|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: st květen 06, 2015 11:13 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Hulkie napsal: | | xakrurychle napsal: | | ty bílky ve flašce lze koupit i jinde než třeba v makru? třeba v albertu jsem na ně nikdy nenarazil |
v drůbežárnách Velké Pavlovice mají za 200 Kč pět litrů. jezdím kolem, tak je beru občas... |
Tak az pojedes kolem priste, tak mne muzes 20-25l vzit . Porad nevim, kde to tady v Brne sehnat |
nojo, ale jak dlouho to vydrží když načneš ten kyblík předpokládám?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Study
|
Zaslal: st květen 06, 2015 11:17 am Předmět: |
|
|
Mám pocit, že tak týden. Já osobně bych to ani víc asi neriskoval. Však si zkus nechat v ledničce jen bílek v hrnku, jak dlouho ti to vydrží.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st květen 06, 2015 11:18 am Předmět: |
|
|
to i těch 5L musí být na ten týden až moc ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 06, 2015 11:23 am Předmět: |
|
|
| xakrurychle napsal: | | to i těch 5L musí být na ten týden až moc ne? |
To asi jak pro koho. Ja ted rvu vajicka uplne vsude do masa na panev, do vlocek atd (ne kvuli bilkovinam, ty me nezaimaji, ale protoze mne to chutna), takze denne mam spotrebu 30-35 minimalne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st květen 06, 2015 11:24 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Hulkie napsal: | | xakrurychle napsal: | | ty bílky ve flašce lze koupit i jinde než třeba v makru? třeba v albertu jsem na ně nikdy nenarazil |
v drůbežárnách Velké Pavlovice mají za 200 Kč pět litrů. jezdím kolem, tak je beru občas... |
Tak az pojedes kolem priste, tak mne muzes 20-25l vzit . Porad nevim, kde to tady v Brne sehnat |
celou dobu jsem je prodával ve fitku. jedno balení zvládneš spotřebovat, ale dvě už myslím ne, to ti projde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: st květen 06, 2015 11:24 am Předmět: |
|
|
No tak snídaně - vločky s bílky, svačina - bílky, oběd - rýže s bílky atd celý den...a zmizne to hned  Popravdě nedokažu říct, ale myslím, že se to až tak rychle nespotřebuje.
Jo a díky Hulkie za tip, nevěděl jsem že hned vedle prodávají bílky
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 06, 2015 11:26 am Předmět: |
|
|
Kolik muze byt odhadem 5 litru bilku vajicek ? (prumerne velikosti M) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st květen 06, 2015 11:27 am Předmět: |
|
|
| Study napsal: | No tak snídaně - vločky s bílky, svačina - bílky, oběd - rýže s bílky atd celý den...a zmizne to hned Popravdě nedokažu říct, ale myslím, že se to až tak rychle nespotřebuje.
Jo a díky Hulkie za tip, nevěděl jsem že hned vedle prodávají bílky |
ještě jezdím do Bílovic pro broskve, meruňky a další, ale to už tě asi nezajímá:)
pěkný kraj, moc se mi tam líbí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st květen 06, 2015 11:32 am Předmět: |
|
|
| Study napsal: | Jelikož v Bílovicích bydlím, tak jo A jestli budeš chtít v létě merunky, napiš. Máme fakt skvělé velkopavlovické - nejlepší chut zaručena! Ne fakt. Pokud to teda jeste nepomrzne. |
lool ted jeste zjistite ze ses to ty, ke komu pro to jezdi :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st květen 06, 2015 11:45 am Předmět: |
|
|
| Study napsal: | Možný to je, ono totiž všechny ty kontakty má matka. Já vetšinou jen trhám nebo prodávám |
jezdím do teď velkejch sadů, frucht něco? čechofrucht nebo tak... ale letos si vezmu od vás:)
|
|
| nahoru |
|
 |
KT
|
Zaslal: st květen 06, 2015 11:51 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Kolik muze byt odhadem 5 litru bilku vajicek ? (prumerne velikosti M) |
Mám tu 1 litrovou láhev bílků a je na ní, že je to cca 32 bílků ze středních vajec..tudíž 5 litrů bude 160
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|