|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zlata

|
Zaslal: út květen 05, 2015 2:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út květen 05, 2015 2:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: út květen 05, 2015 3:34 pm Předmět: |
|
|
Gohane, ty ses zamiloval, co? _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út květen 05, 2015 3:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út květen 05, 2015 3:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út květen 05, 2015 3:56 pm Předmět: |
|
|
víš co je na tom uplně dokonaly? ja jsem si to nechala dovezt z floridy je to serie 21komixu, plus je to jako komixovy filmy a tedka jeste hraneeeeeeeeeej woohooaaaaaaaaa :D a pak chci sehnat maskerku a kostimera a jet v tom stylu takyyyyy crazy and hot _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út květen 05, 2015 5:08 pm Předmět: |
|
|
Vidíš, ty jsi docela pěkná ženská, když se tváříš jako člověk :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: st květen 06, 2015 1:44 pm Předmět: |
|
|
6.5. Kardio
1. fáze
20minut schody
30minut kolo
2.fáze
40minut pás
20minut posing
15minut strečink
jídlo:
snídane: 35g pohanky, 15g proteinu
svacina: 4bilky + 1žloutek, 20g pohanky, celer
oběd: 130g tresky, 55g pohanky, zelenina na páře
svacina:130g tresky, zelenina na páře
večeře: 130g tresky, zelenina n apáře
2.večeře: 120g tunáka ve vlastni stave, čerstvá zelenina
a treska taky na páře...bože by se jeden pozvracel fakt :D nikdy jsem ryby nejedla a když tak jen v sushi nebo žraločí stejky...ale tohle je jak za trest :D jeste 24 dní božeeeeeee stuj při mě
dneska nejak bez energie.... _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Naposledy upravil Zlata dne st květen 06, 2015 5:07 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: st květen 06, 2015 3:00 pm Předmět: |
|
|
kočka _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
rammstein12
|
Zaslal: st květen 06, 2015 5:11 pm Předmět: |
|
|
Ta poslední fotka je zatím nejlepší  . Příště bych byl ale pro jiný účes. Tyhle vlnky a i barva mi k tobě vůbec nesedí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st květen 06, 2015 5:40 pm Předmět: |
|
|
Souhlas, podle mě zatím nej fotka, ale právě si naopak si myslím že tyhle vlasí se ke Zlatě celkem hodí.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|