|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: pá květen 01, 2015 7:47 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | Zdá se mi to, nebo je to první video, kde je Grznár klidnější a 50% jeho slovní zásoby se neskládá z k*rva, p*ča, k*kot, j*bat, vole... ? |
Jo on na zacatku rikal, ze nebude moc sprostej, kdyz tam je Katka :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: pá květen 01, 2015 7:51 pm Předmět: |
|
|
Me spis zaujala ta druha bloncka co je na zacatku, daleko lepsi hrudnik )
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá květen 01, 2015 7:55 pm Předmět: |
|
|
Náhodným klikáním jsem se dostal na 11:20. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po květen 04, 2015 9:02 am Předmět: |
|
|
Tak jsem si objednal bradla  Konecne se muj zivot zmeni a zacnu zit plnohodnotnym zivotem
Ne, myslim, ze to na tricaky a brisaky bude skvely :)) na hrazde taky shybuju furt a uz je znat progres _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po květen 04, 2015 5:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út květen 05, 2015 10:12 am Předmět: |
|
|
Potěšilo mě video na main webu s Věrou Mikulcovou. Sympatická závodnice - přeji hodně úspěchů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út květen 05, 2015 11:37 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Potěšilo mě video na main webu s Věrou Mikulcovou. Sympatická závodnice - přeji hodně úspěchů. |
Jako vážně, to je ženská?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: út květen 05, 2015 11:52 am Předmět: |
|
|
Kvuli takovymhle radobyklaunum pod tim videologem neni diskuse. ^^
Jinak Verka je uzasnej clovek. Vi co chce a jde si za tim...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út květen 05, 2015 12:36 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | Kvuli takovymhle radobyklaunum pod tim videologem neni diskuse. ^^
Jinak Verka je uzasnej clovek. Vi co chce a jde si za tim... |
Však tu nikdo neřeší její povahové nebo jiné kvality, ale když vypadá jako velkej svalanatej chlap, holt se musí smířit s tím, že na to lidi budou tak reagovat. Zrovna jako Jay Cutler musí počítat s tím, že ho budou brát všude jako komiksové monstrum a budou se s ním chtít fotit :-)
Nebo když se chlap bude malovat, nosit podprsenku a sukně, asi na to lidi budou taky nějak reagovat :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
LaFontaine

|
Zaslal: út květen 05, 2015 1:03 pm Předmět: |
|
|
Směšný je, že na to reagujou pořád ti stejní lidi a pokaždé znova.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út květen 05, 2015 1:06 pm Předmět: |
|
|
Mno taky me to zajimalo, ale myslim ze se da stale mluvit jako o zene, dulezite za co se verka povazuje sama, samotna hormonalni a fyziologicka odchylka smerem k mužům a mužskému vzhledu neznamená, že se Věrka už mezi ženy počítat nemůže... mozna je transexual, ale to by nam musela rict sama a do toho nam stejne nic neni. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út květen 05, 2015 1:13 pm Předmět: |
|
|
Každý nějak vypadáme, nějak se cítíme, někým jsme - není to jedno?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 05, 2015 1:23 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Deadlift napsal: | | Potěšilo mě video na main webu s Věrou Mikulcovou. Sympatická závodnice - přeji hodně úspěchů. |
Jako vážně, to je ženská? |
Mas tu celkem rozumne nazory, ale tohle je hodne hloupa reakce _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út květen 05, 2015 4:11 pm Předmět: |
|
|
Je to profesionální kulturistka, nevím co řešíte. Je to jako řešit, že maratonec je kost a kůže. Na mě působí jako fajn člověk.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|