|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zlata

|
Zaslal: pá květen 01, 2015 8:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: so květen 02, 2015 3:42 am Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | | Gohan napsal: | | Zlata napsal: | | Gohan napsal: | | citace: | | Olíbala jsem jednoručky, stroje, kotouče, osy :D snad nebudu mít opar nebo něco horšího :D |
By mě zajímalo kolik borců se ti tam schovalo a tvářili se jako kus náčiní a ty v tom prvomájovém transu sis toho ani nevšimla a vlepila jim hudlana hned bych se tam zamaskoval jako třeba stroj na předkopávání |
juuu :D no jelikož cvičím okolo poledne kdy jsem tu povětšinou sama, tak krom MMA borcu ve vedlejší místnosti jsem tam byla sama |
To je škody..tak snad ti to někdo do večera vynahradí |
pořád nepolíbená :D to je krize tohle :D |
No tak já doufám, že jsi měla víc štěstí, než já
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: so květen 02, 2015 9:31 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: so květen 02, 2015 9:45 am Předmět: |
|
|
2.5. Ranní kardio
Asi tak nějak....to co probehlo vnoci nebylo usinani, ale omdleni a ani budik me neprobudil, až hlad :D tak rychle uvarit, sbalit veci a šup na ranni kardio s želvíma ninjama, ráno to prostě bez pohádek nezvládam
20minut schody 350kalorii pryč
20minut pás výklus
Jidlo:
po probuzení 7: ? : MCT olej 5g, bcaa
Snidane 7:30: 5bilku, 1žloutek + 1l vody se stavou z limetek + presso + 2kofeinovy tabletky
bcaa, glutamin, amg livers, vitaminy, mineraly
svacina po trenalu 10:00: odmerka proteinu s 10g chia semínek, bcaa, glutamin, vitaminy, mineraly
obed 13:00: 150g krůtí na vodě, brokolice, okurka
svacina 16:00 : 150g krůtí na vodě, brokolice, okurka, bcaa, vitaminy, mineralyyyyy
večeře 19:00 : 150g krůtí na vodě, brokolice, okurka
2. večeře 22:00 : 150g krůtí na vodě, brokolice, okurka _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so květen 02, 2015 11:38 am Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: |
Taky nepolíbenej? |
Tak ne asi
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: so květen 02, 2015 5:39 pm Předmět: |
|
|
no..nikdy jsem neřešila kolik prijmu vody, vždy mi bylo řečeno..hodně :D tak me napadlo dneska si to spocitat.. a vyčíhat si to..mame 18:40 a uz mam v sobě 6,3 litru :D aha..ok...do 23:00 jsem v praci...no... :D dobre...asi bych se mela krotit. _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne květen 03, 2015 9:21 pm Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | | no..nikdy jsem neřešila kolik prijmu vody, vždy mi bylo řečeno..hodně :D tak me napadlo dneska si to spocitat.. a vyčíhat si to..mame 18:40 a uz mam v sobě 6,3 litru :D aha..ok...do 23:00 jsem v praci...no... :D dobre...asi bych se mela krotit. |
To je dost na holcicku :)
Komu pak z nas dyl vydrzi ledviny? Ja uz to mel jednou docela na kahanku _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne květen 03, 2015 9:22 pm Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | | Gohan napsal: | Nemám slov...nehceš mi je poslat PMkou?Nevím, jestli to čekání na jednotlivé fotky přežiju, a určitě me nechceš mít na svědomi |
Ale no tak :D uz jsme se o tom bavili...PMkama nic neposilam, bylo by to prostě moc snadný a to ty přeci nemas rad ... |
Tak zvednem obtížnost..pošli to mailem
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: ne květen 03, 2015 9:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne květen 03, 2015 9:50 pm Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | | Gohan napsal: | | Zlata napsal: | | Gohan napsal: | Nemám slov...nehceš mi je poslat PMkou?Nevím, jestli to čekání na jednotlivé fotky přežiju, a určitě me nechceš mít na svědomi |
Ale no tak :D uz jsme se o tom bavili...PMkama nic neposilam, bylo by to prostě moc snadný a to ty přeci nemas rad ... |
Tak zvednem obtížnost..pošli to mailem |
A co pro Tebe lvl master ninja a proste vydržet až budou na netu ? |
Jasně...já to chápu, jen Tě tak trošku škádlím
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: ne květen 03, 2015 10:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne květen 03, 2015 10:21 pm Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | | Gohan napsal: | | Zlata napsal: | | Gohan napsal: | | Zlata napsal: | | Gohan napsal: | Nemám slov...nehceš mi je poslat PMkou?Nevím, jestli to čekání na jednotlivé fotky přežiju, a určitě me nechceš mít na svědomi |
Tak zvednem obtížnost..pošli to mailem |
A co pro Tebe lvl master ninja a proste vydržet až budou na netu ? |
Jasně...já to chápu, jen Tě tak trošku škádlím |
:D :D :D :D pročpak jsi to přepsal? :)) vždyt já vím ;) ani sama jeste nemam ty fotky, proto takovy fory s tim :D |
Protože občas rychleji píšu než přemýšlím
pro zvědavce tam bylo něco ve stylu "No tak co mám s Tebou dělat, máš štěstí, že je to dobrá motivace"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|