|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Darkkiller

|
Zaslal: ne duben 19, 2015 9:05 pm Předmět: |
|
|
19.4.
Benchpress
20 kg
5x60 kg
4x80 kg
3x90 kg
3x90 kg
3x90 kg
3x90 kg
3x90 kg
3x90 kg
3x90 kg
3x90 kg
3x90 kg
3x90 kg
-je to 10x3, kdyby se vám to nechtělo počítat
-pauzy kratší 30-60 s, bylo to lehký, ale dával jsem stopky a piloval jsem most - pocitově mi to sedí víc zatim, uvidim u vyšších vah
Shyby
5xJá
5xJá + 10 kg
5xJá + 20 kg
5xJá + 20 kg
3xJá + 30 kg
2xJá + 40 kg
2xJá + 40 kg
9xJá + 20 kg (PR)
-ta poslední série mi trochu ulítla, bylo to z hecu - řek jsem kámošovi, jestli mě překoná ve shybech, když je pojedu s dvacítkou pod sebou, bohužel mu shyby jdou a dal jich 15
-super, dneska to lítalo, vše bez trhaček, který už vůbec nepoužívám
Kliky ve stojce (s oporou nohou o stěnu)
7xJá (PR)
5xJá
4xJá
4xJá
-potěšilo, celej den jsem se na HSPU těšil !
-až dám deset hezkejch, tak přejdu na HSPU s deficitem
Dragon flies
3x
3x
3x
Svíčka na zemi
10x
10x
10x
Kolo HIIT
čas celkem: 15 min
3 těžký intervaly na max, jinak normál tempo
-u těch těžkejch jsem nasadil brutál převod, metál do sluchátek a dal jsem do toho všechno
Supersérie Dřepy + Sissy squat machine
5xJá + 10xJá
5xJá + 10xJá
5xJá + 10xJá
-nohy jsem po dlouhý době zničil, po tom rotopedu už byly pumplý a těma dřepama s bw jsem je dorazil, super pocit je moct trochu po dlouhý době napumpovat, snad už se ta bolest nevrátí
Rozhodl jsem se jít i dneska a dobře jsem udělal. Skvělej trénink. Předtím jsem dal 2 tablety spalovače a tester Explosinu a zas mě to hezky nakoplo. Všechno mě dnes bavilo (snad až na kardio), u HSPU začínám cítit progress. Jinak BW 90,2 kg, mám docela problém do sebe cpát kvanta jídla, protože mi potom bolí břicho a jsem dlouho po jídle takovej plnej, tak to nebudu přemáhat.
Kámoš se mě dnes ptal, jestli má jít do orálních steroidů (cvičí chvíli  ), tak jsem mu řek, že je mladej a určitě ne. On odpověděl, že já jsem taky mladej. A já na něj, že nic neberu a on se jen zasmál a nechtěl mi věřit  . Potěšilo  !
Jo a za doměnu po tréninku místo klasiky jsem dal lívance. Recept jsem dnes ještě obohatil o 3 čtverečky 70% čokolády od Lindt. Kdybych řekl, že nebyly dokonalý, lhal bych..
edit: zapomněl jsem na 2 cviky na břicho
Naposledy upravil Darkkiller dne po duben 20, 2015 12:17 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Study
|
Zaslal: ne duben 19, 2015 9:08 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: |
Kámoš se mě dnes ptal, jestli má jít do orálních steroidů (cvičí chvíli ), tak jsem mu řek, že je mladej a určitě ne. On odpověděl, že já jsem taky mladej. A já na něj, že nic neberu a on se jen zasmál a nechtěl mi věřit . Potěšilo !
|
Myslím, že už je ten správný čas
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne duben 19, 2015 9:15 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | 19.4.
9xJá + 20 kg (PR)
|
Hoří mu u zadku, tak aby se neřeklo
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: st duben 22, 2015 9:50 pm Předmět: |
|
|
Celé dopoledne jsem byl bez jídla. Strávil jsem ho na Bulovce na praxi na infekčním oddělení, kde by ani jíst nebylo moc vhodné. V noci jsem včera nemohl usnout, takže něco kolem 5 hodin spánku (na což nejsem zvyklý). Lehnout jsem si radši odpoledne nešel i když se mi chtělo, protože jsem pak celej den rozespalej.
Není umění dobře odtrénovat odpočatej a se správnym jídelníčkem, ale právě unavenej a relativně bez jídla. Z takových tréninků mám pak o to větší radost (jako z toho dnes) !
22.4.
Přítahy VČ v předklonu s položením (nadhmat)
20 kg
8x60 kg
6x90 kg
6x90 kg
6x100 kg
6x100 kg
6x100 kg
-tenhle cvik mě baví, je o dost těžší než normální přítahy, vždy začínám z úplné relaxace svalů, činku na lavici pokládám kontrolovaně, záda skoro vodorovně a tahám to blíž k hrudníku
-těch sto kilo už bylo docela těžkých při téhle technice
Benchpress
8x60 kg
3x80 kg
3x100 kg
3x100 kg
3x100 kg
3x100 kg
3x100 kg
-krátké stopky na hrudníku, dobrá technika, pořád nácvik mostu
-trochu jsem ale balancoval na úzké BBC lavičce, trochu unavený zápěstí, ale jinak to šlo
Floor press
8x50 kg
8x70 kg
8x80 kg
8x80 kg
8x80 kg
-z klece jsem vyhodil frajera, co tam cvičil biceps - nemá tam co dělat, když je plná posilka a on si může vzít normál tyč nebo ezetu, kterejch je tam hafo
-super, tenhle cvik mě baví !
Komplexy Dřep ATG (snatch grip) + Snatch grip pushpress
20 kg
6x40 kg + 6x40 kg
4x60 kg + 4x60 kg
3x70 kg + 3x70 kg
3x70 kg + 3x70 kg
3x70 kg + 3x70 kg
-tohle mě dorazilo, tepovka tak 190 a točila se mi hlava po každý sérii - paráda
-komplexy nejsou špatný, ale na konec tréninku je to fakt peklo
Dragon flies (na lavičce)
3x
3x
3x
3x
-ňákej lehkej cvik nakonec
-jel jsem to na lavičce a přišlo mi to lehčí než na zemi, tělo už jsem měl snad úplně v rovině při pomalý negativní fázi, s technikou dnes spokojenost (teď už jen přidávat opakování  )
Skvělej trénink dneska, mám z něho radost, dal jsem do toho 100%. S formou začínám být taky zase spokojenej - přidal jsem opakování, nesoustředím se už tak na sílu a snažím se to nějak cyklovat. Stravu jsem taky zlepšil - monosacharidy skoro vždy jen ráno z ovoce. V netréninkové dny sacharidy tlačím do první poloviny dne, večer většinou už jen proteiny, tuky a zelenina. Celkově jsem ubral sachry a zvýšil příjem tuků a proteinů.
Pro zajímavost dnešní jídelníček:
8:30
4 vejce, banán, řecký jogurt z ovčího mléka
14:00
Losos (odlov z moře), basmati rýže
15:30
Lískové ořechy, 2 odměrky Syntech - All in one
16:30
Tuňák, basmati rýže
18:30
Explosin (9 g = jedna dávka) + 2 tablety Survival Thermogenic
18:30-20:30 TRÉNINK
20:30
1 odměrka hydro, 1 odměrka Syntech - All in one
21:30
Losos, jasmínová rýže
24:00
4-5 vajec
Jsem rád, že už jsem se dávno zbavil toho panického strachu, že nebudu dýl jak 3 hodiny jíst. Naopak je to podle mě občas prospěšné a další jídlo se mi tráví lépe.
Jinak Hydro už mi dochází, je tam pár posledních odměrek, tak jsem koupil na zkoušku All in one od Syntechu. Dnes jsem ho měl poprvé a jsem spokojenej s kvalitou. Poznám to na beta alaninu, kdy jsem už na něj docela rezistentní (beta alaninu z 4fitness jsem dával 5-10 g, abych vůbec cítil nějaký účinek - štípání na kůži, které mám rád), ale dnes po 2 odměrkách syntechu, kde jsou jen 2 g betaalaninu, jsem to cítil, což mě dost překvapilo. Btw je to můj první suplement asi po 2 letech, ktreý obsahuje tolik sachrů - budu dávat po tréninku na zkoušku (ty poslední cca 2 roky jsem dával vždy jen protein, většinou hydro, tzn. skoro bez sacharidů).
Btw ty ořechy jsem si vzal k seriálu, vizuálně jsem je nijak nekontroloval. Až po snědení skoro půlky balení jsem zjistil, že jsou plesnivý (dnes jsem je otevřel, minulý týden kupoval, trvanlivost několik měsíců ještě). Naštěstí mi (zatím) nic není a snad ani nebude, ale dost mě to nasralo, protože tuhle značku jím docela často. Takže jsem vše zdokumentoval a odeslal na SZPI, protože tohle by se nemělo stávat.
Naposledy upravil Darkkiller dne st duben 22, 2015 11:25 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: pá duben 24, 2015 9:06 pm Předmět: |
|
|
24.4.
20 kg
8x60 kg
5x80 kg
5x100 kg
5x110 kg
5x110 kg
5x110 kg
8x80 kg
8x80 kg
-těch 110 kg bylo už úplně na krev při týhle technice, ale ta síla potěšila
-vše s položením a s úplnou relaxací, záda skoro vodorovně, nahoře s dotekem kousek nad pupek
-trhačky ani pásek nepoužívám
-trochu bolelo levý zápěstí u toho
Benchpress
60 kg
8x80 kg
8x90 kg
8x90 kg
8x80 kg
8x60 kg
-druhá série s devadesáti už těžká, zas se maximálně soustředim na techniku - pomalu dolu a stopky, dost jsem to zlepšil
-to zápěstí jsem si tady po předchozim cviku vyléčil :D
CG benchpress
60 kg
5x70 kg
5x80 kg
5x80 kg
5x80 kg
5x80 kg
5x80 kg
-tenhle cvik mám rád, zas ho začnu jezdit místo těch francouzskejch tlaků s JČ, po tom benchi to nebylo úplně lehký, ale pořád tam je velká rezerva (snad  )
Shyby podhmatem
6xJá
6xJá
6xJá
Biceps zdvihy s EZ
10x30 kg
8x30 kg
8x30 kg
8x30 kg
Dřepy ATG
8x20 kg
8x20 kg
8x20 kg
-rehabka, ale stehna mi to stejně napumpovalo :D..
Kolo
čas celkem: 18 min
-3 těžké intervaly (tzn. ultra těžký, kdy jsem jel na max, super těžkej převod, vydržel jsem to tak 30 sekund než stehna selhaly a byly překyselený)
Dnešní trénink nechápu. Nechápu tu napumpovanost, kdy jsem byl 2x větší než normálně a po první sérii na jakoukoliv partii jsem ji měl až nechutně nateklou. U úzkého benche jsem měl nejdřív problém tu činku vůbec položit na hrudník, musel jsem si promasírovat předloktí, aby ta krev odtekla. Ty poslední sérky u rukou strašně bolely, ale byl to skvělej pocit  . Žilnatost taky bomba. Slez jsem z rotopedu a skoro jsem nepropnul nohy a po dlouhý době mi zas přišly docela velký tím jak byly nateklý.
Před tréninkem jsem žádný NO neměl , dal jsem 4 tablety Thermogenicu. Po tréninku All in one a zas příjemný štípání a potřeba zatínat svaly po beta alaninu.
Půjdu cvičit i zítra  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: pá duben 24, 2015 10:17 pm Předmět: |
|
|
To napumpování bude díky příjmu soli podle mě.
Jinak udělal jsem si radost a objednal si z USA dvě trika, které nosí Mike O'Hearn - můj idol teď  . Takhle nějak by mi v jeho věku stačilo vypadat. Souhlasím taky s jeho přístupem k tréninku, není to žádná pumpička, ale vyznává tzv. Power Bodybuilding. A sám závodí/závodil v liftu, dělá MMA. Navíc má styl  .
btw gej nejsem, tak mi nepište (to platí i pro návrhy na "skrytej sponzoring" nebo zápasy v ringu)
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: ne duben 26, 2015 12:39 pm Předmět: |
|
|
Čus, včerejší trénink:
25.4.
Kolo
3 min
Dřep ATG
20 kg
8x40 kg
5x60 kg
5x70 kg
5x70 kg
3x80 kg
3x80 kg
3x80 kg
-na to, že jsem před pár týdny měl problém dřepnout osu, tak to jde
-samozřejmě je tam rezerva, ale musím pomalu
Mrtvý tah sumo
60 kg
5x80 kg
5x80 kg
3x100 kg
3x100 kg
3x100 kg
-lehce
-u těch trojek jsem konečně získal správnej setup
TRX hamstring curls
6x
6x
6x
Sissy dřepy
10xJá
8xJá + 20 kg
8xJá + 20 kg
Klokov press
10x20 kg
8x30 kg
8x30 kg
-lehký, chtěl jsem dát víc, ale divnej pocit v levym rameni, tak jsem to nehrotil
Superserie Výpony v sedě + Rotátory s bandama (externí rotace)
20x20 kg + 20x na každou ruku
12x40 kg + 15x
12x40 kg + 20x
12x40 kg + dislokace s ručníkem
12x40 kg + dislokace s ručníkem
Břicho Zdvihání nohou ve visu (+ podsazování pánve)
10x
10x
10x
Kolo
4 min
-2 intervaly na max
Bylo to takový unavenější.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: po duben 27, 2015 9:42 pm Předmět: |
|
|
Dnes měl být trénink v Eaglu, na kterej jsem se těšil, ale bohužel se něco stalo a já musel narychlo odjet z Prahy... Takže jsem se šel aspoň večer odreagovat.
27.4.
Dřepy ATG
20 kg
50 kg
3x70 kg
3x80 kg
5x80 kg
3x80 kg
5x80 kg
Dřepy ATG 1+1/4
8x60 kg
6x60 kg
-tohle mě slušně rozbilo a docela i pumplo stehna
-jedno opakování = dřep + čtvrt dřep (dráha z ATG kousek nad paralel)
Floor press
50 kg
6x70 kg
6x70 kg
6x80 kg
6x90 kg
6x90 kg
-nejdřív jsem se do toho nemoh dostat, ale poslední 2-3 série to začlo lítat
-moc mi nesedí zarážky, jsou moc vysoko (níž nejdou) a musím si trochu pomoct protrakcí ramen, když činku dávám zpět/odebírám ze stojanu, což není úplně dobře (na těžší váhy někomu budu muset říct o spot)
Shyby (paralelní úchop)
5xJá
5xJá
5xJá + 20 kg
5xJá + 20 kg
5xJá + 20 kg
Military press
20x20 kg
18x40 kg
-jen na protáhnutí, ale ta druhá série byla výživná, přiznám se, že jsem chtěl dát 20 reps - delty by ještě mohly, ale selhaly záda
CG bench na MP
20 kg
10x50 kg
8x70 kg
8x70 kg
8x70 kg
-konstrukci počítám jako 20 kg i když má spíš 30, ale who cares, je to multipress..
-nesedělo mi to, dráha zvláštní, nemoh jsem pořádně zapakovat ramena, nevěděl jsem, jestli víc berou kozy nebo tric
-dal bych volnej, ale byl tam frajer a nechtělo se mi čekat na jeho další 3 série s 5 min pauzama
Biceps zdvihy s JČ na incline lavici
10x14 kg
10x14 kg
8x14 kg
8x12 kg
8x10 kg
-ruce jak beton
Čekal jsem, že to dnes bude horší, ale překvapivě to šlo.. Přemýšlel jsem, jestli vůbec chodit a udělal jsem dobře, že jsem šel. Pumpa taky dobrá, forma jde docela nahoru. Jinak stehna po tý pauze, kdy jsem je nemoh cvičit, dostaly lehkej impulz v podobě pár sérií dřepů se směšnou vahou a pár minut na rotopedu, a překvapivě začly růst. Džíny začínaj být zas narvaný, prdel taky roste. Dnes jsem šel 5 km pěšky v tom vedru a prodřel jsem další džíny.
Po tréninku jsem si chtěl napustit vodu do shakeru a samozřejmě tekla jen horká voda, musel jsem jít do sprchy pro vodu. Vyjdu z BBC v tom největším pekle jen v tričku, za těch pár metrů na zastávku jsem dostal dobrou sprchu. Na další zastávce další sprcha, o 5 sekund mi ujede bus, takže jsem tak 20 min čekal na další (hladovej, dehydratovanej a mokrej). Fakt super den dneska. Ten trénink byl jediná dobrá věc. Jo a rege je poslední dobou skvělá, abych si jen nestěžoval. To fullbody mi prostě sedí. Druhej den po tréninku bych mohl jít trénovat znovu, nic většinou nebolí. V tomhle je to spíš větší kotel na CNS kvůli základním cvikům (skoro teď nepoužívám stroje/kladky a vůbec mi to nevadí).
Btw měl jsem po tréninku vzorek Deluxe od Nutrendu v příchuti Jahodovej Cheescake a fakt bomba, lepší jahodu jsem snad od Synthy 6 nepil... je to hezky krémový. Škoda jen, že WPC tam není CFM, jinak bych s koupí neváhal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: út duben 28, 2015 8:19 pm Předmět: |
|
|
Dnešní večeře č.1:
500 g mleté hovězí maso
zelenina
olivový olej
A minulý týden padlo snídaňové PR:
500 g selský jogurt Hollandia
6 vajec
1 banán
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: st duben 29, 2015 4:59 pm Předmět: |
|
|
29.4. Eagle back masakr
moc si už nepamatuji přesnej počet sérií a opakování, tak snad to dám nějak dohromady
Benchpress
20 kg
60 kg
3x110 kg
1x120 kg
1x130 kg
-na to, že jsem měl pauzu od těch prsou, bench jsem jel teď nejvíc trojky se 100 kg, tak síla nějaká byla... neplánoval jsem těch 130 kg, ale dal to Diamond, tak jsem musel taky a neexistovala možnost selhání (ani v paralelním vesmíru) :D, snad i rezerva tam trochu byla
Mrtvý tah sumo
50 kg
70 kg
3x100 kg
6x120 kg
6x120 kg
6x120 kg
-nechal jsem se přemluvit do DL, i když jsem ho teď moc necvičil
-pustil jsem z ipodu nějaký pecky do repráků v lifterně, tak to šlo samo
-lákalo mě přidat tam víc, ale bál jsem se o záda, nechtěl jsem to přehnat
50 kg
6x80 kg
5x100 kg
5x100 kg
5x100 kg
-po tom DL už to bylo docela těžký
Shyby
5xJá
5xJá + 15 kg
8xJá
8xJá
-vedle na hrazdě cvičil frajer CF shyby, nevim proč, ale začli jsme se mu smát :D
Stahování horní kladky v předklonu s napnutýma rukama
3-4 série
Lat pulldown v sedě na hammeru
3-4 série
V Eaglu super atmosféra. Ta lifterna je bomba...měl jsem chuť tam zůstat na celej trénink. Záda jsem po dlouhý době přepumpoval a zničil. V jednom tréninku mít DL, přítahy i shyby je mrda. Ta kladka a stroj nakonec mě dorazily. Latty brutálně napumpovaný, dlouho jsem je už takhle nateklý neměl. Chtěl jsem pak dát ještě aspoň ruce, ale prej už stačilo  . Škoda, že jsem nemoh na log lift, chtěl jsem ho zas pokořit. Skvělej trénink !
A Diamonda bench 130 kg mě překvapil a dal to dokonce úplně sám (i když jsem mu vůbec nevěřil)  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|