Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 764, 765, 766 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: pá duben 10, 2015 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
Za to, jak je nechal cvičit mrtvolu, bych mu normálně sebral licenci. Už vidím, jak to podle "nejlepšího trenéra v ČR" budou cvičit kluci, a mrdne jim v tom v zádech

To bylo fakt hodne spatny. Skoro 2 metrovej kluk, absolutne nezpevnenej a naprosto pracacky to vytahl. Oni si asi fakt neuvedomuji, jak nebezpecny cvik tohle muze byt.

edit: 19:50 , 2x200kg , brrr

Naposledy upravil Draper dne pá duben 10, 2015 12:09 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Olejnas

PříspěvekZaslal: pá duben 10, 2015 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono videt toho cahouna "shybovat" se 40kg na opasku me taky docela bolelo.

A to to ma byt nejaky ucitel telocviku, no potes koste...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 10, 2015 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně se dnes povedla viroza. Je mi na blití a absolutně nemám chuť k jídlu, ale do fitka půjdu - potrénuji Lucku a něco lehce snad taky pocvičím.:o (
Riku

PříspěvekZaslal: pá duben 10, 2015 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
Ono videt toho cahouna "shybovat" se 40kg na opasku me taky docela bolelo.

A to to ma byt nejaky ucitel telocviku, no potes koste...

Nejvíc jsem se smál, když začal obhajovat ty jejich "shyby" že se takhle mají dělat
decarabas

PříspěvekZaslal: pá duben 10, 2015 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja som sice za kazdu zlobu, ale to Grznarovo video som nezmakol dopozerat, koncentracia mrdat/pyco/curak bola prilis vysoka.
Zhyby s nalozenymi kotucmi na opasku a pritom si navzajom pridrziavat nohy - tento paradox som nacisto nepochopil a radsej som to vypol.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá duben 10, 2015 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Mně se dnes povedla viroza. Je mi na blití a absolutně nemám chuť k jídlu, ale do fitka půjdu - potrénuji Lucku a něco lehce snad taky pocvičím.:o (

Tvé komentáře tu jsou na fóru jedny z malá rozumných, ale konec tvého příspěvku je jak od jiného člověka. Touhle lhostejností vůči svému zdraví a ostatním návštěvníkům fitka bych se asi nechlubil, nic proti. :)
Mablung

PříspěvekZaslal: pá duben 10, 2015 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

To bylo fakt hodne spatny. Skoro 2 metrovej kluk, absolutne nezpevnenej a naprosto pracacky to vytahl. Oni si asi fakt neuvedomuji, jak nebezpecny cvik tohle muze byt.

Docela by mě zajímalo, jak by to dopadlo, kdyby někomu mrdlo v zádech a on toho "trenéra" zažaloval. Podle mě by to šanci na úspěch mělo.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá duben 10, 2015 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to doporučuji mrknout sem https://www.facebook.com/CanditoTrainingHq
První video (deadlift holky). Někdo v komentářích prohlásil, že se jedná o tzv. "chin spot".
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 10, 2015 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Deadlift napsal:

Tvé komentáře tu jsou na fóru jedny z malá rozumných, ale konec tvého příspěvku je jak od jiného člověka. Touhle lhostejností vůči svému zdraví a ostatním návštěvníkům fitka bych se asi nechlubil, nic proti. :)

Nekašlu, nesoplím - jen mě bolí svaly celého těla. Doma všichni zdrávi a po fitku s ecítím zcela zdráv...tedy v rámci možností. Odpoledne se i vrátila chuť k jídlu. Jako mikrobiolog nevidím moc možností přenosu nějaké kapénkové infekce jinak než tím, že budu kolem sebe kašlat nebo tím, že mám infekční ruce od toho jak si utírám nos, což se neděje. TJ resume - můžeš být v klidu, kdybych měl jen špetku podezření, že bych někoho nakazil, nikam nelezu. Nikdy jsem to nedělal a dělat nebudu.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 10, 2015 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Potěšilo mě, že mistrovství Moravy bude v Garáži v Ostravě, což mám 1,5 km od domu, takže od roku 2010 poprvé se jdu podívat na závody. Už se Těším:o)
Poman

PříspěvekZaslal: pá duben 10, 2015 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejlepší sportovní činnost co jsem poznal. Dokonalost
Draper

PříspěvekZaslal: pá duben 10, 2015 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V Mismasi vede lekce Klara Vaclavikova , hadam, ze uz jsi u ni bud byl nebo mas alespon rezervacku :D
Poman

PříspěvekZaslal: pá duben 10, 2015 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
V Mismasi vede lekce Klara Vaclavikova , hadam, ze uz jsi u ni bud byl nebo mas alespon rezervacku :D

Jojo Klára s Romanem.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá duben 10, 2015 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman se nám zamiloval na yóze a teď je to nejlepší sportovní aktivita, co kdy zažil.
Poman

PříspěvekZaslal: pá duben 10, 2015 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Poman se nám zamiloval do yógy a teď je to nejlepší sportovní aktivita, co kdy zažil.

Nepruď, vem ženu a vyzkoušej:)

A s ženskejma dej pokoj. Stačila ta poslední,no ne?:D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 764, 765, 766 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: