Výběr proteinu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Výběr proteinu  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Výběr proteinu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hulkie

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2015 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A broskve asi neděláte? Pro ty jezdím teda hlavně:)

jinak těch výrobců/prodejců bílků by mělo být víc po celé republice

http://cz.kompass.com/a/vajecne-bilky-tekute/0324012/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Study

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2015 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Broskve jsou problém, dříve jsme něco malinko měli, ted už ne. Jsou strašně náchylné na šárku - virové onecmonění, není na to ani žádný postřik, takže tech broskví bude mín a mín každým rokem, protože to každý likviduje a sadí místo toho jabka + drtí je italská konkurence. Ve výsledku se tak broskve moc nevyplácí, ale přesto ti můžu tady u těch domácích ovocnářů zkusit něco domluvit, nějaké kontakty tu mám

(Sry za OT, už končím )

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Draper

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2015 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xakrurychle napsal:

to já sem rád když nasoukám za den 5, 6 vajec...to jíš celý i se žloutky?

Nene, zloutku z tech 35 vajec tak 5-6 maximalne

Kdybych nezral tolik syru, tak jim zloutku mnohem vic, ovsem 80% prijmu tuku je prave ze syru, takze to musim nekde trochu krouhnout.

Naposledy upravil Draper dne st květen 06, 2015 12:12 pm, celkově upraveno 1 krát
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2015 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to by mi asi bylo lito vyhodit...
Draper

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2015 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xakrurychle napsal:
to by mi asi bylo lito vyhodit...

To jsem slychaval doma cely leta a prijde mne to neprosto nelogicke.
Spazik

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2015 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
xakrurychle napsal:
to i těch 5L musí být na ten týden až moc ne?

To asi jak pro koho. Ja ted rvu vajicka uplne vsude do masa na panev, do vlocek atd (ne kvuli bilkovinam, ty me nezaimaji, ale protoze mne to chutna), takze denne mam spotrebu 30-35 minimalne.

Už je to tu zase, Draperova dieta 30 vajec denně
Hulkie

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2015 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bílků ne vajec
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2015 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
Já osobně bych od těch sadařů moc nebral. Sám k nim sice chodím na brigádu každý rok, ale aspon vím jak to tam chodí. Jejich merunky jsou stříkané co to jde - proto vypadají jak z učebnice, jsou rozhodně dražší (to je logické, že?) a chutově nic moc. Klidně můžeš pak srovnat naše a jejich at vidíš rozdíl

Když mi napíšeš, můžem se domluvit kolik a jakých (velké, malé/jestli zralé do marmelády nebo méně na zavařování, na jídlo), a kdy zhruba budou at je máš čerstvě natrhané
Tak to bych se s dovolením přidal a předobjednal pár přepravek:o)
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2015 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Study napsal:
Já osobně bych od těch sadařů moc nebral. Sám k nim sice chodím na brigádu každý rok, ale aspon vím jak to tam chodí. Jejich merunky jsou stříkané co to jde - proto vypadají jak z učebnice, jsou rozhodně dražší (to je logické, že?) a chutově nic moc. Klidně můžeš pak srovnat naše a jejich at vidíš rozdíl

Když mi napíšeš, můžem se domluvit kolik a jakých (velké, malé/jestli zralé do marmelády nebo méně na zavařování, na jídlo), a kdy zhruba budou at je máš čerstvě natrhané
Tak to bych se s dovolením přidal a předobjednal pár přepravek:o)

Vozíš to Study i do Prahy? .))
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2015 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to, že je "ošklivé" ovoce 100x lepší než jeho hezčí kolega je pravda...My máme taky doma X stromů, babičky pěstují pomalu vše...meruňky máme případně od Nymburka od známých...to je chuť panečku...

máma koupila v Lidl krásný kulatý, lesklý jablka z Itálie, hnus největší :D, to sním radši domácí poloshnilý jabko
AHOLA

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2015 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono aj v supermarkete sa oplati vyberat normalne vyzerajuce ovocie (casto tuzemskeho povodu) a nie take, co vyzera jak umele, nalestene, prilis dokonale....
Tolko k teme vyber proteinu.
Study

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2015 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bohužel nevozíme, vždy si to berou lidi - turisti, co tudy projíždí, případně překupníci, kteří to pak prodávají za draho. Ale spíš kdybyste se nějak domluvili a 1 sem zajel, tak není problém, že.

Oni to tak lidi, kteří k nám jezdí každý rok, dělají normálně. Domluví se kolik toho kdo chce a vyšlou jednoho s autem (ten nám akorát zavolá předem kolik toho chce a my mu řeknem kdy by to bylo tak možné), dojede, pobere třeba 20 beden a pak si to mezi sebou nějak předají

(Jo a kdybyste chtěli někdo opravdu výborná a absolutně ničím nestříkaná jabka - na pohled nic moc, ale ten chutový požitek je nepopsatelný, tak bych se mohl poptat u přítelkyně, která to chce letos poprvé dovážet do místních prodejen se zdravou výživou. Lepší jablka jsem fakt neměl )

Study

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2015 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
Ono aj v supermarkete sa oplati vyberat normalne vyzerajuce ovocie (casto tuzemskeho povodu) a nie take, co vyzera jak umele, nalestene, prilis dokonale....

Paradoxně tuzemský dodavatel u merunek v supermarketu neznamená výhru. Sám vím, že u nás se merunky (myšleno u zdejšího sadaře), které by se tu těžko prodali - chutově horší odrůdy nebo menší, posílají do Prahy za nehorázné peníze. (Takové, které bychom my neprodali ani za 10kč/kg oni dodávají do Prahy za 30-35kč kg, asi tak k tomu) Vím to díky brigádě u nich.

Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2015 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
AHOLA napsal:

Paradoxně tuzemský dodavatel u merunek v supermarketu neznamená výhru. Sám vím, že u nás se merunky (myšleno u zdejšího sadaře), které by se tu těžko prodali - chutově horší odrůdy nebo menší, posílají do Prahy za nehorázné peníze. (Takové, které bychom my neprodali ani za 10kč/kg oni dodávají do Prahy za 30-35kč kg, asi tak k tomu) Vím to díky brigádě u nich.

Pražák sežere všechno, je-li to dostatečně drahé :D:D, a organic
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2015 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
Bohužel nevozíme, vždy si to berou lidi - turisti, co tudy projíždí, případně překupníci, kteří to pak prodávají za draho. Ale spíš kdybyste se nějak domluvili a 1 sem zajel, tak není problém, že.

Oni to tak lidi, kteří k nám jezdí každý rok, dělají normálně. Domluví se kolik toho kdo chce a vyšlou jednoho s autem (ten nám akorát zavolá předem kolik toho chce a my mu řeknem kdy by to bylo tak možné), dojede, pobere třeba 20 beden a pak si to mezi sebou nějak předají

(Jo a kdybyste chtěli někdo opravdu výborná a absolutně ničím nestříkaná jabka - na pohled nic moc, ale ten chutový požitek je nepopsatelný, tak bych se mohl poptat u přítelkyně, která to chce letos poprvé dovážet do místních prodejen se zdravou výživou. Lepší jablka jsem fakt neměl )

To mi připomíná, jak jsem byl 2x na sběru jablek u Taliánů. Doopravdy přeju každému zažít, jak chutná absolutně dozrálý golden delicious, respektive red delicious (starkinsony) na stromě. Asi to řeknu takhle: kdo měl z pracovníků žízeň, tak ne, že by se šel napít, ale radši si utrhl jablko, z každého sousta vysál všechnu šťávu a zbytek vyplivnul. To, co je k dostání tady v marketech, jsou (v případě dovozu) rok stará jablka.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Výběr proteinu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: