keď máš v prdeli každý sval v tele, tak dávaš fullbody deload ? nebolo by rozumnejšie zaradiť deload takým zmyslom, že tyždeň bez tréningu, plus nejaký strečing doma ? myslím, že s takýmto deloadom to ďaleko nedotiahneš
29.4 - Posilovna (Eagle Fitness) - "Deload" S Darkkillerem a Zlatou
Bench
20x20kg
10x60kg
3x100kg
1x120kg
1x130kg (Ani o gram víc bych nedal )
Dobrý no, na to, že jsem měsíc v dietě a bench jsem za poslední měsíc a půl cvičil asi tak 3x po 4 sériích, tak not bad
Mrtvý tah nadhmatem
10x70kg
5x110kg
3x120kg
3x120kg
10x120kg Takovejch 5 opáček jsem trochu bumpnul no
1x160kg
160ka s páskem, nadhmatem. Asi by tam šlo okolo 180 - 190, ale tenhle debilní cvik už zase nechci dlouho vidět
Přítahy VČ v předklonu s položením
10x50kg
6x80kg
6x80kg
6x80kg
6x80kg
Shyby
0.9x50kg ()
5x
5x
5x
5x
Stahování horní kladky v předklonu
10x41kg
10x41kg
10x41kg
10x41kg
A nakonec jsme si všichni tři zapózovali
Hodnocení tréninku: No moc deload to nebyl, ale dalo se to Síla v pohodě, technika u všech cviků relativně taky. Zítra si dám prasečák a v pátek lehký nohy. MT i bench mě potěšili. Hlavně ten MT, kterej jsem nikdy necvičil s těžší vahou než 125kg. No a taky už dlouho nebudu
UAAAAAAAAAAAA (To, jak mě tam Zlata mlátí kladivem do nohy tam totiž není vidět )
jo protože Zlata je mimozemštan s chapadly dvěma v poho drží mobil aby se ji moc netrasly ruce, dalším chapadlem tě bije a ještě si kreje pusu aby se netlemila nahlas :D uplně v poho
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru