|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Patokras

|
Zaslal: čt duben 23, 2015 8:21 pm Předmět: |
|
|
Me prijde ze prispevky na podobny urovni, neco jako pivni prujem, a potrebovali by endiaron nebo imodium, tu ma dost velka cast osazenctva.
Co nechapu, je to kde na to versina osazenctva bere moralni kredit, nemam problem i s ostrou kritikou, ale chce to nejaky vysledky.
Tahle naprosta rovnopravnost za monitorem je postavena na hlavu.
Vazne Filipa na vas. _________________ 110kg ročník 1991
Total 965kg (410+280+312)
Trh 110kg, nadhoz 147kg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hulkie
|
Zaslal: čt duben 23, 2015 8:25 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | Hulkie napsal: | zrovna to první video se mi nezdá extra odražené, spíš explozivní:) každopádně vzpěrači takhle dřepujou odjakživa. však to zkus, když to tak přidává |
je to odražený.
Vypuštění negativní fáze na dřepu ,,skočení do toho" a odražení od lýtek (v případě Hammana, pupku, koz, stehen a prostě všeho toho co má kdo na sobě) je jedna z nejvíc usnadnujících technik dřepu. To ví každý kdo o tréninku něco ví a má něco vyzkoušeno. To že tak nedřepuju já má důvody dva. Za prvý v equipu tohle umí jen asi tak jeden ze sta a za druhý jsem tak dřepal do tý doby, než mi vyndali z kolena křížovej vaz a všelijak potunili meniskus...
Ty vyplazenej jazyku. Někdy lituju toho, že nejsem grznár a nepošlu tě s takovým příspěvkem rovnou do prdele když o tom víš hovno
Zaplat pán bůh jsem slušně vychovanej, takže tohle ode mě neuslyšíš. |
Když je to jedna z nejvíce usnadňujících technik, potom mi není jasné, proč to nevidím na každých závodech, když to na rozdíl od odrážení u benche není zakázané?
A ty vulgární výrazy si nech pro kluky ve sběrně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt duben 23, 2015 8:28 pm Předmět: |
|
|
bavi ma to, tak prilejem ohen  drep ma definovany standard, ten nedosahujete,ende _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt duben 23, 2015 8:31 pm Předmět: |
|
|
Tak tak. Dělejte si padřepy, poplácejte se mezi sebou na dresech jak vám to pěkně jde, ale dřep je jen jeden.
|
|
| nahoru |
|
 |
Patokras

|
Zaslal: čt duben 23, 2015 8:32 pm Předmět: |
|
|
Hloubka vs draha, doporucuji pred spanim vynechat kretenin ( specialni edice kreatinu pro borce jako ty ) a vzit imodium rapid urcite to zitra bude lepsi _________________ 110kg ročník 1991
Total 965kg (410+280+312)
Trh 110kg, nadhoz 147kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Patokras

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: čt duben 23, 2015 8:40 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Tom.K. napsal: | | Hulkie napsal: | zrovna to první video se mi nezdá extra odražené, spíš explozivní:) každopádně vzpěrači takhle dřepujou odjakživa. však to zkus, když to tak přidává |
je to odražený.
Vypuštění negativní fáze na dřepu ,,skočení do toho" a odražení od lýtek (v případě Hammana, pupku, koz, stehen a prostě všeho toho co má kdo na sobě) je jedna z nejvíc usnadnujících technik dřepu. To ví každý kdo o tréninku něco ví a má něco vyzkoušeno. To že tak nedřepuju já má důvody dva. Za prvý v equipu tohle umí jen asi tak jeden ze sta a za druhý jsem tak dřepal do tý doby, než mi vyndali z kolena křížovej vaz a všelijak potunili meniskus...
Ty vyplazenej jazyku. Někdy lituju toho, že nejsem grznár a nepošlu tě s takovým příspěvkem rovnou do prdele když o tom víš hovno
Když je to jedna z nejvíce usnadňujících technik, potom mi není jasné, proč to nevidím na každých závodech, když to na rozdíl od odrážení u benche není zakázané?
A ty vulgární výrazy si nech pro kluky ve sběrně... |
já na nikoho vulgárně nemluvil.
| kód: | | Někdy lituju toho, že nejsem grznár a nepošlu tě s takovým příspěvkem rovnou do prdele když o tom víš hovno. Zaplat pán bůh jsem slušně vychovanej, takže tohle ode mě neuslyšíš. |
A proč to není vidět na každých závodech?
| kód: | | v equipu tohle umí jen asi tak jeden ze sta |
Nebaví mě se opakovat.
K pochopení proč to v equipu neumí každej dojdeš teprve tehdy až si na sebe dřepací dres navlečeš. To v čem dřepal Hammau už sice dres byl, ale hodně na ten způsob co tu psal Dr.Lift, prostě tak jako to bylo kdysi a to k čemu dresy byly původně zamýšlený. V tom v čem se dřepuje dnes už to dávaj fakt jen borci.
Napadá mě, kolik měříš a vážíš? Mám tu dresů dost, pokud ti nějaký bude klidně za tebou dojedu a můžeš si to zkusit sám. Tohle myslím smrtelně vážně.[/code] _________________ I love Bůček!
Naposledy upravil Tom.K. dne čt duben 23, 2015 8:41 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt duben 23, 2015 8:40 pm Předmět: |
|
|
Tady koukám začíná být veselo  . _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
|
| nahoru |
|
 |
Patokras

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt duben 23, 2015 8:44 pm Předmět: |
|
|
Sorry, ale když se ti tu tak nelíbí tak sem nechoď, ne? Jak říká secret, nikdo se tu nepře o mrtvý tah z naprosto jasného důvodu.
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt duben 23, 2015 8:54 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | Hulkie napsal: | | Tom.K. napsal: | | Hulkie napsal: | zrovna to první video se mi nezdá extra odražené, spíš explozivní:) každopádně vzpěrači takhle dřepujou odjakživa. však to zkus, když to tak přidává |
je to odražený.
A ty vulgární výrazy si nech pro kluky ve sběrně... |
já na nikoho vulgárně nemluvil.
| kód: | | Někdy lituju toho, že nejsem grznár a nepošlu tě s takovým příspěvkem rovnou do prdele když o tom víš hovno. Zaplat pán bůh jsem slušně vychovanej, takže tohle ode mě neuslyšíš. |
A proč to není vidět na každých závodech?
| kód: | | v equipu tohle umí jen asi tak jeden ze sta |
Nebaví mě se opakovat.
K pochopení proč to v equipu neumí každej dojdeš teprve tehdy až si na sebe dřepací dres navlečeš. To v čem dřepal Hammau už sice dres byl, ale hodně na ten způsob co tu psal Dr.Lift, prostě tak jako to bylo kdysi a to k čemu dresy byly původně zamýšlený. V tom v čem se dřepuje dnes už to dávaj fakt jen borci.
Napadá mě, kolik měříš a vážíš? Mám tu dresů dost, pokud ti nějaký bude klidně za tebou dojedu a můžeš si to zkusit sám. Tohle myslím smrtelně vážně.[/code] |
aha, takže já si o tobě myslím, že jsi čůrák, ale nenapíšu to, protože nejsem grznár.
takhle je to ok?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|