Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 333, 334, 335 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zeleny Jëlen

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2015 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě by jenom zajímalo,
jak vlastně měl ten policista reagovat, když mu ten člověk řekl, že ho "najde v hospodě".. Zkouším si tu situaci představit např v USA (které jsou na tomto fóru zbožňovanou zemí),
kde pokud policista rozhodně, že zrovna tebe zkontroluje, tak tě prostě zkontroluje a fakt v hospodě na něj nepočkáš.

Pokud se snažíš odejít, policista tě tam prostě zadrží. Tečka. Stěžovat si můžeš později.

Ale to JE správně.
Stejně tak mimo jsou i ti pokřikující "nechte ho" spoluobčané. Protože kolemjdoucí nemohou vědět o co jde a o koho jde, takže jejich názory jsou bezpředmětné. A hlavně s policajtem se prostě nediskutuje, jinak policii rovnou zrušme, páč svůj "chytrej" názor na zákrok má vždycky stejně jako díru do pr.. každej.
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2015 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Celu situaciu sposobil a vyeskaloval policajt tym ze:

1) Riesil uplnu malichernost, ktoru NEMAL vobec v civile riesit
2) Ked uz to chcel riesit, mal byt zdvorily. Namiesto toho arogantne krical "Vy nemáte mozek, nebo jste slepí?". To malo za nasledok, ze nasral uplne kazdeho v okruhu 20m a nikto v okruhu 50m mu neveril ze je policajt.

Dalsia vec, preco sa mal potrebu legitimovat ako prislusnik policie ked ho nechcel vobec pokutovat, ale len upozornit na to, ze na cervenu sa cez cestu neprechadza?
Chadzi

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2015 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže na červenou se správně tedy chodí a chlap vlastně nic neudělal a ostatní čekali na zelenou špatně? Tohle učíte své děti, když se vlastně chlap ničím neprovinil? Tohle mě opravdu zajímá, protože to vypadá, že to tak je. A když se bude dít na ulici nějaká násilná trestná činnost a půjde kolem policista v civilu...má zakročit? Asi ano, že? A dle logiky zdejších by tedy měl banální prohřešky úplně přehlížet a zakročit pouze v případě, kdy jde o zdraví a jinak mít jak se říká "v p*či"? Já bych lidi jeb*al i za odhozený vajgl ..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Riku

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2015 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chadzi napsal:
Takže na červenou se správně tedy chodí a chlap vlastně nic neudělal a ostatní čekali na zelenou špatně? Tohle učíte své děti, když se vlastně chlap ničím neprovinil? Tohle mě opravdu zajímá, protože to vypadá, že to tak je. A když se bude dít na ulici nějaká násilná trestná činnost a půjde kolem policista v civilu...má zakročit? Asi ano, že? A dle logiky zdejších by tedy měl banální prohřešky úplně přehlížet a zakročit pouze v případě, kdy jde o zdraví a jinak mít jak se říká "v p*či"? Já bych lidi jeb*al i za odhozený vajgl ..

Já je za odhozený vajgly jebu i tak a to nejsem policajt
CIZO

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2015 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když už chce být akční i v civilu, tak se má taky od začátku chovat profesionálně. Kdyby na mě začal nějaký vágus nejdřív hulákat a pak šel ke mě, tak ani nestačí vytáhnout odznak a zpacifikoval bych já jeho Pokud situaci od začátku nezvládl a začal se neslušně rozkřikovat, místo aby slušně přišel, prokázal se odznakem a teprve pak začal něco řešit, tak ať jde ten odznak odevzdat. Podobný nervák nemá u policie co dělat.

Derek Poundstone
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2015 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Když už chce být akční i v civilu, tak se má taky od začátku chovat profesionálně. Kdyby na mě začal nějaký vágus nejdřív hulákat a pak šel ke mě, tak ani nestačí vytáhnout odznak a zpacifikoval bych já jeho Pokud situaci od začátku nezvládl a začal se neslušně rozkřikovat, místo aby slušně přišel, prokázal se odznakem a teprve pak začal něco řešit, tak ať jde ten odznak odevzdat. Podobný nervák nemá u policie co dělat.
Přesně...
cipinek

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2015 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

yeah...
Chadzi

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2015 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Policista se na videu opravdu nechoval jako nervák...nebo snad ano? Fakt neřeším co napíše bulvár nebo nějaký Franta z horní dolní... Nikdo kdo tu píše, u toho nebyl a může tak maximálně polemizovat nad tím, co bylo před videem.
CIZO

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2015 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to můžeme i polemizovat o tom, jestli pán šel opravdu na červenou a policista si to celé nevymyslel. To na tom videu také není :)

Derek Poundstone
Petey

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2015 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Suhlasim s cizom. stojis si na chodniku a vagus na teba zacne kricat a potom ide k tebe. to by ho poslal do prdele asi kazdy, a dost ludi by ho aj do prdele nakopalo. Ale to uz velke ego uberpolicajta neznieslo, tak vytiahol placku... asi ako ten pripad ked v Prahe v bare mimo sluzby vyvolali bitku, a ked zacali prehravat tak vytiahli placku a zavolali posily
Mablung

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2015 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:

Ten policajt nevypadá jako vágus. Podle mě je oblečený normálně. Jestli si myslíš, že všichni kdo nemají kvádro, jsou vágusové, ...
Další věc. Jestli bys ho hrdině zpacifikoval (pokud bys ho zpacifikoval) za to že tě vulgárně napomenul za přecházení na červenou, porušil bys, co vím, zákon ty.
Nevím jak jsi na tom ty, ale statisticky, 99 % lidí majících takovéhle silácké kecy by se, až by došlo na věc, zachovalo úplně jinak.

