| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
IronNeverLies

|
Zaslal: pá duben 10, 2015 10:53 am Předmět: Zelenina "do batohu" |
|
|
Zdar,
snažím se nalézt řešení jak si zabalit zeleninu do batohu na různé tůry a přechody atd.
Nelepší by byli nějaké konzervy ale ty jsou často doslazované či plné Eček a jiných dobrot.
Tescu jsem nic neobjevil.
Kladu hlavně důraz na to aby to bylo skladné, trvanlivé a pokud možno nerozbitné
Máte někdo nějaký tip?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Pokedex
|
Zaslal: pá duben 10, 2015 11:01 am Předmět: |
|
|
mě napadá jenom vakuovač (nebo jak se to jmenuje)
|
|
| nahoru |
|
 |
IronNeverLies

|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: pá duben 10, 2015 11:16 am Předmět: |
|
|
ja si myslim ze 3 dny to vydrzi. ale pak uz naprd no je skoda ze ta vakuovacka je docela draha (aspoň pro me ) :D
|
|
| nahoru |
|
 |
IronNeverLies

|
Zaslal: pá duben 10, 2015 11:19 am Předmět: |
|
|
| Pokedex napsal: | | ja si myslim ze 3 dny to vydrzi. ale pak uz naprd no je skoda ze ta vakuovacka je docela draha (aspoň pro me ) :D |
koukal jsem no .. na to že to použiješ parkrat za rok...
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: pá duben 10, 2015 11:50 am Předmět: |
|
|
Guacamole do pixle = energie sbalena na cesty :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: pá duben 10, 2015 12:12 pm Předmět: |
|
|
jak psal olejnas jde o to co ti chutna (někdo kase moc ze zeleniny nemusi )no kdyby jsi to mel 3x v roce tak si umim představit ze si udelam kopec zeleniny narvu do hrnce povarim rozmixuju dochutim a jim protože musim :D
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: pá duben 10, 2015 12:27 pm Předmět: |
|
|
| IronNeverLies napsal: | | Pokedex napsal: | | ja si myslim ze 3 dny to vydrzi. ale pak uz naprd no je skoda ze ta vakuovacka je docela draha (aspoň pro me ) :D |
koukal jsem no .. na to že to použiješ parkrat za rok... |
Ta vakuovačka se dá ale využívat mnohem častěji.
Já ji využívám celoročně. Nasbírám houby, tak zavakuuju a do mrazáku. To stejný maso (koupím v akci hromadu, tak zavakuuju a do mrazáku). A dokonce je to dobrý, když člověk dělá maso třeba na gril a chce, aby se ta marináda "nasákla" do masa dřív, tak to zavakuuješ a urychlíš to. _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: pá duben 10, 2015 12:29 pm Předmět: |
|
|
Asi blbá otázka, ale proč je nenosit tak jak jsou? Pár dní v batohu snad vydrží? Rajče teda asi ne pokud nechceš kečup :D
|
|
| nahoru |
|
 |
IronNeverLies

|
Zaslal: pá duben 10, 2015 12:45 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | | Asi blbá otázka, ale proč je nenosit tak jak jsou? Pár dní v batohu snad vydrží? Rajče teda asi ne pokud nechceš kečup :D |
paprika to třeba odpruží ale taková okurka nebo cuketa moc ne :/
|
|
| nahoru |
|
 |
IronNeverLies

|
Zaslal: pá duben 10, 2015 12:46 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | Guacamole do pixle = energie sbalena na cesty :) |
zkoušel si to? Mě příjde, že Guacamole hnědne už druhý den v lednici...
O tuky a bílkoviny nemam strach :) tuňak, klobasky a oříšky to jistí :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: pá duben 10, 2015 1:11 pm Předmět: |
|
|
| IronNeverLies napsal: | zkoušel si to? Mě příjde, že Guacamole hnědne už druhý den v lednici...
O tuky a bílkoviny nemam strach :) tuňak, klobasky a oříšky to jistí :) |
Jasne, ze zhnedne, ale ja myslel, ze jdes na nejakou jednodenni turu na Rip za Evou a Vaskem a ne na nejaky 2 week kemping trip na Zadar. Jinak suplement za sto milionu jsou kokosovy kostky (=kousky kokosu), zasyti, dodaji energii a partnerce na cas zacpou pusu (pac se musi dlouho zvejkat), coz ty jisto jiste ocenis :)))
Jinak samozrejme Tescoma krabicka (vakuovacka je jinej level) a modlitbicka at neni moc teplo ůber alle :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
|
| nahoru |
|
 |
IronNeverLies

|
Zaslal: pá duben 10, 2015 2:19 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: |
Jasne, ze zhnedne, ale ja myslel, ze jdes na nejakou jednodenni turu na Rip za Evou a Vaskem a ne na nejaky 2 week kemping trip na Zadar. |
právě, že to jsou většinou víkendovky 2-3 dni a všechno na zádech. Má to trochu militantní povahu ...
| Olejnas napsal: |
Jinak suplement za sto milionu jsou kokosovy kostky (=kousky kokosu), zasyti, dodaji energii a partnerce na cas zacpou pusu (pac se musi dlouho zvejkat), coz ty jisto jiste ocenis :)))
|
právě, že kokos jí nevonní. Když chci aby mi něco nesešrotovala tak do toho dám kokos
ale objevil jsem jinou zacpávku - Alaburky... to jí ztlumí minimalně na 10 minut a stojí jen 12kč . Ekonomické a efektivní
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá duben 10, 2015 2:28 pm Předmět: |
|
|
Polárníci říkají energii sbalené na cesty.....škvarky:o)
To je tedy výmysl - když jdu do hor, tak jedu na tatranky a jak tak na sebe koukám, stále žiju. Nějak si nedovedu představit, že si po náročném výstupu dám cuketu. Ale jiný kraj, jiný mrav:o))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |