|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SIA
|
Zaslal: st duben 15, 2015 6:57 pm Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | 15.4. Ramena/Kardio
Ráno zas krásný budíček, užasné vstávání za sladkých doteků slunce, bezvadná nálada ... |
natoč nějaký video, kde budeš instruovat jak si navodit tyhle pocity pls :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: st duben 15, 2015 7:33 pm Předmět: |
|
|
| SIA napsal: | | Zlata napsal: | 15.4. Ramena/Kardio
Ráno zas krásný budíček, užasné vstávání za sladkých doteků slunce, bezvadná nálada ... |
natoč nějaký video, kde budeš instruovat jak si navodit tyhle pocity pls :D |
Tyhle pocity nenavodíš, bud to v tobe je a nebo ne..
A nebo kokain a extáze
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: st duben 15, 2015 8:17 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | SIA napsal: | | Zlata napsal: | 15.4. Ramena/Kardio
A nebo kokain a extáze |
No abych mluvila pravdu, né vždy jsem byla takhle skvěle naladená s usměvem na rtech :D bývaly doby kdy jsem vraždila pohledem a byla jízlivost sama, víc než poník jsem byla grumpy cat :D ... ale pak když si člověk začne vážit života a všeho co má, a ví, že se ten den má na co těšit, ikdyby to měl bejt trenink, nebo jídlo, nebo to, že uvidí někoho koho má rád, to, že je venku prostě hezky, nebo že se na něj někdo usměje v tramvaji, jsou to maličkosti, který jsou prostě dokonalý samy o sobě. To bejt štastnej je volba :) at se posere cokoli, at mě v životě potkalo cokoli, tak prostě mam na vyber, bud se z toho zhroutit a stěžovat si jak je všechno na hovno a nebo to prostě vyřešit, bojovat, nebo to pustit. A zas si najít to pro co budu dejchat :) pro co budu žít, kvuli čemu se usmívat ze srdce. Tak, snad ten nezním jako moc velkej Hippík _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: st duben 15, 2015 8:21 pm Předmět: |
|
|
Mám rád takový pozitivní lidi, jaký jsi ty. Dokážou člověka nabít energii do života.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st duben 15, 2015 8:56 pm Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | | Gohan napsal: | | SIA napsal: | | Zlata napsal: | 15.4. Ramena/Kardio
A nebo kokain a extáze |
No abych mluvila pravdu, né vždy jsem byla takhle skvěle naladená s usměvem na rtech :D bývaly doby kdy jsem vraždila pohledem a byla jízlivost sama, víc než poník jsem byla grumpy cat :D ... ale pak když si člověk začne vážit života a všeho co má, a ví, že se ten den má na co těšit, ikdyby to měl bejt trenink, nebo jídlo, nebo to, že uvidí někoho koho má rád, to, že je venku prostě hezky, nebo že se na něj někdo usměje v tramvaji, jsou to maličkosti, který jsou prostě dokonalý samy o sobě. To bejt štastnej je volba :) at se posere cokoli, at mě v životě potkalo cokoli, tak prostě mam na vyber, bud se z toho zhroutit a stěžovat si jak je všechno na hovno a nebo to prostě vyřešit, bojovat, nebo to pustit. A zas si najít to pro co budu dejchat :) pro co budu žít, kvuli čemu se usmívat ze srdce. Tak, snad ten nezním jako moc velkej Hippík |
Jako ten největší, ale nám to nevadí
|
|
| nahoru |
|
 |
SIA
|
Zaslal: st duben 15, 2015 9:03 pm Předmět: |
|
|
Nejsem blondýnka s pěknou postavou, takže se na mě v tramvaji nikdo neusmívá :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: st duben 15, 2015 9:07 pm Předmět: |
|
|
Na mě se v pondělí smál tlustej skladník v Kauflandu a moc mě to nepotěšilo  ...
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st duben 15, 2015 9:08 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | Na mě se v pondělí smál tlustej skladník v Kauflandu a moc mě to nepotěšilo ... |
Není to on?
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: čt duben 16, 2015 5:59 am Předmět: |
|
|
kapřík nekouše kapřík žužlá :D super film :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: čt duben 16, 2015 3:30 pm Předmět: |
|
|
16.4. Záda, kardio
tůůůtudůů tudů tudůůůůůůůůůůů
energie, radostí a síly na rozdávání, brzy ráno vstávačky a procházka s hafanama po parku na lačno, nasát trochu toho slunce a tepla do těla  pak vaření s neteřinkama a jupí jeeej treniiiink!! a pak do prace :D
Jídlo:
doplnky psat nebudu je to furt to sami dokola :D
Snidane 8:00 : 5bilku, 1žloutek, zelenina
Svačina 11:00: 30g vloček, 10g kokosu, 15g chia, 15g proteinu
oběd po treninku 15:00 : 167g hovězí steak, 200g zeleniny na páre (hráškové lusky, kukuřička)
Svačina 18:00: 15:00 : 167g hovězí steak, 200g zeleniny na páre (hráškové lusky, kukuřička)
Večeře 21:00 : 80g tuňáka, 80g tofu, rajčata, lžička olivovýho oleje.
Mrtvý tah
12x 40kg
10x 50kg
8x 60kg
7x 70kg
7x 70kg
7x 70kg
7x 70kg
Shyby s dopomocí, různé uchopy
7x na široko
7x na široko víc se zaklonit
7x na široko do procítění
7x podhmatem
7x podhmatem
6x jak to nazvat..kladivově? :D
Stahování kladky s jednoručními adaptéry
12x 40lbs
10x 55lbs
8x 70lbs s podržením v kontrakci...pomalé spouštění
8x 70lbs
8x 70lbs
8x 70lbs
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuff!!!! bože :D
Přítahy Hammeru
8x 40kg
8x 40kg
8x 40kg
8x 40kg
vše krásně procítěně
Veslo s jednoručními adaptéry - vytáčení
12x 40lbs
10x 55lbs
10x 65lbs
10x 65lbs
10x 65lbs
15x 65lbs nahecovanost, poslední serie tak makame!!!!!
ty mrtvoly mě potěšily, pocitově těch 70 bylo hrozně lehkych, nechtela jsem ale prihazovat, ale odjet si to krasne technicky, na pohodu, s procítěním
rychly kardio
10minut schody
20 minut pas _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: pá duben 17, 2015 3:49 pm Předmět: |
|
|
17.4. NOHY + zadek
aneb jak se cítím při dřepech v legínách
týjo...už mám nějak přepracováno houhou :D ještě dneska do pulnoci, zítra na dvanáctku a v neděli se vyspííííííííííím johohooo a chci do ZOO :D prostě musim do zoo, je mi jedno jaky bude počasí. Ale chci vidět hrochy a moc a medvídky tjuu a prostě se nějak odreagovat, protože už cítím, že mi šibe víc než je obvyklé.
ale dnešní trenink byl zničující a zas uplně bombasticky rychlý...
Superserie čelní dřepy / klasické
12x 40kg / 8x 40kg
10x 50kg / 6x 50kg
8x 60kg / 5x 60kg
8x 60kg / 5x 60kg
6x 60kg / 5x 60kg
6x 60kg / 5x 60kg
hrozně to ztěžklo uplně, nechapala jsem. Ale asi unava se zacina projevovat :)
Superserie Výpady na MP vzad / výpady v chůzi
12x 20kg / 15x
12x 25kg / 15x
12x 25kg / 15x
12x 25kg / 15x
12x 25kg / 15x
 rozklepana už, propocená totálně :D dlouhé výpady aby zadek z abíral co nejvíc, snaha o zanožení, ale...pak jsem byla rada, že udržim stabilitu :D
Zákopy
10x 65lbs pumpovačka
10x 65lbs pomaličku nahoru
10x 65lbs pomaličku spouštět
10x 65lbs procítěná opáčka s podržením v zatnutí
10x 65lbs 3 do pulky, 3od pulky nahoru, 4 celé
10x 65lbs "pumpovačka" :D
 fuj :D
Superserie Donkey kicks/ hip thrusts
20x / 20x
20x / 20x
 hrozny :D :D :D nevim..nešlo to vubec :D
Kardio
7minut schody, dyl jsem nevydržela
10minut orbitrek
Jídlo:
Snídane: 5bílků, 2žloutky, 3 para ořechy (jo dala jsem si ořechy)
svačina : 30g rýže, 30g proteinu, 10g chia rozmixovat na těstíčko :D omnom
oběd: 160g hovězího, 40g rýže, dušená zelenina, lžička oliváče
svačina: 160g hovězího, 30g rýže, dušená zelenina, lžička oliváče
Večeře: 180g tuňáka, čerstvá listová zelenina _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá duben 17, 2015 7:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: pá duben 17, 2015 7:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|