Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 328, 329, 330 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mablung

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2015 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
na oboch stranach? chlapek vosiel na prechod sekundu pred tym ako nabehla zelena, to je hrdelny zlocin...

Co takhle číst i zbytek článku, ne jen to, co se ti líbí?

--------------------------------------------------------------------------------

Policistovi totiž došla trpělivost poté, co musel znovu ukazovat služební průkaz a zadržený muž mu následně řekl, že si jej hlídka může najít v nedaleké restauraci.
Zdroj: http://pardubice.idnes.cz/policista-srazil-k-zemi-muze-prechazejiciho-na-cevrenou-p2x-/pardubice-zpravy.aspx?c=A150414_161128_pardubice-zpravy_msv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petey

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2015 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

stale nevidim problem? mablung, ty si etatista a submisiv ako vysity
ygg

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2015 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

Ten chlápek šel na červenou (chodím také), policajt ho zastavil a chlápek si otvíral hubu. Upřímně řečeno, nebylo by mi ho líto, ani kdyby mu ten fízl vykloubil rameno. Na druhou stranu, policajt určitě reagoval přehnaně. Takže, chyba na obou stranách.

Potlesk. Poprvé ses tu projevil jako skutečné hovado.
Mablung

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2015 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
stale nevidim problem? mablung, ty si etatista a submisiv ako vysity

Tím myslíš, že na internetu neřvu jak všem rozbiju držku, zatímco ve skutečnosti mám 50 kg i s postelí a počůrávám se do trenek, sotva se na mě někdo ošklivě podívá?
A nebo tím myslíš, že si mám do huby zapíchat kilo železa a přidat se k anarchistickému hnutí?
A nebo si mám sepsat tvé názory a držet se jich jako bible?

To že chlápek šel na červenou je v pořádku (ne dle zákona, ale morálně). To že ho fízl zastavil je v pořádku. Jak morálně, tak dle zákona. To, že ho zastavil těmito slovy není v pořádku v žádném ohledu. Nabídka zaplacení pokuty byla v pořádku. "Vyfuckování" policajta s tím, že na něj počkám v hospodě, v pořádku nebylo. Podle mě, ani morálně, ani dle zákona. Nasazení kravaty policajtem v pořádku nebylo. Ani morálně a asi ani dle zákona.
Není ti na tom ještě něco jasné?
Mablung

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2015 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Mablung napsal:

Ten chlápek šel na červenou (chodím také), policajt ho zastavil a chlápek si otvíral hubu. Upřímně řečeno, nebylo by mi ho líto, ani kdyby mu ten fízl vykloubil rameno. Na druhou stranu, policajt určitě reagoval přehnaně. Takže, chyba na obou stranách.

Potlesk. Poprvé ses tu projevil jako skutečné hovado.

Tím neříkám, že mu ho vykloubit měl.
Petey

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2015 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nemusis sa pridat k anarchistom, staci obcas pouzit mozog
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2015 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Petey napsal:
na oboch stranach? chlapek vosiel na prechod sekundu pred tym ako nabehla zelena, to je hrdelny zlocin...

Co takhle číst i zbytek článku, ne jen to, co se ti líbí?

--------------------------------------------------------------------------------

Policistovi totiž došla trpělivost poté, co musel znovu ukazovat služební průkaz a zadržený muž mu následně řekl, že si jej hlídka může najít v nedaleké restauraci.
Zdroj: http://pardubice.idnes.cz/policista-srazil-k-zemi-muze-prechazejiciho-na-cevrenou-p2x-/pardubice-zpravy.aspx?c=A150414_161128_pardubice-zpravy_msv

mna osobne by hlavne nasralo toto:

citace:
Vstoupil jsem do křižovatky předčasně, přiznávám. Ale najednou jsem za sebou slyšel, jak někdo volá: Vy nemáte mozek, nebo jste slepí,“ popsal situaci jeden z mužů, který nechtěl uvést své jméno, redakce však jeho totožnost zná.

by som ho poslal do prdele uz len za to oslovenie
Petey

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2015 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

g_dgrim: plus - policistovi dosla trpelivost??? za to ze sa musel ten jouda preukazat ked nieco chcel???
Mablung

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2015 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

g_dgrim napsal:

To bys udělal správně, ale po vytažení průkazky bys musel respektovat jeho autoritu. A následně podávat stížnost.

