pěkný
koukám, že ve tvém podání je to takovej hybrid mezi sumo a klasikou, rozjíždíš to nohama, ale z trochu většího předklonu. Každopádně technicky je to pěkný, záda pevný , akorát už těžkne ten rozjezd odspodu.
Ráno při vedené hodině dělaly děcka stojku, tak jsem si říkala, že jsem dlouho nezkoušela kliky. 10 bylo fakt na pohodku. Asi to zase začnu trénovat. Na to, jak jsem teď těžká, to bylo fakt příjemné překvapení :)
I.
Veslo 1 km :)
Dřepy
OTM
10x2/120
Dosedy
OT3M
3x2/190
Dřepy
30x72
Benč
OT2M
5x5/75
Veslo
5 km
Dřepy docela šílený. Ta ketozka je přeci jen maličko znát
Dosedy ale na pohodku... tak nevím :) Jela jsem na jedné čince s Růžovkou (tedy Růžovým panterem), takže bych správně měla napsat ještě o jeden GPC dřep víc, jak jsem to brala ze stojanů... Ale musím říct, že on to dával taky jak prd :)
Veslo 5 km už je taková rozjížďka enem. Jeli jsme v tandemu s bráškou :)
Celkově spokojenost. Za chvilku boxík :)
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Tady je krásně vidět, že růžovku nikdo nečte, jinak by každej musel ocenit ten nárůst výkonnosti. To by mě snad i přesvědčilo dojíždět na tréninky za Kulíškem z Brna do Prahy.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Super, pecka. Dostala jsem pochvalu. Trenérka řekla, že začneme víc makat, takže výhledově to vypadá na 2-3 tréninky čistého boxu, Honzík po zápase možná taky začne chodit víc, takže 2-3 thajského a s trenérem na grappling jsme se dneska taky dohadovali, že už přidáme, takže asi budou 3. Juhůůůů :))
To veslo je satanuv nastroj ale zacnu ho zarazovat pravidelne..
jsem nečekala, že mě opustíš tak brzo... pak se mnou bráška jel celý ten pětikilák a odpol jsem si ho dala znova... po včerejšku už mi všechno připadá jak procházka růžovou zahradou...
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Ja uz jsem nemohl., priste se hecnu a zkusim s tebou dat dele.. Nekdo musi v dreamteamu zastupovat beznou populaci, ktera se prakticky nezlepsuje a nic nevydrzi
To veslo je satanuv nastroj ale zacnu ho zarazovat pravidelne..
Veslo je pro mě nejhorší "cardio" mašina a kritický jsou první tři kilometry..to jakmile člověk překoná a vydrží, tak už to pak docela jde. Loni jsem dal během 10 dnů 111km v rámci jedný challenge, najednou max 17km a od té doby mu nějak nemůžu zas přijít na chuť :D
_________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
dolce, smetak, pavla: - chysta/planuje niekto z vas zapas? Kedy, kde a v com? A ziadne take, ze teraz o tom este nechcem hovorit... :)
ja se chtel pripravit na K-1 nekdy v cervnu (nebo koncem kvetna, uz nevim presne:), ale to padlo, zavody zruseny.. nabizi se moznost, zkusit si "aspon" fullcontact, ten je ale uz 17.5. a zas tak moc me to nebere (dost omezeni..), i kdyz jako zkusenost by to urcite nebylo vubec spatny.. taky nemam zatim moc nasparovano, takze hodne vaham..
pandice by se mohla dostat hodne daleko, ale uvidime, zatim nemame nic konkretniho v planu, jeste musi hodne trenovat.. kazdopadne fajtovat urcite chce u ni se nabizi hodne moznosti.. klasika box, K-1.. a predevsim MMA
Takhle dopadly ty moje prdelky po 30op dřepech zleva růžovka, kulíšek, dolče
A me jste se vy grazlove vcera smali, kdyz jsem v desatem kole WoDu "umri pri drepech ve vyskoku" skutecne umiral. Ranni vstavani bylo tez vyzivne. Chodit do prace jak znasilnenej ma neco do sebe. Jedine v co doufam je, ze stejne to mela i Ircza
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru