|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
pixzjee
|
Zaslal: čt duben 16, 2015 5:49 pm Předmět: Six-pack |
|
|
Čáu!
posiluji už asi 3 měsíce, první měsíc jsem měl po boku trenéra, takže si myslím, že základy skrz posilování a jídelníček mám dobrý. Teď se blíží léto a chtěl bych začít posilovat six-pack. Břišáky nemám vidět vůbec a už pomalu přebíhám na nový jídelníček. Ale chtěl bych se zeptat, zda se dá posilování na břišní svaly s jídělníček kombinovat i na vrchní partie těla? Nebo bych se měl spíše zaměřit na six-pack a poté nabírat? Či obráceně? Chtěl bych aby břišáky zůstali vidět co nejdéle ikdyž bych se rozhodl nabírat.
Děkuju za rady
Naposledy upravil pixzjee dne čt duben 16, 2015 5:50 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: čt duben 16, 2015 5:50 pm Předmět: |
|
|
ten six-pack doufám myslíš až na to příští léto ne ? _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt duben 16, 2015 5:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt duben 16, 2015 5:56 pm Předmět: |
|
|
amateri s tim maji problem
neznaji svoje telo
profici zerou co chcteji, jenom o to vic drou
jak muzes chtit radu, kdyz vlastne nic nenapises??? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt duben 16, 2015 5:57 pm Předmět: |
|
|
To bude chtit hodne sklapovacek.
|
|
| nahoru |
|
 |
pixzjee
|
Zaslal: čt duben 16, 2015 6:04 pm Předmět: |
|
|
Jídelníček:
7:00 - 7:30 ovesné vločky cca 150-200g
10:00 banán/jablko
12:00 - 13:00 oběd - maso/ryba s rýží nebo s bramborami
14:00 většinou ovoce/zelenina
18:00 vajíčka nebo salát s masem atp.
21:00 ořechy, nějaké ovoce/zelenina hlavně s málo sacharidy
Proteiny beru dopoledne a po tréninku 100%.
Jinak měřím 195cm a vážím 80kg. začínal jsem s 68kg. Teď se mi zdá, že mi narostlo břicho a pupek a nejradši bych se toho rád zbavil, nebo jestli tomu mám ještě chvíli dát čas?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt duben 16, 2015 6:09 pm Předmět: |
|
|
co jsi jedl dneska avcera?
jakej mas trening? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
pixzjee
|
Zaslal: čt duben 16, 2015 6:20 pm Předmět: |
|
|
Jídelníček dodržuji stejný až na obědy a večeře. K obědu dnes kuřecí plátky se salátem a rýží. K večeři vejce se zeleninou a s knackebroty. Včera k obědu hovězí maso s brambory a k večeři celozrný chléb s vajíčkem (volské oko) na olivovém oleji se zeleninou (rajčata, okurky).
Trénink nedokážu detailně popsat, neznám moc názvy cviků.
V pondělí biceps, triceps, prsa takže banchpress, cviky s jednoručkami, kladky...
Středa především břišní svaly.
Pátek nohy a záda.
Neděle znovu biceps, triceps prsa a takhle to točím celý týden co týden.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt duben 16, 2015 6:26 pm Předmět: |
|
|
neni k tomu co vic rict, nez ze studuj
delej drepy, mrtve tahy, tlaky na ramena, shybuj, delej kliky na bradlech, kdyz zbyde cas, neco z tho tveho
staci 3x tydne ale fest _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
pixzjee
|
Zaslal: čt duben 16, 2015 6:34 pm Předmět: |
|
|
Jen ještě rychlá otázka. Na břicho aby bylo vidět se mám nyní vlastně vyprdnout a snažit se nabírat a makat. Je to tak? A jen pro zajímavost, kdy se dá začít se six-packem v mém případě (vahou + výška)?
Jinak děkuji za odpověď
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: čt duben 16, 2015 6:38 pm Předmět: |
|
|
Six pack je otázka podkožního tuku --> tzn. otázka hlavně jídelníčku ... cvič základní cviky težce a TECHNICKY SPRÁVNĚ a s kvalitním jídelníčem se výsledek dostaví!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt duben 16, 2015 7:53 pm Předmět: |
|
|
dalsi perly dalsi svini
(neber si to osobne, ale dobre rady tu poslechne tak jeden ze sta, zbytes si stejne dal jezdi svou a pak breci, ze nemaji vysledky-ale ja jsme stejnej, jenom nebrecim nahlas  ) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: čt duben 16, 2015 8:01 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | neni k tomu co vic rict, nez ze studuj
delej drepy, mrtve tahy, tlaky na ramena, shybuj, delej kliky na bradlech, kdyz zbyde cas, neco z tho tveho
staci 3x tydne ale fest |
Kdyz bude tohle vsechno delat, ale jist jak doposavad, tak je to uplne zbytecny...
|
|
| nahoru |
|
 |
GodlikeX
|
Zaslal: čt duben 16, 2015 8:12 pm Předmět: |
|
|
Nebuďte tak poblazneni z toho sixpacku, hned bych s vama menil, to ja asi nikdy poradne neuvidim svoje ruce :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|