Jinak, nevíme co se dělo na přechodu. Vytažení placky policajtem mohl (a nemuselo) být reakcí na sprostou a agresivní reakci toho chlápka. Původní koment policajta mohl (a nemusel) být komentář (v té době) prostého civila.
Chadzi

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2015 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Tak to můžeme i polemizovat o tom, jestli pán šel opravdu na červenou a policista si to celé nevymyslel. To na tom videu také není :)

Taky pravda. Takže tady máme video a můžeme se tedy dohadovat o správnosti zákroku, prokázání se, atd....

Každý ale ví, jak to s takovými články bývá a že je to vesměs vždy přifouknuté a autentická svědectví z místa události, jsou asi tak autentická jako je Isobeef z hovězího.
CIZO

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2015 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Ten policajt nevypadá jako vágus. Podle mě je oblečený normálně. Jestli si myslíš, že všichni kdo nemají kvádro, jsou vágusové, ...
Další věc. Jestli bys ho hrdině zpacifikoval (pokud bys ho zpacifikoval) za to že tě vulgárně napomenul za přecházení na červenou, porušil bys, co vím, zákon ty.
Nevím jak jsi na tom ty, ale statisticky, 99 % lidí majících takovéhle silácké kecy by se, až by došlo na věc, zachovalo úplně jinak.

Jinak, nevíme co se dělo na přechodu. Vytažení placky policajtem mohl (a nemuselo) být reakcí na sprostou a agresivní reakci toho chlápka. Původní koment policajta mohl (a nemusel) být komentář (v té době) prostého civila.

Vycházím z toho, co se psalo v článku. Pokud by na mě cizí člověk začal z ničeho nic volat něco o absenci mozku a jestli jsem slepej, budu ho na základě svých bohatých zkušeností z prostředí Prahy považovat za a) feťáka b) ožralu c) jiný druh prudiče, který chce s největší pravděpodobností z dlouhé chvíle vyvolat fyzickou konfrontaci (což už jsem v minulosti zažil) a i když jsem hodně nekonfliktní člověk, tak pokud by se pak hnal ke mě, nebudu moc přemýšlet o tom, co mi asi chce a budu spíš jednat.

Pokud by za mnou slušně přišel a řekl "Dobrý den, já jsem policista Jarda, tady Vám ukážu průkaz a pak se budeme bavit", tak je to jiná. Jak bylo řečeno, tohle ani ten přestupek ale na videu není, takže se tu stejně asi dohadujeme o ničem.

Derek Poundstone
Mablung

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2015 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Vycházím z toho, co se psalo v článku. Pokud by na mě cizí člověk začal z ničeho nic volat něco o absenci mozku a jestli jsem slepej, budu ho na základě svých bohatých zkušeností z prostředí Prahy považovat za a) feťáka b) ožralu c) jiný druh prudiče, který chce s největší pravděpodobností z dlouhé chvíle vyvolat fyzickou konfrontaci (což už jsem v minulosti zažil) a i když jsem hodně nekonfliktní člověk, tak pokud by se pak hnal ke mě, nebudu moc přemýšlet o tom, co mi asi chce a budu spíš jednat.

Pokud by za mnou slušně přišel a řekl "Dobrý den, já jsem policista Jarda, tady Vám ukážu průkaz a pak se budeme bavit", tak je to jiná. Jak bylo řečeno, tohle ani ten přestupek ale na videu není, takže se tu stejně asi dohadujeme o ničem.

Právě. Já také nejdříve vycházel z článku a pak až se podíval na video. Z článku jsem měl dojem, že na sebe narazili dvě hovada. Z videa mám dojem, že tam bylo jedno hovado určitě a u toho policajta si už tak jistý nejsem.
drlift_

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2015 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

Právě. Já také nejdříve vycházel z článku a pak až se podíval na video. Z článku jsem měl dojem, že na sebe narazili dvě hovada. Z videa mám dojem, že tam bylo jedno hovado určitě a u toho policajta si už tak jistý nejsem.

Tak nejak. V clanku pise o policistovi, ktery vypadal jako bezdomovec a buhvi co jeste. Na videu pak "prekvapive"vidim normalne oblecenyho chlapa, ktery nikomu nenadava a prokaze se prukazem. Uz jen kvuli temhle vecem bych bral tvrzeni v clanku s rezervou ....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 333, 334, 335 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: