Zrovna jsem shlédl první a druhé video. Motivační se mi nelíbí,na to jsi zatím sračka (s nadsázkou),ale to druhé je super a pobavilo Rozhodně se časem podívám na další,měj se a ať to šlape
asi tak...ale at se kluci bavi a ocividne to ostatnim prijde vtipne
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Vidím tam zjevnou inspiraci videem od Damiena Walterse ( ). Umím si to představit jinak zpracovaný, ale pár momentů mě tam docela pobavilo.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Tentokrát tu mám něco jiného, než byste čekali. Nebude to klasické video z posilovny, i když i zde pár záběrů bude. Je to DAY IN MY LIFE. Konkrétně minulá sobota 11.10.14.
Máte možnost lehce nahlédnout do toho, jak "nudný" tento můj den byl. Zavítám také do Nového Města nad Metují na závody BMX a nebudou chybět ani krvavé závěry obličeje mého bráchy
Přeji příjemnou podívanou!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru