|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: pá duben 17, 2015 8:13 pm Předmět: |
|
|
Vieš, že hrochy majú ročne v Afrike na svedomí najviac ľudí z pomedzi cicavcov? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá duben 17, 2015 8:24 pm Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | | Gohan napsal: | Jestli chceš vidět hrocha tak ti můžu poslat selfie |
nebrečim třeba smíchy... víš co mě fascinuje na hroších? Respektive, co mě na nich láká? :D
Hladit je v tý mega tlamičce po tom mega jazyku a krmit je melounama a sledovat jak papaj a kape jim to všude :D Nuu Nevim jestli jsi roztomilý jako oni :D |
No můžeš koupit melou a já to potom taky můžu takhle papat, a klidně mi to i všude poteče Ale jinak dík za ten ego check že nejsem ani roztomilý jako hroch
Jinak jak říká Turakam..s hrochama není žádná prdel a jsou to hodně nebezpečná stvoření..
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá duben 17, 2015 8:25 pm Předmět: |
|
|
Po delší době jsem viděl kamarádku a asi taky snědla meloun, ale ta trumpeta ho evidentně ani nekousala a jen ho spolkla _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá duben 17, 2015 8:26 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | Po delší době jsem viděl kamarádku a asi taky snědla meloun, ale ta trumpeta ho evidentně ani nekousala a jen ho spolkla |
Nebo neštastně upadla na pořádně namazanou bowlingovou kouli?
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: pá duben 17, 2015 9:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá duben 17, 2015 9:38 pm Předmět: |
|
|
Proboha zastavte ju nekdo , at to ty ZOO nechodi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá duben 17, 2015 9:40 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Proboha zastavte ju nekdo , at to ty ZOO nechodi |
Jen ať jde, já se na to pak kouknu na youtube. Nebo spíš liveleak?
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: pá duben 17, 2015 10:31 pm Předmět: |
|
|
Týnka mě snad ohlídá :D abych se vrátila vcelku :D pokud mě nepřizabije sama _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: ne duben 19, 2015 7:11 pm Předmět: |
|
|
19.4.
Celkové kardio 100minut
kombinace schody, pás, běhání venku
+ 2hodiny v bazéně...přiznávám :D plavala jsem první hodinu, druhou jsem kravila na toboganu, ve vířivce a tak :D
poslední vyštavení na box. pytli :) rubačka 20 minut
a půst ;) yessss a energie pořád dost :D i přes to že hroši nebyli : ( _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne duben 19, 2015 8:32 pm Předmět: |
|
|
| citace: |
a půst ;) yessss a energie pořád dost :D i přes to že hroši nebyli : ( |
Tady máš něco na utěšení žalu
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: po duben 20, 2015 8:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: po duben 20, 2015 8:54 pm Předmět: |
|
|
20.4. triceps, biceps, břicho
bože ja se tak tesila na snidani :D :D :D
dneska neplanovana dvufazovka :D ale byla jsem tak rozjeta, ze jsem se nemohla zastavit :D ze včera na dnešek skoro 12ti hodinovej spanek...koma :D :D a pěkně živé sny :D
přilítla jsem do gymu muhaha a vedela jsem že to bude lítat :)
Uzky bench
8x 30kg lehky
8x35kg lehky
8x 40kg pohoda
7x 45kg no tezklo to
3x 50kg  blbě jsem si tyč chytla, myslela jsem že se počuram bolestí kvuli zápěstí
6x 50kg yeeeeeeeesss !!!!!!!!
6x 50kg
5x 50kg uz s dopomocí lehkou....aaaaaaa joooo !!!!! pecka!
10x 40kg smrt :D
Dipy na bradlech s dopomocí
7x
7x
6x
6x
6x
6x
Stahování kladky (podhmat klasicky, podhmat do prplých před sebou, nadhmat)
7x 7x 7x 60lbs
7x 7x 7x 60lbs
7x 7x 7x 60lbs
7x 7x 7x 60lbs
7x 7x 7x 60lbs
fuf natlakovaný paciny :D
Biceps 21
6x 21x 20kg...poslední serie byla smrt :D :D :D hrozně bolelo
Scottowka
10x 20kg
6x 20kg + 13x 10kg
6x 20kg + 13x 10kg
28x 10kg :D :D :D pohrávání si do selhání
Jednocučky ve stoje
8x 10kg jsem to přestřelila :D
12x 7kg
12x 7kg
12x 7kg
12x 7kg
na procíění už jenom :)
a pak v práci s děckama jsem neodolala a odjela jsem si trošku s nima znovu :D
Uzký bench
3x 3x 50kg
Diamond kliky
7x klasicky
4x klasicky +10x damsky
4x klasicky +10x damsky
6x na kloubech :D :D aarrrrgh
21
4x 21x 20kg hned po sobě na střídačku s jednim mym svěřencem :D bože :D vratil mi pěkně to jak na ně vždycky řvu a hecuju je :D byl by skvelej jako sparing, přemotivovanej klučina..libice, myslela jsem, že mi ty ruce odpadnou :D
pak jsem s nima jela nějaky techniky boxersky, blbnutí na TRX a na závěr 2,5minuty plank :D a prochazka s taškama a batohem pěkně domu :D tak prej dobrou _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|