Odpoved si mozes dat len ty sam - ako vyzeralo 48 hodin od posledneho treningu?
bol si oba dni vecer na pive a poldeci, spal si 4 hodiny, vcera si si dal este futbal s kamaratmi a jedol si co akurat bolo po ruke? potom je odpoved, ze cvicit nechod, daj si dnes pekne volno a zajtra by si mohol byt fresh.
Alebo si jedol poctivo, pravidelne a kvalitne dobru a hodnotnu stravu, mal si akotak kvalitny spanok a tvoj fullbody vyzera tak ako by fullbody vyzerat mal, teda 1 komplexny cvik na partiu, ziadne vypalovacky, intenzifikacne techniky fakt s mierou a do zlyhania obcas niekedy nejaka seria? Tak potom chod pokojne cvicit, nic ti nehrozi, budes sa po treningu citit este lepsie ako teraz :) ja som uz velmi davno nesiel na trening, ze by som bol uplne oddychnuty a ziadny sval ma uz nebolel z minula. zvyknes si :)
Pretrenovanie je vo vseobecnosti velky strasiak, ale ked mas premyslenu a dodrzanu stravu, cvicis s rozumom (to neznamena ze nie tvrdo, ale napr. nejdes maximalku mrtveho tahu kazdy tyzden) a mas v kvalitny spanok, tak je takmer nemozne sa pretrenovat aj pre naturala.