|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AHOLA

|
Zaslal: st květen 06, 2015 1:38 pm Předmět: |
|
|
Study - moze byt, pisal som vseobecne o ovoci, ale mam skusenost skor s jablkami.. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Anonymní
|
Zaslal: st květen 06, 2015 1:43 pm Předmět: |
|
|
ono stačí mrknout teď na jahody, resp tak měsíc zpět..nevím jak to v krámě dělaj, ale přinesu je "pěkný" druhej den ukrajuju, vyhazuju..
|
|
| nahoru |
|
 |
bartekmirek

|
Zaslal: st květen 06, 2015 1:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: st květen 06, 2015 1:45 pm Předmět: |
|
|
AHOLA: Ok, já jen doplnil svoje zkušenosti a poznatky
Esko: Jj naprostá pravda. Je v tom podstatný rozdíl
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st květen 06, 2015 4:52 pm Předmět: |
|
|
Jak offtopic. Jahodová příchuť proteinu Ti nic neříká?
K tématu: Hlasuji pro ten poukaz v určité hodnotě, který tu padnul jako návrh. Ale to jen za předpokladu, že chlapec ví, která bije. Např. poukaz v hodnotě 3000,- a za zbytek peněz ho pozvěte na nějakou luxusní flákotu do dobré restaurace, kam by si normálně nezašel (usuzuju z tvrzení "moc peněz nemá"). Myslím si, že takto spojíte příjemné s užitečným a je to více osobnější, než ho zahalit doplňkama v hodnotě 5000,-. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st květen 06, 2015 5:13 pm Předmět: |
|
|
presne tak, smartlabs tasty je v prichuti jahoda s opravdovyma jahodama :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 06, 2015 5:17 pm Předmět: |
|
|
| xakrurychle napsal: | | presne tak, smartlabs tasty je v prichuti jahoda s opravdovyma jahodama :D |
To jo, jen by to tou jahodou mohli taky ochutit , aby tam ta prichut byla alespon naznakem citit _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st květen 06, 2015 5:21 pm Předmět: |
|
|
já nevím jak chutná, jen vím že ho mají...
já jedu na hydro traditional
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: st květen 06, 2015 6:40 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | Bohužel nevozíme, vždy si to berou lidi - turisti, co tudy projíždí, případně překupníci, kteří to pak prodávají za draho. Ale spíš kdybyste se nějak domluvili a 1 sem zajel, tak není problém, že.
Oni to tak lidi, kteří k nám jezdí každý rok, dělají normálně. Domluví se kolik toho kdo chce a vyšlou jednoho s autem (ten nám akorát zavolá předem kolik toho chce a my mu řeknem kdy by to bylo tak možné), dojede, pobere třeba 20 beden a pak si to mezi sebou nějak předají
(Jo a kdybyste chtěli někdo opravdu výborná a absolutně ničím nestříkaná jabka - na pohled nic moc, ale ten chutový požitek je nepopsatelný, tak bych se mohl poptat u přítelkyně, která to chce letos poprvé dovážet do místních prodejen se zdravou výživou. Lepší jablka jsem fakt neměl ) |
A k Vám je kam? :) _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: st květen 06, 2015 6:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: čt květen 07, 2015 12:34 am Předmět: |
|
|
Tak já taky myslim, že dnešní proteiny chutnaji jako ty drahý chutný mlíčka apod. co se prodávaji.....
Já teda beru hlavně od 4F a buď smíchám s příchutí, občas třeba když to použiju do něčeho tak bez příchuti, to se mi líbí. Jestli tady ale někdo říká, že by vypil cokoliv (což jsem si o sobě taky myslel) kupte si prosím rýžový protein od 4F. Kdo by měl zavřený oči, ten řekne na 99%, že má v puse cement. Naprosto nepoživatelný a to ani po zředění 30g v litru :D
Co se bílků týče, je to hodně populární hlavně v USA. Problém je, že u nás je to hrozně drahý a po načnutí je na tom spotřebovat do 24h - neřikám že to je striktní, ale víc jak 2-3 dny bych to nenechával a pokud někdo nemá dietu jako Draper tak nevim no... ta lahvička stojí 160 korun, čili dál používám normální vajca. Výhoda toho ale je, že jsou pasterovaný, takže se to dá do čehokoliv přidat a nemusí se vařit
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt květen 07, 2015 6:36 am Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | Tak já taky myslim, že dnešní proteiny chutnaji jako ty drahý chutný mlíčka apod. co se prodávaji.....
Já teda beru hlavně od 4F a buď smíchám s příchutí, občas třeba když to použiju do něčeho tak bez příchuti, to se mi líbí. Jestli tady ale někdo říká, že by vypil cokoliv (což jsem si o sobě taky myslel) kupte si prosím rýžový protein od 4F. Kdo by měl zavřený oči, ten řekne na 99%, že má v puse cement. Naprosto nepoživatelný a to ani po zředění 30g v litru :D
Co se bílků týče, je to hodně populární hlavně v USA. Problém je, že u nás je to hrozně drahý a po načnutí je na tom spotřebovat do 24h - neřikám že to je striktní, ale víc jak 2-3 dny bych to nenechával a pokud někdo nemá dietu jako Draper tak nevim no... ta lahvička stojí 160 korun, čili dál používám normální vajca. Výhoda toho ale je, že jsou pasterovaný, takže se to dá do čehokoliv přidat a nemusí se vařit |
U nás je hodně drahá papírová krabice litrových bílků z Makra. Ale pět litrů bílků za 200 korun je drahé? Kdyby tam bylo 200 bílků tak je to zadarmo, ale ono je jich tam pravděpodobně ještě víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|