|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
PetkaB

|
Zaslal: út květen 05, 2015 8:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bezcukrik

|
Zaslal: út květen 05, 2015 8:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: st květen 06, 2015 1:29 pm Předmět: |
|
|
Dnešní trénink:
Odpočinkový den, jupííí, byl třeba. Takže jen:
- Resety
- taktické shyby, 5x5 s 16 kg
V pondělí jsme s Justys najeli na striktní Whole30 - vzhledem k tomu, že se naše běžné stravování od toho moc neliší, pohoda, naopak další zjednodušení.
Citát pro dnešní den:
"Drobné detaily týkající se generace síly jsou důležitější než jednotlivé cviky. Pokud přeskočíš techniky, které učí vysoké zpevnění, a vrhneš se rovnou na cviky s vlastní váhou, necvičíš Nahého válečníka (Naked Warrior), ale jen marníš čas. Máš-li poruchu pozornosti, nemáš v silovém tréninku co dělat."
- Pavel Tsatsouline _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: st květen 06, 2015 1:35 pm Předmět: |
|
|
Co presne znamena "striktní" resp jaka nastava zmena od vaseho klasickeho stravovani?
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: st květen 06, 2015 1:48 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | Co presne znamena "striktní" resp jaka nastava zmena od vaseho klasickeho stravovani? |
Zdar, googli "Zdravá výživa: Program na 30 dní ke stažení zdarma", máš tam ke stažení v .pdf jak nákupní seznam, tak stručné shrnutí.
Změn pro mě osobně co do skladby minimum, hlavní je de facto ta, že všechno vaříme doma. A po tréninku jsem si holt s klukama nedal pivo :-) _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: st květen 06, 2015 1:58 pm Předmět: |
|
|
Promin asi jsme to nenapsal jasne, ja whole30 znam, dokonce ho sam jedu, s pomerne dobrymi vysledky, me spise zajimalo, co znamena "striktni" ve tvem pojeti (pac si vyhlaseny extremista :), protoze to je jako korte, bud jedes korte, nebo nejedes korte. whole30 je taky jen jedno, plus ze zvedavosti, co se pro vas meni, ale na to uz si mi odpovedel :)
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: st květen 06, 2015 2:17 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | Promin asi jsme to nenapsal jasne, ja whole30 znam, dokonce ho sam jedu, s pomerne dobrymi vysledky, me spise zajimalo, co znamena "striktni" ve tvem pojeti (pac si vyhlaseny extremista :), protoze to je jako korte, bud jedes korte, nebo nejedes korte. whole30 je taky jen jedno, plus ze zvedavosti, co se pro vas meni, ale na to uz si mi odpovedel :) |
Já jedu standardně spíše mírnější Primal/Paleo (a intermittent fasting), a ne ultra jako je Whole30 - občas skočim s klukama "na jedno", dám si dobrý sýr, anebo zajdu na dobrýho burgera. Teď na 30 ne.
"vyhlášený extremista"- myslíš "krajní mackismus"? :-) _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: st květen 06, 2015 5:39 pm Předmět: |
|
|
Důkaz, že můj dnešní nákup a večeře by vyhověly i krajnímu mackismu :-D
Dneska jsem využila toho, že jsem odcházela relativně včas z práce a dala prochajdu - a šla jsem letos poprvé bez bot. Přineslo to sice mírnou komplikaci, protože jsem s botkami v ruce pak musela absolvovat i nákup na trhu, jednu stanici metrem a cestu od metra domů (měla jsem poněkud zabahněné nohy a nechtělo se mi tak lézt do bot), ale bylo to super! _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: čt květen 07, 2015 12:35 pm Předmět: |
|
|
Dnešní trénink:
- Resety
- Military Press, 5x5 s 50 kg.
A vysvětlování, co je to "polovegetariánská strava" :-) námět na článek, dnes již druhý. Ten první už rozepsán, pracovní název je Kulturistika a fitness - vůz před koněm? . Au. Au. Jauvajs :-) _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: čt květen 07, 2015 7:28 pm Předmět: |
|
|
7.5.2015 - tr. č.67
Rozcvička - válec, resety
příprava pohybu
Shyb s dopomocí 3,3,3,3,3, v pauzách svatozář, páka
Velká KB pětka - 4x
Docvička - strečink, resety
Velká pětka stejně jako v úterý, ale pocitově lehčí. Vlastně i odcvičena i za kratší čas než v úterý. A to i přesto, že jsem musela mezi prvním a druhým kolem vyřešit brutální krvavé zranění (čti stržený pidi puchýř na nártu, který jsem si šmrdlala o podlahu při TGU  ). Opět jsem ocenila, jak je to fajn mít svou dvorní fysioterapeutku na tréninku, protože samozřejmě nosí v kabelce tejpy a použila jsem je místo náplasti..prostě ten fňukací kapesníček mi podala, no
Jo, a ty shyby mě začínají bavit...teď jen ještě aby to nepřestalo bavit spotterky _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
Bezcukrik

|
Zaslal: čt květen 07, 2015 8:15 pm Předmět: |
|
|
7.5. c. 155
Valec, rozcvicka.
"Tak dame jako prvni kliky, potrebujes na nich pracovat." Tak nejak mi ale nedoslo, ze kdyz se do toho fakt polozim, tak to bude asi tak to jediny, co budu moct po zbytek treninku delat - lezet :))
Kliky pet serii: 5+0, 3+2, 2x2+3, 0+5 (stredni/nejvyssi stupinek). No, priste pojedu s rezervou, tohle bylo na doraz a beru to jako testovani maxima. Pak byl ovsem vyzivny get-up, pet kol mi trvalo asi pul hodiny.
TGU 5x12 kg.
Deadlift 1x5 s 36 kg, 1x5 se 40 kg.
Swingy 10x10 stridani 12 a 16 kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: pá květen 08, 2015 10:55 am Předmět: |
|
|
8.5.2015 - tr. č.68
Rozcvička - válec, resety
příprava pohybu
DL 5x60, 2x70, 5x5x75
Docvička - strečink, resety
Z objektivních důvodů síla dnes v pr* ...chci říct, že jsem byla jsem totálně zdechlá. Takže na čince stejná váha jako minulý týden a i tak jsem toho měla plný cvičky. Rozcvička a docvička dlouhá a poctivá.
Dlouhý víkend přede mnou, jdu si něco dobrýho uvařit a pak budu tupě zírat do něčeho zelenýho, abych si odpočinula..třeba sem, abych to neměla z křesla daleko :-)
_________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
Bezcukrik

|
Zaslal: pá květen 08, 2015 11:29 am Předmět: |
|
|
8.5. c. 156
Unava se hromadi, ale slo to.
Valec, rozcvicka.
TGU 5x12 kg.
Pritahy 4x2+3 (3./4. stopa) + drepy 4x5 se 16 kg.
Kliky 3x5 na nejvyssim stepu (dost odpocinkove) + deadlift 1x5 s 36 kg, 2x5 s 40 kg.
Swingy 10x10 stridani 12 a 16 kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: pá květen 08, 2015 12:15 pm Předmět: |
|
|
| PMKB5 napsal: |
V pondělí jsme s Justys najeli na striktní Whole30 - vzhledem k tomu, že se naše běžné stravování od toho moc neliší, pohoda, naopak další zjednodušení.
|
Poreferuj po nějaké době prosím, jestli jsi zaznamenal nějaký rozdíl ve výkonnosti, energii, síle...Občas si totiž říkám, jestli naopak takovýhle striktní program nepřinese horší výsledky, než takový ten polostriktní, kdy si dá člověk s kamarády jedno po treninku.
Jinak pěkný military, ale moc bych to nepřeháněl, aby jsi za chvilku nedával víc ve stoje než v leže :)) _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: pá květen 08, 2015 1:29 pm Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | Poreferuj po nějaké době prosím, jestli jsi zaznamenal nějaký rozdíl ve výkonnosti, energii, síle...Občas si totiž říkám, jestli naopak takovýhle striktní program nepřinese horší výsledky, než takový ten polostriktní, kdy si dá člověk s kamarády jedno po treninku.
Jinak pěkný military, ale moc bych to nepřeháněl, aby jsi za chvilku nedával víc ve stoje než v leže :)) |
Poreferuju, ale nečekám moc velké skoky tam či onam, můj běžný stravovací provoz se od od Whole30 moc neliší.
Military press, díky, je tam ještě rezerva, já jsem prostě "ve stoje pressující" typ, vleže mi jde tak spánek :-)
OK, dnešní trénink:
- Deadlift, 120 kg, 5x5, a ostříží dohled mojí Justys, která mě opravovala každý milimetr. Grrr.
Na soukromou lekci přijel můj StrongFirst žák/spolužák Zsolti ze Slovenska - poznal jsem jej loni v Maďarsku, když jsem asistoval na SFL. Chystá se na SFG Kettlebell Level 2, a tak jsme pracoval 2,5 hodiny na push pressu, jerku, windmillu a bent pressu.
Na SFL se pokoušel o Beast Challenge - vypressoval 48 kg, dřepnul na jedné noze 48 kg, na strikní shyb mu chyběl kousek. Nepochybuju o tom, že příště dá, je solidně namakanej, viz ten bicák :-)
_________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|