Tom.K. - OT z tréninkového logu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20, 21, 22  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tom.K. - OT z tréninkového logu  Úvodní stránka -> Ostatní -> Tom.K. - OT z tréninkového logu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Patokras

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cizo Ok, pravda co já sleduju může být cca od roku 2010, vím že jsi tahal raw k 320 a dřepal tréninkově 260-270? a k tomu jsem viděl slabý benč, tak jsem si tě do trojboje nějak neuměl představit, ale to je jedno, okej tedy.

Nicméně kámen úrazu celý tý kauzy ohledně Prahy je úplně někde jinde a vy jakožto absolutně nevíte o co šlo tady máte svoje závěry, což mě neuvěřitelně vytáčí, mužeme si napsat PM rád ti to vysvětlím, rozmazávat to už nechci.

A další věc, kterou tu už tuplem nikdo nepochopí je, že prostě my chceme dělat Powerlifting Multiply, tak jak ho dělá Dave Hoff, Johanes Rantanen, Andy Bolton, Laura Phelps a další stovky lidí dle Westside systému nebo Bull Farmu, jo dřepovat na sumo v multiply a zprávně je něco jinýho než jsou klasický dřepy, jen ale omezenej českej národ místo jakýž takýš podpory nebo aspon ignorace musí kolem sebe kopat, ponižovat, zatracovat a opovrhovat, je mi z toho na blití.

Děláme něco jinýho, ale děláme to sakra dobře a dáváme do toho všechno.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
RaptorMira

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Patokras napsal:
Cizo Ok, pravda co já sleduju může být cca od roku 2010, vím že jsi tahal raw k 320 a dřepal tréninkově 260-270? a k tomu jsem viděl slabý benč, tak jsem si tě do trojboje nějak neuměl představit, ale to je jedno, okej tedy.

Nicméně kámen úrazu celý tý kauzy ohledně Prahy je úplně někde jinde a vy jakožto absolutně nevíte o co šlo tady máte svoje závěry, což mě neuvěřitelně vytáčí, mužeme si napsat PM rád ti to vysvětlím, rozmazávat to už nechci.

A další věc, kterou tu už tuplem nikdo nepochopí je, že prostě my chceme dělat Powerlifting Multiply, tak jak ho dělá Dave Hoff, Johanes Rantanen, Andy Bolton, Laura Phelps a další stovky lidí dle Westside systému nebo Bull Farmu, jo dřepovat na sumo v multiply a zprávně je něco jinýho než jsou klasický dřepy, jen ale omezenej českej národ místo jakýž takýš podpory nebo aspon ignorace musí kolem sebe kopat, ponižovat, zatracovat a opovrhovat, je mi z toho na blití.

Děláme něco jinýho, ale děláme to sakra dobře a dáváme do toho všechno.

tvl už jsme si kdysi psali a vysvětlovali... ale tady myslím jsi úplně mimo... dřep je pořád dřep a to že na videích Hoffy a Boltona atp. není ani jeden platný podle vašich pravidel je evidentní. Simmonse wsb jsem jel tři roky v kuse, hodně mi dal i co do orientace v systematice, ale to ještě neznamená, že "jeho" dřepy budu obhajovat. Dokonce když se podíváš na videa před lety a videa novější, je evidentní postupné ubírání hloubky. Jo prostě by tam někdo neměl 550kg, aby se k platnému pokusu aspoň přiblížil... Pak se podíváš na Bullfarm závod a chcípneš smíchy, protože jediná možnost neplatného pokusu ve dřepu je, že se závodník nedostaví (snad by mu ještě neuznali slovní intervenci)...
CIZO

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Patokras napsal:
...
V tahu jsi mi trošku přidal a benč mám sice tragický, ale přeci jen to bylo tročku víc, než těch 120. :)

Já jsem vycházel z toho, co vím od pořadatelů a z veřejných komentářů ( "Školení rozhodčí přináší své ovoce, aneb jak bojovat proti multiply dresum, drepum na široko a kvalitní výkonnosti." ). Pokud to bylo jinak, klidně mi napiš PM, rád si přečtu další názor k téhle věci, ale pořadatele MČR znám, patří mezi mé přátele, nemyslím si, že udělali chybu (koneckonců s rozhodováním souhlasí například i Tom Kaas jako závodník) a kritika ze strany několika závodníků, kteří se setkali s přísnějším rozhodováním, než na jaké byli dosud zvyklí, mi nepřišla férová a objektivní.

Co se týče equipped dřepu v provedení, jaké je k vidění v open federacích (monolift, X vrstev materiálu, extrémně široký postoj), tak mě osobně se nelíbí, stejně jako se nelíbí většině lidí, ale respektuju ho. Pokud Vás to tak baví, v pořádku. Ale nejde se přece zlobit na rozhodčí, když chtějí, aby ten dřep byl podle pravidel a už vůbec není v pořádku to dávat za vinu raw trojboji a snižovat raw závodníky, což přesně probíhalo v té FB diskusi.

Derek Poundstone
CIZO

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Patokras napsal:
...Bullfarm

Našel jsem jednu z prvních videí dřepu, které mi to vyplivlo. Asi žádný soudný člověk na světě nemůže tvrdit, že tenhle pokus odhadem 20 cm nad paralel byl platný, přesto dostal tři bílá světla.

Pokud někdo podobný styl dřepu uznává, pak by asi bylo řešením si založit novou federaci s jinými pravidly, která definují platný dřep jinak, než jak je tomu nyní v dané federaci. Asi není možné nutit rozhodčí, aby se přizpůsobili trendu ve světě a odpískali jako platný každý pokus, při kterém dojde k pokrčení kolen. Nebo by tě to opravdu těšilo, kdyby to dospělo až do stavu, jaký je na videu?

edit: a ještě druhé video - Bolton, to samé...

Derek Poundstone
Judson

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LOL, ja jsem teda uplnej laik, ale toto drepy nejsou ani nahodou
Majesty

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moj zaver, bavi nas hrat sa na nieco, co nie sme, je to akoby sprinter zabehol len 70m zo stovky, a ved to uz staci, dobry si, cas sa ti rata za celu 100vku. Jooo, vole, na brucho,na brucho. Jooo, dozadu dozadu, navrhujem premenovat na bruchobence, polodrepy a pseudoboj, namietky?
Moocha

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Dřep je jen jeden.

To je Líba! kluk od nás z fitka, nesmírně silný borec
Patokras

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na břicho se smí už pokládat i v IPF, ale to frajerovi tvojeho formátu je stejně úplně jedno
Majesty

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Majesty napsal:
Dřep je jen jeden.

To je Líba! kluk od nás z fitka, nesmírně silný borec

To bude možná tím že nás v Pekingu reprezentoval ve vzpírání
ygg

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem si ty dvě videa pustil a ... to je jako nějaká prdel, ne?
Majesty

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RaptorMira napsal:

Asi nejde předpokládat, že někdo, kdo dřepne IPF equip 450, nedá 300 raw ne?

Tohle je stejně úplně vtipné
ygg

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Patokras napsal:
.... jen ale omezenej českej národ místo jakýž takýš podpory nebo aspon ignorace musí kolem sebe kopat, ponižovat, zatracovat a opovrhovat, je mi z toho na blití.

Pitomec promluvil .....
Turakam

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Patokras napsal:
Na břicho se smí už pokládat i v IPF, ale to frajerovi tvojeho formátu je stejně úplně jedno

Narozdiel od teba sa tu kdejakymi pseudouspechmi neprezentujem, toboz nechvalim...
Patokras

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yqq koukám jsi z Prahy, stav se večer na staromáku, promluvíme si

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tom.K. - OT z tréninkového logu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20, 21, 22  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: