, 3: 5-3-2, 4: 2×5, 5: 2×5, 6: 2×5, 7: 6×1, 8: 1×10, 9: 2×5, 10: 5-3-2 _________________ Život je maratón, ne stometrový sprint.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: so duben 11, 2015 3:32 pm Předmět: |
|
|
Trénink č.7 - 11.4.2015
Eliptical 21min
+ Floor press s JČ + walking overhead lunges + box jumps + core
Pás 10min
Eliptical 25min
Dneska jsem si dal takovej kruháček + kardio, musím promyslet, jestli pojedu teda od začátku ten původní trénink nebo spíš něco jiného..jelikož cílem je furt shazovat, tak by možná bylo vhodnější jet fullbody 3x týdně a ve volné dny kardio, nebo rozdělit tělo do dvou tréninků a jet to ve 4 dnech (tady mě napadá Heavy-light). Nějaké rady? Díky hoši :) _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so duben 11, 2015 3:40 pm Předmět: |
|
|
nemyslim si ze hnat kardio nekolikrat tydne bude zrovna nejlepsi volba, pokud upravis jidelnicek budes se ho drzet a zaroven budes zvedat nejake vahy, vysledek se dostavi, naopak pokud budes davat kardio, k tomu jeste nejake lehci intenzivni treninky, docilis toho, ze budes hubeny ale tot vse _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: so duben 25, 2015 11:40 am Předmět: |
|
|
Cvičím teď skoro každý den, ale trošku bez systému..zítra jdu na seminář dřepu ke Kulichovi, tak pak zkusím vymyslet něco smysluplného :) _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: ne duben 26, 2015 5:48 pm Předmět: |
|
|
Takže na seminář dřepu jsem nešel, jelikož jsem v poslední době opět trénoval jak magor bez systému, přetáhl se a včera při zápase při zákroku, který jsem absolvoval pár hodin po 2h tréninku v posilce, mi ruplo v zádech, že mě bolí každej pohyb a málem jsem se nedošoural domů, spánek byl utrpení. Takže dneska celý den v posteli s Aulinem a přemýšlím, co jet za trénink, aby to mělo nějaký efekt a nezačínal jsem každých 14 dní znovu. _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne duben 26, 2015 6:02 pm Předmět: |
|
|
Proč jsi seknul s tím 40-day Easy strength? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: po duben 27, 2015 10:23 pm Předmět: |
|
|
.. _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
Naposledy upravil Peet dne so květen 02, 2015 5:43 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: st duben 29, 2015 9:15 pm Předmět: |
|
|
Pondělí A - prsa těžce, nohy lehce, lýtka těžce + ruce + 75min kardio (kolo)
Úterý B - záda lehce, hamstringy lehce, ruce lehce, ramena lehce + 75 min kardio (kolo)
Středa - 55 min kolo, 10 min pás
Trošku se do toho opřu, ať to lítá a vana jde dolů :) _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: so květen 02, 2015 5:43 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem se rozhodl, že budu cvičit podle pocitu, kruháče, atd...nechci bejt svázanej nějakým systémem, chci, aby mě to bavilo a abych si pěkně máknul. Zatím jedu denně + hned po tom kardio (45-70min), váha padá dolů (aktuálně 107,5 - nedávno bylo ještě 113). Síla taky roste - udělal jsem si PR na bench dneska. Vracím se taky k běhání a přípravu budu směřovat k Bike Prague v polovině června. Chci se co nejdřív dostat pod 100kg, kde jsem nebyl snad 10 let. Zaměřím se taky více na core + flexibilitu. Čekají mě dva poslední zápasy v lize a pak se budu rozhodovat, jestli ještě hrát další rok, nebo s házenou uplně seknout a jet jen fitko, běh, atd..:) _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: so květen 02, 2015 5:57 pm Předmět: |
|
|
Lýtka..jediná moje partie, s kterou jsem aspoň trochu spokojený a kde jsou vidět nějaké svaly :)
_________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|