|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
buvolii

|
Zaslal: so duben 25, 2015 8:01 pm Předmět: |
|
|
Dne 25.4.2015
Shyby 1x9 klasické, 3x3 biceps
Bench 2x3x82,5 kg 3x3x80kg
Rozpažky v leže 1x15x8kg
Tlaky v sedě (ramena) 10x5x20kg
Rozpažky v předklonu (ramena) 1x12x6 , 1x8x8 , 1x6x10
Tric. Kladka 4x8x37,5kg
Biceps v sedě jednoručky 4x6x17,5kg ,
Břicho: 2x15zkracovačky
Břicho: ve visu 2x12 natažené
Celkový čas: 60min
Dnes parádní trening, po rozcvičce jedna serka shybu na max . Desáté opakování bylo tak slabé, že se nedalo ani počítal ale zkusil jsem to.  Poté bench , musím říct tenhle cvik mi v poslední době dělá radost.  Musel bych dlouho pátrat v zápisech a paměti jestli jsem kdy zvedl svoji váhu. Vím zvedl jsem i 95kg ale to jsem vážil metrák. Navíc pokud jsem kdy zvedl sám sebe, tak šlo určitě o jedno dvě upocené opakování , ne tři opakování, 2serie a vše v EMOM. Vážně dnes to byla bench nádhera, poté jsem zvádl všech 10 serie na ramena s 20kg, ikdyž jsem se dost natrápil a poslední serka už byla všeljaká. Na závěr do SS biceps , triceps , trochu břicha a protažení a utíkal jsem domu na oběd, měl jsem ještě něco v plánu.
P.S. Po obedě hned na kolo, moje druhé letošní vyjetí. Jelikož nejsem žádný troškař , tak opět cesta k našim na chalupu a zpátky. Popravdě se to při zpáteční cestě trochu zvrhlo  a já si na kole zajel ještě k tomu do centra a zpátky.  Takže dnes 1,5h k našim 1,5h pauza a 2,5h zpátky. Dnes najeto 82km . Doma jsem nebyl schopný pomalu ani stát , dal jsi po tom 2lžičky bcaa , 2lžičky dextrozi, jen tak rovnou do pusy a pořádnou večeři. Potřebuji nabrat a obnovit sílu , zítra bych měl jít na 10km tak uvidíme.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
buvolii

|
Zaslal: ne duben 26, 2015 5:55 pm Předmět: |
|
|
Dne 26.4.2015
Dnes po obedě zmíněný bežecký trening. Podle plánu jsem dnes dal 10km. Nevím řekl bych, že to dnes ani nebyl bežecký trening, jako spíše trening vule.  Po včerejších 82km na kole mě bolely nohy. Ještě první okruh jsem zaběhl docela solidně a v dobrém tempu. Prvních 5km = 22,20 a vběhl jsem do druhého. To už jsem měl ale nohy jako z olova a bylo jasné, že se druhým okruhem protrápím jako nikdy. Do toho mě velice brzo začlo píchat v boku a nedařilo se mi to rozehnat , nohy jsme vlekl za sebou.  Druhý okruh díky trochu bojovnému závěru jsem měl : 5km = 24,30 , dohromady tedy dnes 10km = 46,50 . Rozhodně jsem rád, že jsem to dnes dal a ten čas při všech okolnostech, také není s nejpomalejších.  Defakto stejný běh jako před 14dny , tam bylo sice kolo jen 61km, zato běh 15km.  Tentokrát kolo 82km a běh 10km.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: po duben 27, 2015 1:38 pm Předmět: |
|
|
Dne 27.4.2015
Shyby 3x4 klasické, 3x4 biceps
Shyby kladka 6x5x57,5 , 4x5x55
Veslo 3x5x65 , 7x5x62,5kg
Bench 1x5x75 , 4x5x72,5
Rozpažky v leže 1x15x8kg
Břicho: 3x15zkracovačky
Břicho: ve visu 3x12 natažené
Celkový čas: 70min
Dnes další s treningu. Musím říct, že jsem nebyl po těch předešlích dnech nějak ve své kuži. Vše mě bolelo.  Po rozcvičce jsem přešel na shyby. Upocená klasika , pak kladka a veslo. Všude přihoz a přesto mě to dnes nečinilo buhví jakou radost.  Poté bench i tady to bylo dnes nějaké utrápené, ikdyž mám další přihoz. Na závěr pořádné břicho a protažení a odcházel jsem na šatnu. Všude jsem přihodil a přesto dnes bez nadšení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: po duben 27, 2015 3:42 pm Předmět: |
|
|
| buvolii napsal: | | Musím říct, že jsem nebyl po těch předešlích dnech nějak ve své kuži. Vše mě bolelo. |
Zdá se, že to bude tím že v poslední době ty tréninky, jak běžecký, tak posilovna jsou pravidelný a docela slušný. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: út duben 28, 2015 6:14 pm Předmět: |
|
|
Dne 28.4.2015
Dnes po obedě bežecký trening. Dnes bylo na programu 15km. Uznávám nebyl jsem si tou vzdáleností jistý , nechtěl jsem ubrat, spíše jsem uvažoval o 20km.  V posledních dnech jak už jsem zmínil, cejtím na sobě sindrom vyhoření, jsem přetažený a tudíš jsem veděl, že dnes nepujde o žádný rychlí výkon. Počasí po deští, pod mrakem a člověk neveděl kdy to spadne znovu a 13stupnu. Běh tudíš dnes v kratasech a teplákovce. Po vyběhnutí bylo jasné, že jak jsem čekal chybí tomu dravost, první okruh jsem udělal 5km = 23min . To není žádný oslnivý výkon a veděl jsem, že bude huř. Druhý okruh za : 5km = 24, 25 ale začínalo mě to bavit a veděl jsem, že tímhle tempem mohu bežet do večera.  Zátež na kardio a srdíčko nulová ale nohy prostě rychlejí jít nechtěli. Třetí okruh jsem měl za : 5km = 24,35 (15km = 72min) a začal jsem opravdu i čtvrtý okruh.  To už mě vyloženě bavilo, snažil jsem se zustat pod 25minutama na okruh.  Čtvrtý okruh 5km = 24,12 , dohromady tedy 20km = 96,12. Když se nad tím zamyslím, tak kdybych udělal poslední kilometr za 6min, tak jsem atakoval dnes svuj pulmaratonský cíl , který je: Pulmaraton za 1h 42min. Přitom dnes nešlo o žádnou bežeckou pohádku, spíše solidní běh, i na 15km mám rekord jiný než 72min a to 67,57. A ještě poslední zajímavost , když jsem se podíval do svého deníčku. Tak loni, týden před závodem na 15km trati jsem měl čas 75,35 ( 24,45 , 25,25 , 25, 25). Pořád mi to tudíš vychází, že jsem letos zatím bežecky někde uplně jinde.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: čt duben 30, 2015 2:07 pm Předmět: |
|
|
Dne 30.4.2015
Shyby 1x8 klasické, 3x3 biceps
Bench 3x3x82,5 kg 2x3x80kg
Rozpažky v leže 1x15x8kg
Tlaky v sedě (ramena) 10x5x20kg
Rozpažky v předklonu (ramena) 1x12x6 , 1x8x8 , 1x7x10
Tric. Kladka 4x8x37,5kg
Břicho: ve visu 2x15 natažené
Dnes opět další s utrapených treningu. Po včerejším celém dnu v práci unavenej. Po rozcvičce jsem přešel na shyby a protrápil se na 8opakování, u deváteho se už ani nehnul.
 Poté bench a už při zahřívacích serii to vypadalo hodně težké. Nakonec jsem se žvejknul a přidal další serku s 82,5kg, spokojenej.  Tlaky na ramena hruza, vyloženě jsem se od páté serie trápil. Třásl jsem se jak osika, abych to vubec celé dokončil , vzdát jsem se nechtěl. Poté do SS biceps , triceps na závěr rychlejší břicho a odcházel jsem na oběd a spát .  Uvažuji že od příště nasadím nějaký nakopávač , chybí nějaká chut a dravost.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: so květen 02, 2015 5:22 pm Předmět: |
|
|
Dne 1.5.2015
Další měsíc z měsícem se sešel. Takže je čas rakapitulace, co se za ten mesíc vše událo + moje vážení. Pokud jde o váhu, netřeba dlouze rozepisovat pořád stejná 81kg.
Co říci k sportovnímu měsíci Duben. Musím říct, že to byl dle mého názoru pohádkovy měsíc a pevně veřím, že nebyl letos poslední.  Plánoval jsem vytáhnutí kolo a to mi vyšlo řekl bych pekně. Nejsem žádný cyklista ale 2x jsem na něm byl a to mi hodilo velice krásných 143km.  Pokud jde o fitnes, i tady jsem spokojený , byl jsem 13x. Když si vezmete v potaz, že díky treningu mohu chodit obden, je to pěkné číslo.  To nejlepší jsem si nechal nakonec.  Pokud jde o běh byla to fantazie se vším všudy. Zaprvé jsem byl v měsíci 10x, za druhé jsem zdvojnásobil počet naběhlích kilometru. Zatímco jsem měl od prosince pruměr 50km na měsíc, v unoru dokonce jen 30km. Tento měsíc jsem naběhal krásných 105km. A v neposlední řadě, v tomto měsíci jsem v rozmezí 5ti dnu překonal všechny svoje tři tratové rekordy. 5km = 20,42 , 10km = 43,57 , 15km = 67,57 . Zakončil bych to slovy o naději, že květnový měsíc bude alespon tak dobrý jako tenhle a že se mi vyhne nachlazení.
Fitness: 13x , Běh: 10x ( 105km) , Kolo: 2x (143km)
Věk: 29let
Výška:187cm
Váha: 81kg
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: so květen 02, 2015 5:37 pm Předmět: |
|
|
Dne 1.5.2015
Dnes po dlouhé noční , další bežecký trening. Ten měsíc jsem nemohl začít lépe.  Spal jsem po noční asi 3,5 , pojedl svoji dávku musli s mlékem a po lehčím vytrávení vyrazil na okruh. Moc se mi nechtělo, abych řekl pravdu. Po vyběhnutí jsem zjistil, že se mi běží velice dobře , měl jsem vážně dobrý pocit s toho a byl jsem na mezičasech velice rychlí, zdálo se že budu atakovat dosavadní rekord 20,42.  Díky zběsilému finiši jsem na rekord dnes dosáhl a zase 10s na svém čase ubral. Dnes tedy 5km = 20,32 , padl 14dnu starý rekord. Nevím čím to , jestli je člověk po těch nočních ještě plný energie má s noční směny vyšší tlak, což vede k lepším výkonum. Nebo tu sehrál fakt, že tři dny zpátky jsem měl naběháno 20km , takže dnes na 5km byly nohy hodně dobře připravené.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne květen 03, 2015 3:06 pm Předmět: |
|
|
Dne 3.5.2015
Dnes po obedě další bežecký trening. Mám vinikající formu a dost mě to ted baví.  Padl další rekord.  Dnes mě čekalo 10km a já tam šel s tím, že to v prvním okruhu napálím a uvidím, bude li se tělu chtít, budu utočit na dobrý čas , možná i rekord. Pokud by se tělu nechtělo, pojmu to volně a možná udělám i neplánovaně 15km. Dva dny se ted běhat nedostanu.  První okruh jsem rozběhl znamenitě, až jsem se musel v závěru trošku krotit, abych přiliš nepřepálil. Prvních 5km = 21,10 ale bylo to vážně hodně rychlé a já vběhl do druhého už značně unavený. Veděl jsem, že se budu trápit ale měl jsem oproti rekordu náskok 40s. Na začátku druhého okruhu jsem to chtěl vypustit ale v pulce jsem se zmátořil opět zkusit utočit na rekord. Díky zběsilému závěru jsem to opět dokázal. Druhý okruh 5km = 22,28 . Dohromady tedy dnes 10km = 43,38 , překonal jsem rekord ze dne 18.4.== 43,57 (21,47 , 22,10), překonal jsem ho dnes o 19s . Nemusím říkat že na třetí okruh jsem neměl ani pomyšlení.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: út květen 05, 2015 9:39 am Předmět: |
|
|
Dne 4.5.2015
Shyby kladka 8x5x57,5 , 2x5x55
Veslo 5x5x65 , 5x5x62,5kg
Bench 2x5x75 , 1x5x72,5 , 1x4 a 2x3 x 72,5kg
Rozpažky v leže 1x15x8kg
Břicho: ve visu 3x12 natažené
Dnes další s náročných treningu. Před cvičením použit Beta alanin. Potřeboval jsem nějaký impulz.  Klasická rozcvička a šel jsem na věc . Vyloženě přetrápené shyby, jak klasické tak biceps. Nešlo to.  Jo to kladka a veslo už byly neskutečné , všude krásné přihozy a cítil jsem se jako monstrum.  Poté bench , mám sice druhou serii s 75kg ale nedokázal jsem to celé dokončit. Místo 3x75 jsem dal 1x5 , 1x4, 2x3 abych splnil daný počet. Trochu jsem uvažoval proč tomu tak je. Měl jsem ted díky pracovnímu víkendu a svátku 1.8 špatnou docházku, to zaprvé. Za druhé po včerejším běhání jsem přidal do domacího protažení ještě jeden cvik. ( Shyby na hrazdě formou tykádelek zustali , dělám jich cca 10. , přidáno ale kliky na uzko jestli se to projevilo težko říct ) Na závěr pořádné břicho a protažení a měl jsem hotovo. Shrnuto podtrženo, rozporuplný trening na začátku shyby hruza , zbytek zad neskutečný , bench slabota závěr dobrý. + mám divný pocit v krku nasadil jsem antibiotika a čekám , snad se pletu.
Naposledy upravil buvolii dne st květen 06, 2015 4:31 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: st květen 06, 2015 4:29 pm Předmět: |
|
|
Dne 6.5.2015
Shyby 1x7 klasické, 2x4 biceps
Bench 4x3x82,5 kg 1x3x80kg
Rozpažky v leže 1x15x8kg
Tlaky v sedě (ramena) 1x5x22,5 , 9x5x20kg
Rozpažky v předklonu (ramena) 1x12x6 , 1x8x8 , 1x7x10
Tric. Kladka 4x8x37,5kg
Dnes další trening. Shyby opět vyloženě hruza.  Bench dobrý, serku jsem přidal. Na tlaky na ramena jedna serka s vetší vahou ale zbytek byl tak utrápený.  V závěru do SS biceps, triceps , protáhl se na břichu a odcházel jsem vyčerpaný domu.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: st květen 06, 2015 6:01 pm Předmět: |
|
|
Dne 6.5.2015
V ten stejný den ale na jiném místě v jiný čas
Ještě po obedě jsem si byl zaběhat. Doma jsem pojedl, v klidu navařil gulášek a šel jsem běhat. Venku škaredě zataženo , pod mrakem ale 17stupnu. Dnes mě čekalo 15km a já veděl, že to po tom raním vykonu bude nejspíš obrovské trápení. Měl jsem pravdu, od začátku velká nachut , první okruh 5km = 23 . Začal jsem druhej a podvědomě si říkal že možná i poslední . Druhý okruh jsem udělal za 5km = 23,50 a rozběhl jsem třetí. Nakonec jsem do toho šel, říkal jsem si že ustupky nepřichazejí v uvahu , i závod vám nemusí sednout a tam se couvnout už nedá.  Třetí okruh jsem měl za 5km = 23,25 . Dohromady tedy 15km = 70,15 , což při tom všem trápení je pořád docela dobrý čas.
P.S. 30.5. Se beží hlučínský pulmaraton , dost o něm uvažuji, vidím to tak 50 na 50sát.
 startovné za hubičku a trochu by mě to proveřilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: pá květen 08, 2015 2:09 pm Předmět: |
|
|
Dne 8.5.2015
Dnes po obedě další bežecký trening. Hodně jsem dnes uvažoval jestli strávit celí den na kole a sbírat kilometry, nebo jen krátký bežecký trening. Počasí nádherné 20stupnu slunečno, díky naročnejší včerejší smeně a dvojtreningu ze dne 6.5. jsem se rozhodl spíše pro válení se doma a jen 5km na prudko.  No a že to vyšlo perfekně.  Po 12nácti minutách jsem zjistil, že mám asi 10vteřin náskok. To už jsem byl ale hodně nadně a zdálo se, že zbytek spíše vypustím.  Pořád jsem se hecoval, že to vypadá dobře a že do toho musím dát vše , ikdyž závěrečný sprint nebyl ani tak divoký, vážně jsem vubec nemohl. Uběhl jsem dnes opět rekord. Dnes jsem dal 5 km = 20,24 , překonal jsem jsem svuj čas ze dne 1.5.2015 o dalších 8s. Vím, že to nepujde takhle napořád.  Doma 11přitahu na tykadlech a 22kliku na uzko.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: so květen 09, 2015 2:56 pm Předmět: |
|
|
Dne 9.5.2015
Shyby kladka 10x5x57,5
Veslo 8x5x65 , 2x5x62,5kg
Bench 2x5x75 , 2x5x72,5 , 1x4 a 1x2 x 72,5kg
Rozpažky v leže 1x15x8kg
Dnes další fitnes trening. Po orzcvičce shyby , docela ušli. Vinikající kladka a neskutečné veslo.  Bench ani dnes nedokončen , tak málo scházelo. Ale oproti minulejšku je tu zlepšení.  Na závěr břicho a protažení a odcházel jsem na šatnu propocený a vyřízený.  Dobrý trening.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|