Držím palce. Moc BB videa a logy nesleduji, ale u Tvých se spolehlivě pobavím a o to mi jde.
Formu máš na naturála velmi hezkou a myslím si, že provětšinu lidí z fora ideál jak vypadat. Před deseti lety bych to neřekl, ale jestliúaž se mi povede mít podobně symetrickou postavu jako ty - budu spokojen:o)
Hodně štěstí.
Držím palce. Moc BB videa a logy nesleduji, ale u Tvých se spolehlivě pobavím a o to mi jde.
Formu máš na naturála velmi hezkou a myslím si, že provětšinu lidí z fora ideál jak vypadat. Před deseti lety bych to neřekl, ale jestliúaž se mi povede mít podobně symetrickou postavu jako ty - budu spokojen:o)
Hodně štěstí.
Akorát nechápu proč si lidi jako je Aleš pořizují nesmysy,jako je Arm Blaster
jinak hezká videa,až na techniky
I ode mě gratulace ke druhému místu, myslím že od prvního tě dělilo hodně málo. Možná to chtělo hezčí kratasy, takhle jsi byl zbytečně nenápadný. Každopádně klobouk dolů a respekt
_________________ Instagram: @bench_creep
Stolt fortid, stor fremtid
Pekne, vtipne ako vzdy. Fandil som potajomky, takze gratulacia k umiestneniu Ocenujem (okrem ineho), ze si sa nenakrucoval na podiu ako balerina, posobi to tak nejak dostojnejsie a chlapsky -> co ma vedie k podobnemu dotazu ako mal Deadlift predo mnou
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
já k tomu nemám co říct, nevím jak se to posuzuje atak.. ale kraŤasy nejlepší z celýho pole, žádný buzerantský proužky barvičky a nevím co ještě, a za to že si tam neplácal ručičkama jak lachtánek taky palec nahoru, protože to je fakt děsný.. (chybí mi blijící smajlík abych to vyjádřil přesně)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru