Takže fakt v pohodě, záda krásně drželi, jen už pak byly unavený. A paradoxně to bylo nejvíc poznat na benči, tam to bylo fakt těžký. Log lift, jen tak na zkoušku, byl jsem na tréninku u Pavly Kladivový, když jsem ho tam viděl válet se na zemi, musel jsem ho alespoň potěžkat....
A aby toho nebylo málo tak dneska jsem absolvoval 4 hodinovej kurz vzpírání . Bylo to docela zajímavý, určitě mi to hodně dalo, občas budu na tréninku něco trošku zkoušet. Možná si časem udělám i nějakej vyšší level, uvidíme.
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
na trénink jsem je dostal až po více jak týdnu, mám toho teď do školy fakt hodně. tohle bylo jen tak aby se neřeklo, abych se protáhl a fixoval si techniku. Teď do května toho fakt asi moc zapisovat nebudu...až potom se do toho opřu že se všichni budou divit..
Tak tu opět všechny zdravím...A předně děkuji moderátorům že mi to tu ještě nesmazali
Teď tak koukám...poslední trénink je tu zhruba před rokem, nicméně něco smyslupnýho u mě bylo naposled před Evropou juniorů, tož jest jaro 2013, takže trocha rekapitulace:
Bylo nebylo-konec na jaře 2013 byl ztráta motivace, dlouhodobá přetrénovanost. Furt jsem ještě cvičil, na podzim jsem ještě dokonce byl na soutěži družstev, jen jako náhradník, ale furt jsem ještě tak nějak cvičil. Po těhlech závodech jsem už tak nějak více méně přestal cvičit úplně. Na jaře potom jsem maturoval tudíš nebyl ani čas a už vůbec né nálada, a po maturitě byla spousta práce, takže nebyl naprosto žádnej čas.
Teď, vlastně už skoro rok po maturitě, zase začíná zbejvat trocha času, takže začínám znova.
Takže teda vlastně za poslední rok a půl jsem byl v posilovně, když nepočítám posledních 14 dny kdy už jsem začal, asi...hm...4x? Tudíš si dovedete představit v jakým stavu se moje tělo nachází
Chci od teď zase co nejvíce pravidelně cvičit, cíl se nemění, zvedat těžký váhy, víc než před tím a když k tomu shodím trochu tuku a naberu hodně svalů....ale nevím co a jak bude, takže se nevylučuje že třeba za půl roku zase přestanu, nebo já nevím co..uvidíme, ale dlouhodobě nic plánovat nebudu.
Co se týče závodění, tak to bych určitě chtěl, ale uvidíme jak to půjde, nevylezu v horší formě, než jakou jsem měl když se dařilo...když taková forma nebude, tak nebudou závody...
Tak a teď už něco konkrétního a aktuálního. Začal jsem je to asi 2-3 týdny, na prvním tréninku to bylo fakt dobrý, něco ve stylu dřep 80kg mrtvola 100kg a benč 50...další den taková svalovka že jsem se nezvedl z postele ale s tím se dalo počítat.
Docela mě překvapilo jak reklativně rychle se tělo přizpůsobylo, během těch pár tréninků jsem už chodil něco jako benč 3x100 mrtvola 2x170 a dřepy 3x120. Všechno lehce bez pásků jen tak na pohodičku. Akorát mám menší problém s kolenama na dřepu, ale předpokládám že to je ještě v rámci zvykání a že to brzo bude dobrý.
Od příštího tréninku, což jest snad v úterý, budu pravidelně zapisovat, tak jak dřív.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Benč
7xosa
7x50
5x70
super ram
5x90
5x110
5x120
7x100
Veslo
10x
10x
8x
8x
8x
8x
8x
Přítah horní kladky
10x
7x
7x
7x
7x
7x
7x
Pullover
7x20
7x25
7x25
7x25
7x25
Triceps na kladce
10x
10x
10x
10x
10x
Stroj na benč
7x
7x
7x
7x
Peck-deck
10x
10x
10x
břicho
Toť vše. Počty cihel si nepamatuju a na tréninku jsem si to nezapsal..ale to není podstatný. mrtvola i benč sedli pěkně, jsem rozibej jak prase příště dřepy, snad už nebudou zlobit kolena.
Ty máš skoro 120kg, no, ehm, najvyšší čas s tým veru niečo urobiť.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Ty máš skoro 120kg, no, ehm, najvyšší čas s tým veru niečo urobiť.
asi tě zklamu, ale hmotnost jako taková je to poslední co by mě trápilo...na kila ani míň mít nechci.
Pozri, keď si spokojný, tak, samozrejme, nie je čo riešiť.
"Conor Bless"
Jestli to bylo mereno necim co je aspon trochu presne, tak skoro 90kg ciste hmoty je velmi dobre, tuku hafo ale co si dobre pamatuju tak ja mel ciste hmoty nejvic nejakych 93kg v nej forme
_________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru