|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
bbvka

|
Zaslal: so duben 11, 2015 5:20 pm Předmět: |
|
|
Diamond sem snad dá pak to video co tam točí ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so duben 11, 2015 6:12 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | Tak co jsme slysel, tak Ronnieho ani Drapera doma nepustili
kdo da fotoreport, at se kouknu, kdo vlastne prisel, s cim cvicil, kdo koho za rohem pomlouval atd? |
Nejsem si jistej, ale myslím, že tam vůbec nikdo nefotil. Já jsem akorát všechno natáčel a sestříham z toho krátký video, ale bohužel mám z fora tak 5 lidí, protože zbytek cvičil jinde než já
Edit: Flew se nabídnul, že by z toho klidně udělal delší video, ale jak říkám, tak půlku z lidí nemáme vůbec z tréninku na kameře - a zrovna ty zvířata jako je S.Sman nebo MOOG
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so duben 11, 2015 6:28 pm Předmět: |
|
|
Omlouvam se moc. Az do vcerejska to nebylo v planu, ale neco hodne duleziteho, co jsem nemohl nechtel jen tak odrict , mi do toho vlezlo, i kdyz jsem chtel alespon prijet na jidlo, bohuzel ale neslo to. A byly to trochu sobecke duvody, priznavam se. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so duben 11, 2015 6:41 pm Předmět: |
|
|
Trénink byl fajn, pro mě je to malý svátek být v posilce. Všechno tam je pro mě nový. Ale teda z týhle si pamatuju jen Zlatiny kozy
Jo a fotky máme společnou, takže aspoň jedna určitě bude. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: so duben 11, 2015 6:47 pm Předmět: sraz |
|
|
Dnešní den se podařil jak tréninkem, tak i obědem v restauraci. Sice jsme dojeli jako poslední a když jsme přišli, už někteří cvičili. Stačil sem si všimnout pár známích tváří a většinu lidí sem neznal. Takže rychle převlíct a jít cvičit. Stihl sem si všimnou daymoona prohodit pár slov i s Moogem, S.Smanem, Hami, Jardou Pasekou a jít cvičit (ve stejné části jako kluci). A Zlatu sem potkal, tak sme prohodily pár slov (milá holka a je pěkná  ). Ostaní cvičili nahoře (zrovna ty co neznám). Po tréninku se jelo na pozdní oběd, čekali sme fakt dlouho než přinesli jídlo. Najedli jsme se, udělali pár fotek na závěr (společný foto) a každý hurá svým směrem domů. Někteří nedorazili což byla škoda. Tak někdy příště zase na dalším srazu. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: so duben 11, 2015 7:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so duben 11, 2015 8:00 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Trénink byl fajn, pro mě je to malý svátek být v posilce. Všechno tam je pro mě nový. Ale teda z týhle si pamatuju jen Zlatiny kozy
Jo a fotky máme společnou, takže aspoň jedna určitě bude. |
No jo. Jen mi to rozetři po ksichtu ať mám víc důvodů litovat že jsem nejel
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: so duben 11, 2015 8:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: so duben 11, 2015 8:20 pm Předmět: |
|
|
Sraz super ! Akorát priste bysme nemuseli byt takhle rozděleny ve dvou patrech  . A Draper zklamal : ( !
Priste Vas cekame v Praze :).
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: so duben 11, 2015 8:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so duben 11, 2015 9:39 pm Předmět: |
|
|
Já ho jednou viděl a jako jó, pro holky je asi zajímavej, jinak ale není o co stát. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so duben 11, 2015 9:41 pm Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | | Gohan napsal: | | daymoon napsal: | Trénink byl fajn, pro mě je to malý svátek být v posilce. Všechno tam je pro mě nový. Ale teda z týhle si pamatuju jen Zlatiny kozy
No jo. Jen mi to rozetři po ksichtu ať mám víc důvodů litovat že jsem nejel |
to mě fakt mrzelo žes nedorazil jako... |
Tak jestli to Tě to fakt tak mrzí jako mě, tak by jsi mi mohla zlepšit trochu náladu a poslat PMkou to co daymoon tak obdivoval co? No a jestli si chceš zatrénovat tak můžeš kdykoliv taky přijet
Bohužel, nezadařilo se no. Ale tak snad srazy budou další a snad zdraví bude pořád sloužit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: so duben 11, 2015 10:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so duben 11, 2015 10:11 pm Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | | Gohan napsal: | | Zlata napsal: | | Gohan napsal: | | daymoon napsal: | Trénink byl fajn, pro mě je to malý svátek být v posilce. Všechno tam je pro mě nový. Ale teda z týhle si pamatuju jen Zlatiny kozy
No jo. Jen mi to rozetři po ksichtu ať mám víc důvodů litovat že jsem nejel |
to mě fakt mrzelo žes nedorazil jako... |
Tak jestli to Tě to fakt tak mrzí jako mě, tak by jsi mi mohla zlepšit trochu náladu a poslat PMkou to co daymoon tak obdivoval co? No a jestli si chceš zatrénovat tak můžeš kdykoliv taky přijet
Bohužel, nezadařilo se no. Ale tak snad srazy budou další a snad zdraví bude pořád sloužit. |
hahaha :D to by bylo snadny...nic nebude. |
Bylo no, ale za zkoušku nic nedám stejně by mě to ani nebavilo, kdyby to bylo tak snadné
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: so duben 11, 2015 10:26 pm Předmět: |
|
|
Dnes se spíše makalo, než fotilo a klábosilo, super tréninkové nasazení, posilka výborná i jídlo výborné (teda jak pro koho  )
Společné foto:
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|