|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ripperr

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
švadla

|
Zaslal: po duben 13, 2015 5:56 pm Předmět: |
|
|
Velká gratulace _________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po duben 13, 2015 5:57 pm Předmět: |
|
|
Krasnej (takze po tobe asi nebude... :D ) .
Gratuluji !!! _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
DolceGusto

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po duben 13, 2015 6:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po duben 13, 2015 6:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: po duben 13, 2015 8:14 pm Předmět: |
|
|
Děkuji všem. :)
Jinak doufám, že nebude po mamince jenom hezkej, jak napsal miniballův jmenovec Draper (já to nechtěl psát, aby ti to moc nestouplo do hlavy), ale hlavně taky hodnej, protože kdyby byl po mně, tak by to bylo hodně těžký. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: po duben 13, 2015 8:16 pm Předmět: |
|
|
Dodatečně gratuluju.
Nějak jsem tu velkou udalost tady zaspal
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po duben 13, 2015 9:43 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | Děkuji všem. :)
Jinak doufám, že nebude po mamince jenom hezkej, jak napsal miniballův jmenovec Draper (já to nechtěl psát, aby ti to moc nestouplo do hlavy), ale hlavně taky hodnej, protože kdyby byl po mně, tak by to bylo hodně těžký. |
Tak hlavne at je Jakoubek zdravej :))) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: út duben 14, 2015 7:29 am Předmět: |
|
|
Je nádherný, moc gratuluju!
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so květen 16, 2015 4:17 pm Předmět: |
|
|
Nohy jsem zase už začal v poslední době trochu přepalovat, takže teď zas trochu podsekávám, ikdyž dneska jsem i trochu vyjel nahoru. Doplňky pořád žádný a dneska lehká snídaně, v podobě jednoho jabka, banánu a smetanovýho jogurtu, protože jsem nechtěl čekat, než vytrávím.
bulhaři + švihadlo
dosed
6/ 70 - 100 - 120 - 140
3/ 160
6/ 170
4x6x140
10 (možná 11)/ 140
cca 45-43cm
výpony ve stoje
inc. bp
shyby + břicho
strečink _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|