Já ani nevím, jestli tě může kvůli takové pitomosti jako přecházení na červenou zadržet policajt pravděpodobně mimo službu, ale když posílám obrazně policajta do prdele, musím si být vědom, že překračuji určitou hranici.

Petey napsal:
nemusis sa pridat k anarchistom, staci obcas pouzit mozog

Já ho používám. Proto se nezastávám ani jedné strany.
ygg

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2015 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Policista a zaměstnanec policie jsou při plnění úkolů policie povinni dodržovat pravidla zdvořilosti a dbát cti, vážnosti a důstojnosti osob i své vlastní.

Policista má povinnost podle odstavce 1 i v době mimo službu, je-li bezprostředně ohrožen život, zdraví nebo svoboda osob anebo majetek nebo došlo-li k útoku na tyto hodnoty.

Nehrozí-li nebezpečí z prodlení, policista ve službě nebo zaměstnanec policie v pracovní době tento orgán o tomto ohrožení nebo porušení bez zbytečného odkladu vyrozumí.

Policista a zaměstnanec policie jsou povinni ... postupovat tak, aby případný zásah do práv a svobod osob, vůči nimž směřuje úkon, nebo osob nezúčastněných nepřekročil míru nezbytnou k dosažení účelu sledovaného úkonem.

Policista je povinen před provedením úkonu poučit osobu dotčenou úkonem o právních důvodech provedení úkonu, a jde-li o úkon spojený se zásahem do práv nebo svobod osoby, také o jejích právech a povinnostech.

... a tak dále .... http://www.zakonyprolidi.cz/cs/2008-273
drlift_

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2015 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

g_dgrim napsal:

Ted jeste vedet co opravdu rekl. Tohle rikal ten poskozeny ze? Uz jen proto bych to tvrzeni bral trochu s rezervou.
Chadzi

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2015 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vy jste u toho někdo byli, že víte, jestli takhle policista opravdu ze začátku reagoval? Mě osobně pán na videu přišel, že má nosánek nahoru a myslí, že se mu nemůže nic stát. Policista se prokázal služebním průkazem...žduchání, které na videu dotyčný předvádí, je útok na veřejného činitele (po prokázání se, to dotyčný jasně musel vědět). Zákrok byl absolutně v pořádku a rozhodně mi nepřišlo, že by byl dotyčný na zemi totálně v prd*li, jak to noviny popisujou...
ygg

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2015 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chadzi napsal:
... útok na veřejného činitele...

To sotva. Zejména proto, že žádné veřejné činitele už pár let nemáme. Si kurva ten TZ taky občas přečtěte.

Bože Bože ...
ygg

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2015 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
g_dgrim napsal:

Ted jeste vedet co opravdu rekl. Tohle rikal ten poskozeny ze? Uz jen proto bych to tvrzeni bral trochu s rezervou.

S ohledem na to, že byli dva, šli spolu, a ten druhý toto jeho tvrzení nerozporoval, bych rezervu nechal pro jistotu v klidu v kufru.
mysH

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2015 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

už vůbec chtít pokutovat někoho, kdo vleze o vteřinu dřív na přechod, když už auta logicky stojí na červenou, to je zločin .. ano, přestupek to je, ale chtít za tohle pokutovat může pičus leda ..
navíc to oslovení atd .. a že mu dodatečně ukáže placku a tím se všechno opravuje a bere zpět, protože se prokázalo, že je policajt .. ? jo je, hovado buran policajt .. a když mu to dá někdo najevo, tak hmaty chvaty ne asi, já jsem totiž zákon ..
chce se mi blejt, skutečně .. rád bych četl radši, kdy někoho zachránili .. třeba v restauraci, kde se střílí .. jako ano, při počtu policajtů tam logicky pár dementů být musí, dokonce i přes psychotesty (ehm!) .. ale má s nima brát veřejnost soucit? Ta veřejnost, kterou maj drzost soustavně buzerovat a pokutovat? Nasrat .. právě naopak, každý takovýhle pochybení má být poprávu zveřejněno .. a že se za něj postavilo vedení jen dokazuje ubohost celý týhle organizace ..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 328, 329, 330 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: