Hodinky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20, 21  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hodinky  Úvodní stránka -> Ostatní -> Hodinky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kryšpínka

PříspěvekZaslal: so duben 25, 2015 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já se s dovolením taky pochlubím hodinkami. Moje kritéria byla vodotěsnost na plavání, odolnost na outdoorové výlety a lezení. A ideálně luminescence, protože jsem v létě skoro pořád někde pod stanem.
Obsluha v prodejně mne nejprve přemlouvala na dámské Boccie, které tu už někdo zmínil. Ale odešla jsem fakt pěknými sportovními pánskými hodinkami Wenger Sea Force. (Je to tenhle model, kdyby někoho zajímalo http://www.helveti.cz/wenger-sea-force-01-0641-103.) Mám je od léta a zatím (ťuk ťuk) super. Pořídila jsem k nim navíc kožený řemínek a bratr mi je občas krade. :) Teď šetřím ještě na jeden kousek chronografem nebo něco od značky Traser. Ta vyrábí taky dost odolné hodinky, hlavně mají super svítivost ve tmě (technologie trigalight - tritiová kapsle, díky které vydrží svítit hodinky prý i 10 let pořád stejnou intenzitou, jako geeka mne tyhle blbiny dost lákaj ).
(Pardon za esej, jsem teď do těch hodinek fakt zažraná, jak zas koukám po dalších. )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
riker

PříspěvekZaslal: so duben 25, 2015 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kryšpínka napsal:
- tritiová kapsle , díky které vydrží svítit hodinky prý i 10 let pořád stejnou intenzitou, jako geeka mne tyhle blbiny dost lákaj

Nebojis se radiace?
flew

PříspěvekZaslal: ne duben 26, 2015 7:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

riker napsal:
Kryšpínka napsal:
- tritiová kapsle , díky které vydrží svítit hodinky prý i 10 let pořád stejnou intenzitou, jako geeka mne tyhle blbiny dost lákaj

Nebojis se radiace?

kdyby hodinky rozbil a tu s*ačku co tam je spolkl tak to vyjde na stejnou jako jeden rengen

luminox se mi zdá lepší .. jak svítivostí tak životností (udávají 20let)

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Kryšpínka

PříspěvekZaslal: ne duben 26, 2015 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

riker napsal:
Kryšpínka napsal:

Nebojis se radiace?

Přesně jak píše flew, je to bezpečné. Množství tritia je minimální a tuším, že na vzduchu ani ve vodě moc dlouho tritium nepřežije. A kdyby ne, třeba aspoň získám nějaké superschopnosti.
Kryšpínka

PříspěvekZaslal: ne duben 26, 2015 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:
riker napsal:
Kryšpínka napsal:

Nebojis se radiace?

kdyby hodinky rozbil a tu s*ačku co tam je spolkl tak to vyjde na stejnou jako jeden rengen

luminox se mi zdá lepší .. jak svítivostí tak životností (udávají 20let)

Hele, ten Luminox vůbec nevypadá špatně. A koukám, že taky Švýcaři a docela i vojenské. Vůbec jsem tu značku neznala. Ty jsi měl Trasery a přešel na Luminox?
snake_cz

PříspěvekZaslal: ne duben 26, 2015 7:25 pm    Předmět: Luminox vs Traser Odpovědět s citátem

Luminox používá stejné tritiové trubice jako Traser. Respektive Traser je nepřímo výrobcem těchto trubic (jeho majitel firma MB-microtec).
Takže svítit budou úplně stejně jasně a dlouho. Luminox prostě jenom trošičku lže.. nebo spíš.. neuvádí úplnou pravdu. Svítivost je teoreticky až 20 let, ale poločas rozpadu tritia je 12,5 let. Svit tedy v čase slábne..
flew

PříspěvekZaslal: ne duben 26, 2015 8:03 pm    Předmět: Re: Luminox vs Traser Odpovědět s citátem

snake_cz napsal:
Luminox používá stejné tritiové trubice jako Traser. Respektive Traser je nepřímo výrobcem těchto trubic (jeho majitel firma MB-microtec).
Takže svítit budou úplně stejně jasně a dlouho. Luminox prostě jenom trošičku lže.. nebo spíš.. neuvádí úplnou pravdu. Svítivost je teoreticky až 20 let, ale poločas rozpadu tritia je 12,5 let. Svit tedy v čase slábne..

jasné je že nebudou 20 let svítit stejně jako na začátku...

Kryšpínka napsal:
Hele, ten Luminox vůbec nevypadá špatně. A koukám, že taky Švýcaři a docela i vojenské. Vůbec jsem tu značku neznala. Ty jsi měl Trasery a přešel na Luminox?

právě že se rozmýšlím které si koupit.. kamarád je na dosah ameriky tak mi je může za zlomek ceny sehnat....

http://www.amazon.com/Traser-Red-Combat-Watch-Rubber/dp/B00JANGSUE/ref=sr_1_1?s=apparel&ie=UTF8&qid=1430074966&sr=1-1&keywords=traser

http://www.amazon.com/Luminox-8802-Carbon-Reinforced-Analog-Plastic/dp/B002D3RY8S/ref=sr_1_32?s=apparel&ie=UTF8&qid=1423834185&sr=1-32

nemůžu se rozhodnout

Kryšpínka

PříspěvekZaslal: ne duben 26, 2015 8:41 pm    Předmět: Re: Luminox vs Traser Odpovědět s citátem

flew napsal:
snake_cz napsal:

jasné je že nebudou 20 let svítit stejně jako na začátku...

Kryšpínka napsal:

právě že se rozmýšlím které si koupit.. kamarád je na dosah ameriky tak mi je může za zlomek ceny sehnat....

http://www.amazon.com/Traser-Red-Combat-Watch-Rubber/dp/B00JANGSUE/ref=sr_1_1?s=apparel&ie=UTF8&qid=1430074966&sr=1-1&keywords=traser

http://www.amazon.com/Luminox-8802-Carbon-Reinforced-Analog-Plastic/dp/B002D3RY8S/ref=sr_1_32?s=apparel&ie=UTF8&qid=1423834185&sr=1-32

nemůžu se rozhodnout

Určitě Red Combaty! Nad těmi uvažuju taky. Deset tisíc je hodně slušná cena. V tom shopu, co jsem sem dávala, je mají, koukám, za 12, což není zas takový rozdíl pro člověka, co dokáže rozbít i nerozbitné, takže asi zvolím možnost se servisem. Ta černo-červená kombinace a modravá luminiscence je ale fakt luxusní. Už se na ně těším.
snake_cz

PříspěvekZaslal: ne duben 26, 2015 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty hodinky jsou docela rozdílné.. bylo by asi lepší mít možnost si je vyzkoušet.
flew

PříspěvekZaslal: po duben 27, 2015 6:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to je zas fakt.. ale záruka a servis by měl platit na oboje hodinky ne????

teď otázka jestli ještě nekoupit něco jako gear fit..

Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po duben 27, 2015 7:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

je to uplne jedno
s obema hodinka mam osobni zkusenosti a kluci z prace taky
teoreticky asi muzes natrefit na spatnej kousek, ale neslysel jsme o nikom
rozmysli se, ale o intenzite osvetleni
jak mas kazdou hodinu, je to docela sila
snake_cz

PříspěvekZaslal: po duben 27, 2015 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Záruku uplatňuješ přes prodejce (tzn. na Amazonu, eBay.. nebo jinde). Pokud je pošleš přímo do českého autorizovaného servisu, tak by teoreticky mohl vzniknout problém, protože by hodinky nepocházely z české distribuce. Ale to záleží..
Kryšpínka

PříspěvekZaslal: po duben 27, 2015 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:

Já moc nevím, jak to funguje. Na ebayi jsem nikdy dražší věci a elektroniku nekupovala. Záruka na to asi bude, ale moc si nedovedu představit, že donesu hodinky někam do servisu a řeknu, že jsou z ebaye. Když tak se toho prodejce zeptej a uvidíš.

Chytré hodinky a vojenské švýcary jsou docela rozdíl. Holt záleží, co od nich očekáváš, kam to budeš brát... I když už se dělají i chytré švýcarské hodinky, které jsou odolné a měly by něco vydržet a zároveň na nich přečteš notifikace na zprávy a hovory nebo slouží jako krokoměr.
flew

PříspěvekZaslal: po duben 27, 2015 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kryšpínka napsal:
flew napsal:

Já moc nevím, jak to funguje. Na ebayi jsem nikdy dražší věci a elektroniku nekupovala. Záruka na to asi bude, ale moc si nedovedu představit, že donesu hodinky někam do servisu a řeknu, že jsou z ebaye. Když tak se toho prodejce zeptej a uvidíš.

Chytré hodinky a vojenské švýcary jsou docela rozdíl. Holt záleží, co od nich očekáváš, kam to budeš brát... I když už se dělají i chytré švýcarské hodinky, které jsou odolné a měly by něco vydržet a zároveň na nich přečteš notifikace na zprávy a hovory nebo slouží jako krokoměr.

nikoliv ebay ale amazon... a to mu to musím říkat? mu snad řeknu, že jsem je dostal darem a že se s dárcem už nestýkám...

já jsem hodně technologický nadšenec.. ale zase když ono to tak pěkně svítí

Kryšpínka

PříspěvekZaslal: po duben 27, 2015 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:
Kryšpínka napsal:
flew napsal:

nikoliv ebay ale amazon... a to mu to musím říkat? mu snad řeknu, že jsem je dostal darem a že se s dárcem už nestýkám...

já jsem hodně technologický nadšenec.. ale zase když ono to tak pěkně svítí

Taky možnost. Nojo, svítí to krásně. Já si své "technologické choutky" odbyla koupí Fitbitu a bohatě mi to stačí. Od telefonu mám chuť se spíš odstřihnout, někam ho zahodit, natož aby mne otravovaly notifikace, i když nemám telefon u sebe. Každopádně se ale nezapomeň pochlubit, co jsi nakonec vybral.

P.S.: Kdybych já vybírala podle toho, jak krásně hodinky svítej, beru Traser Nautic. http://www.a-moriden.jp/traser/6504_93c.jpg

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hodinky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20, 21  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: