Tom.K. - OT z tréninkového logu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 20, 21, 22  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tom.K. - OT z tréninkového logu  Úvodní stránka -> Ostatní -> Tom.K. - OT z tréninkového logu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Patokras

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Me prijde ze prispevky na podobny urovni, neco jako pivni prujem, a potrebovali by endiaron nebo imodium, tu ma dost velka cast osazenctva.

Co nechapu, je to kde na to versina osazenctva bere moralni kredit, nemam problem i s ostrou kritikou, ale chce to nejaky vysledky.

Tahle naprosta rovnopravnost za monitorem je postavena na hlavu.

Vazne Filipa na vas.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
Hulkie napsal:
zrovna to první video se mi nezdá extra odražené, spíš explozivní:) každopádně vzpěrači takhle dřepujou odjakživa. však to zkus, když to tak přidává

je to odražený.

Vypuštění negativní fáze na dřepu ,,skočení do toho" a odražení od lýtek (v případě Hammana, pupku, koz, stehen a prostě všeho toho co má kdo na sobě) je jedna z nejvíc usnadnujících technik dřepu. To ví každý kdo o tréninku něco ví a má něco vyzkoušeno. To že tak nedřepuju já má důvody dva. Za prvý v equipu tohle umí jen asi tak jeden ze sta a za druhý jsem tak dřepal do tý doby, než mi vyndali z kolena křížovej vaz a všelijak potunili meniskus...

Ty vyplazenej jazyku. Někdy lituju toho, že nejsem grznár a nepošlu tě s takovým příspěvkem rovnou do prdele když o tom víš hovno

Zaplat pán bůh jsem slušně vychovanej, takže tohle ode mě neuslyšíš.

Když je to jedna z nejvíce usnadňujících technik, potom mi není jasné, proč to nevidím na každých závodech, když to na rozdíl od odrážení u benche není zakázané?
A ty vulgární výrazy si nech pro kluky ve sběrně...
Petey

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bavi ma to, tak prilejem ohen drep ma definovany standard, ten nedosahujete,ende
Gohan

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tak. Dělejte si padřepy, poplácejte se mezi sebou na dresech jak vám to pěkně jde, ale dřep je jen jeden.
Patokras

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hloubka vs draha, doporucuji pred spanim vynechat kretenin ( specialni edice kreatinu pro borce jako ty ) a vzit imodium rapid urcite to zitra bude lepsi
Turakam

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Patokras napsal:
Hloubka vs draha, doporucuji pred spanim vynechat kretenin ( specialni edice kreatinu pro borce jako ty ) a vzit imodium rapid urcite to zitra bude lepsi

hlavne ty nezabudni dávku a preši ramienka na pyžame, aby si správne trafil vankúš
Patokras

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Tak tak. Dělejte si padřepy, poplácejte se mezi sebou na dresech jak vám to pěkně jde, ale dřep je jen jeden.

Souhlas a to ten na legpressu
Tom.K.

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Tom.K. napsal:
Hulkie napsal:
zrovna to první video se mi nezdá extra odražené, spíš explozivní:) každopádně vzpěrači takhle dřepujou odjakživa. však to zkus, když to tak přidává

je to odražený.

Vypuštění negativní fáze na dřepu ,,skočení do toho" a odražení od lýtek (v případě Hammana, pupku, koz, stehen a prostě všeho toho co má kdo na sobě) je jedna z nejvíc usnadnujících technik dřepu. To ví každý kdo o tréninku něco ví a má něco vyzkoušeno. To že tak nedřepuju já má důvody dva. Za prvý v equipu tohle umí jen asi tak jeden ze sta a za druhý jsem tak dřepal do tý doby, než mi vyndali z kolena křížovej vaz a všelijak potunili meniskus...

Ty vyplazenej jazyku. Někdy lituju toho, že nejsem grznár a nepošlu tě s takovým příspěvkem rovnou do prdele když o tom víš hovno

Když je to jedna z nejvíce usnadňujících technik, potom mi není jasné, proč to nevidím na každých závodech, když to na rozdíl od odrážení u benche není zakázané?

já na nikoho vulgárně nemluvil.

kód:
Někdy lituju toho, že nejsem grznár a nepošlu tě s takovým příspěvkem rovnou do prdele když o tom víš hovno. Zaplat pán bůh jsem slušně vychovanej, takže tohle ode mě neuslyšíš.

A proč to není vidět na každých závodech?
kód:
 v equipu tohle umí jen asi tak jeden ze sta

Nebaví mě se opakovat.

K pochopení proč to v equipu neumí každej dojdeš teprve tehdy až si na sebe dřepací dres navlečeš. To v čem dřepal Hammau už sice dres byl, ale hodně na ten způsob co tu psal Dr.Lift, prostě tak jako to bylo kdysi a to k čemu dresy byly původně zamýšlený. V tom v čem se dřepuje dnes už to dávaj fakt jen borci.

Napadá mě, kolik měříš a vážíš? Mám tu dresů dost, pokud ti nějaký bude klidně za tebou dojedu a můžeš si to zkusit sám. Tohle myslím smrtelně vážně.[/code]

Naposledy upravil Tom.K. dne čt duben 23, 2015 8:41 pm, celkově upraveno 1 krát
ygg

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady koukám začíná být veselo .
secret78

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je sranda, že sa nikto nebije za mŕtvy ťah, prečo asi, ten neojebeš
Patokras

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sranda, za zivot jsem se setkal treba jen s 6 opravdovymi blbci a to jsem treba delal na diskotekach, kdo zkusil vi o co go. Stejne jich ale 5 je odtud, neuveritelna schoda nahod.
Gohan

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry, ale když se ti tu tak nelíbí tak sem nechoď, ne? Jak říká secret, nikdo se tu nepře o mrtvý tah z naprosto jasného důvodu.
PetkaB

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:
je sranda, že sa nikto nebije za mŕtvy ťah, prečo asi, ten neojebeš

aby ses nespletl :-D by klidně mohla být debata o propnutých nohách a nedotažených pokusech :-D
ygg

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Patokras napsal:
Sranda, za zivot jsem se setkal treba jen s 6 opravdovymi blbci a to jsem treba delal na diskotekach, kdo zkusil vi o co go. Stejne jich ale 5 je odtud, neuveritelna schoda nahod.

Tak pokud si těch 5 myslí to samé o tobě, tak máte vlastně velmi harmonický vztah:-))).

A teď dotaz bez legrace .... neustále se tu rozčiluješ, jak ti tu skoro nikdo nerozumí a co je to tady za pitomce a podobně. Můžeš mi tedy vysvětlit proč se tu tak hádáš a místy ze sebe děláš vola?

Má smysl se snažit přesvědčit někoho, o kom si myslíš že je blbec? Snažit se získat jeho respekt, uznání .... ?

Nebo o co ti tu vlastně jde?
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
Hulkie napsal:
Tom.K. napsal:
Hulkie napsal:

je to odražený.

já na nikoho vulgárně nemluvil.

kód:
Někdy lituju toho, že nejsem grznár a nepošlu tě s takovým příspěvkem rovnou do prdele když o tom víš hovno. Zaplat pán bůh jsem slušně vychovanej, takže tohle ode mě neuslyšíš.

A proč to není vidět na každých závodech?
kód:
 v equipu tohle umí jen asi tak jeden ze sta

Nebaví mě se opakovat.

K pochopení proč to v equipu neumí každej dojdeš teprve tehdy až si na sebe dřepací dres navlečeš. To v čem dřepal Hammau už sice dres byl, ale hodně na ten způsob co tu psal Dr.Lift, prostě tak jako to bylo kdysi a to k čemu dresy byly původně zamýšlený. V tom v čem se dřepuje dnes už to dávaj fakt jen borci.

Napadá mě, kolik měříš a vážíš? Mám tu dresů dost, pokud ti nějaký bude klidně za tebou dojedu a můžeš si to zkusit sám. Tohle myslím smrtelně vážně.[/code]

aha, takže já si o tobě myslím, že jsi čůrák, ale nenapíšu to, protože nejsem grznár.
takhle je to ok?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tom.K. - OT z tréninkového logu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 20, 21, 22  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: