Bál jsem se, že ty dřepy nepůjdou, ale po prvním jsem si dovolil u každého 2-3s stopku a šlo to. Rezerva tam je a myslím, že by se cyklus mohl povést do konce, ale nebudu předbíhat V pátek doma.
Jen tak polehoučku. Dnes cheatday jak letos nikdy, v pět už jsem byl tak vyřízenej, že jsem si musel lehnout Asi mi ty tři jídla denně nestačí, měl bych zase začít jíst o něco víc. Tělo si říká. Dvě kila dole na současných 82. Jinak převážná většina hmoty je na zadku a už jsem to slyšel i od hodně lidí (minule mi dokonce praskly na zadku funkční kalhoty, čímž se staly zcela nefunkční, protože ta prasklinka má 30 cm).. alespoň vím, kam se ty dřepy zapisují
Dnes ty dřepy byly nějaké těžké, celej den jsem makal na baráku, tak moc energie nezbývalo. Večer nahodím videjko, natočil jsem první sérku. Víc jsem nestíhal, zítra dám nějaké shyby, kruhy, břicho.
Těm drepům není co vytknout, už jen přihazovat kotouče
Ještě ladím nějaké drobnosti, takže zlepšit to ještě půjde.. Mám tři týdny do konce cyklu, tak něco málo ještě přihodím, ale pak deload a začnu pracovat na předních ( ) takže váha půjde rapidně dolů
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru